İlişkim hakkında bir karar vermem gerekiyor yardım ederseniz sevinirim?

2 yıllık ilişkim var ve öğrenciyiz. İlişkide emek veren çaba gösteren alttan alan saygılı olan, kavga ettiğimiz de haklı haksız demeden ilişkimiz zarar görmesin diye yurdunun önüne gidip çiçek ile gönlünü almaya çalışan ve ilgi gösteren biriyim. Lakin kız arkadaşım özellikle bu dönemde bana olan ilgin azaldı beni sevmiyor musun diye soruyor. Sorun şu ki ben sevgilime haftada 1-2 çiçek alan özel günün dışında hediyeler almaya çalışan. Her aradığında yazdığında anında cevap vereyen ya da gün içinde 5-10 defa arayarak ne yaptığını nasıl hissettiğini soran biriyim. Dün bana bir tane reels attı ve reels de bir kız doğum gününde sevgilisinin aldığı hediyeleri gösteriyor. Hediyeler de 3 kutu dolusu makyaj malzemesi çikolatalar ve pahalı eşyalar çantalar var. 7-8 tane hediye söz konusu ve bunu bana atmış. Ben ise ona "Bu tarz videoların prim ve izlenme kasmak niyetiyle yapıldığını" söyledim o ise bu fıkra katılmadı. Emeğimin, verdiğim ilginin değerin gözükmediğini düşünüyorum. Yaptıklarımı söylemek zorunda bırakıyor beni. Olan şeyleri söyleyince de bana en ilgili sensin diyor. Kendisinin ilk ilişkisiyim benim ise onunla 4. İlişkim. Hiç bir kız arkadaşıma böyle yaklasmadım ve kendisi benim yaptığım emeği aşırı normalleştirip hatta yetersiz buluyor. Çok yoruldum. Ne yapmam lazım
İlişkim hakkında bir karar vermem gerekiyor yardım ederseniz sevinirim?