Verir
Vermez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Evet tabi ki de verir ben kıskançlık istemem zaten sevdiğim kadının bana güvenmesini isterdim. Aşırı kıskançlık, güvensizlik, kontrol arzusu, düşük özsaygı, kontrolsüzlük ve öfke gibi duygusal problemlerin bir göstergesi olabilir. Bu tür kıskançlık, partnerin özgürlüğünü sınırlayabilir, güven duygusunu zedeler, sürekli tartışmalara ve gerginliğe yol açabilir ve uzun vadede ilişkinin sağlıklı bir şekilde ilerlemesini engelleyebilir. Sağlıklı bir ilişkide, kıskançlık duygusu zaman zaman ortaya çıkabilir, ancak bu duygu kontrol altında tutulmalı ve çiftler arasında iletişim yoluyla ele alınmalıdır. Çiftler arasında güvenin oluşturulması, saygı, bağımsızlık ve sınırların belirlenmesi önemlidir.
Kıskançlık dozundaysa tatlı biseydir.
Aşırıya kaçıyorsa, kişinin önce kendine sonra partnerine güvensizliği vardır.
Aşırı kıskanan kendini partnerine karşı yetersiz hissedendir.
Kestirirlip atılmalı, hic uzatmamamalı.
Hayat kısa çünkü, başka limanlar sizi bekler.
Bunu bazıları sever bazıları kaldırır bazıları kaldıramaz nerede ne şekilde kıskandığına ve olaylara verdiği tepki ve üslubuna bağlı. Ne çok kıskanacak kadar darlıcak güvenmesi gerek ne de aşırı rahat olup midesi geniş olacak
Aşırılaşan her şey gibi zarar verir elbette. Dozunda olanı güzeldir, değer gösterir ama aşırısı kendine de karşındakine de güvensizlik problemlerinden kaynaklıdır.
Cevap
32Cevap
Evet herşeyin azı karar çoğu zarar.
Evet verir ve huzursuz da eder sakin olmak en iyisi buluştuğu bir kız arkadaş olabilir ama öyle çok yakın davranılırsa tepkini de koymak hakkındır
Herşeyin fazlası zarar. Evet ilişkiye zarar verir.
Aynen bende katılıyorum kesinlikle zarar veriyor. Yani güven olmayan bir ilişkide bunlar oluyor maalesef. Aşırı kıskançlık bazen sevgiden kaynaklıda olmuş oluyor.
Tabiki her şeyin fazlası zarar... manita kişisin güvensiz hareketleri varsa zaten birltikte olma. Ama yaptığı bir şey yok neden kıskanırsın? Zehir ediyorsun
Aşırı kıskançlıkhem ilişkiye hemde kişiliğe zarar verir
Aynen öyle bunun hem ilişkiye aşırı derecede zararı olur hemde kişinin bence kendisine zararı olur. İnsan sevdiği insanı elbette kıskanır ama bu aşırı derecede hastalık boyutunda olmadığı sürece.
Verir tabi, kıskançlığı aldatmaya yoruyor bizim kızlar, senin o kızın yanında ne işin vardı, bu kıskanmak değil güvensizlik? What dedin Gülüm?
Kıskançlık dozundaysa hoştur fazlası guvensizliktendir güvensiz ilişki de biter neyazik ki
tabiki verir yani ben rahatsız olurum her şeye karışmasından
Veriyor nereden biliyorsun diye sormayın o zarar benim
Evet kıskanılan kişi havalara giriyor bu tür durumlarda
Verir, kıskançlık kısıtlamayı getirir. Ben gelemem öyle şeye
İnsan seçimleri ile özgür bir birey. Kısıtlamak özgürlüğünü elinden almak gibi bi şey.
Hiç olmaması gibi aşırı olmasıda ilişkiye büyük zarar verir. Her şey dozunda güzeldir.
Herseyin abartılısı iyi değil. Kıskançlık mahvediyor
Veriyor. Baş ağrısı yapıyor. Benim hiç kafamı ağrıtacak zamanım yok
Kiskanclik bir duygu kisitlama eylemdir kiskanclik kontrol edilemez hissedersin ama kiskanclik ve kisitlama birbirine karistirilmamali bir insan kiskanc olup kisitlamaci olmayabilir sahsen ben oyleyim yani zarar vermez
ve o ilişki biter
Aynen bencede. Bir süre sonra ilişki ne yazık ki biter. Özellikle erkekler bundan Aşırı şekilde şikayetçi. Erkekler çok çabuk sıkılıyor Aşırı kıskançlık kadını her adam çekemez bence ya...
Verir
Aynen bencede ilişkiye aşırı derecede zarar verir. Aşırı kıskançlık iyi bir şey değil bence tamam kıskanırsın edersin ama dozunda olması lazım bunun.
Fazla darlamaya ve bunaltmaya girdiginden fazlasiyla verir fakat bi sure devam ederse verjr
Hayatı çekilmez hale getirir.
Her şeyin ayarı var
Aşırılık hiçbir zaman iyi değildir.
her şeyin aşırısı zararlıdır
tamamen öz güven eksikliğidir
Fazlasıyla zarar verir
vermez diyen kördirr ahha
Çoğu ilişkinin bitme sebebi.
Othello sendromu deniyor sanirim buna.
Her şeyin aşırısı zararlıdır
Her şeyin değil
Her şeyin nokta 🤨