Bunu İstanbul'da hangi ilçelerde komşular ses etmeden yapabilirim ve bunu hangi kız neden kabul eder bı erkekle yaşamayı
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
istersen çıkabilirsin
Tanıyıp güvendiğin biri varsa olabilir rahatsızlık duymuyorsa ama tanımadığın biri çıkarları için gelir
Nasıl bir çıkar bekler ki bi kız. İkimizde öğrenci olsak
E seninle sevişmek istiyordur paranı yemek ister beleş ev bulmuş gibi. param yok der her şeyi sana yıkar öğrenci olsa ne fark eder tabi seni de öyle görüyorsa kendi gibi çok şey de olabilir yani sonradan istediğin şeyler çıkar yani ortaya tanımadan çıkma derim
Ya hani şöyle oldu diyelim emlakçı falan ayarladı 1 evim var dedi kıza ama içinde erkekte var kira fatura falan bolusebileceğiniz diye.
Ama dediğin gibi o sorunlar olursa boku yerim kirayı benim ödemem gerekir falan gibi. Ama sözleşme olmaz mı ya
Onu kendi aranızda halletmeniz lazım sonradan caymalar çok oluyor
Erkek olarak agirligim nasıl olmalı bı kız olarak soyler misin kızlar uyanıklık yapmasın diye nasıl davranmalı
Yani güvenmesi lazım ilk önce sana açık açık söylemelisin her şey ortaklaşa ödicez falan eğer ya aslında kızın nasıl biri olduğu niyeti önemli dhaa çok öyle biri değilse kabul edecektir ztn ayak uydurur ama sen mesela bi iki oldu sen kendin ödedin kız da param yok diye gecistiyor ama para harcadigini görüyorsun falan öyle şeyler gördün mü söylersin ödesin diye baktın yapmıyor ben söyle çıksın diye de sen illaki kız mı istiyorsun ortak evine
Evet ama erkekler pisliğin teki olduğu için bende hijyen takıntısı var bulaşıkları 1 hafta falan yıkanmadi diyelim hâlâ umrunda olmayan biriyle yaşayamam. Üşengeç varlıklarla
Haklısın öyle salan kızlar da var ama sen o kadar pisleşsen o da zamanla pisleşsbilir o kadar titiz değilse tabi
Kız sonuçta erkekten her halükarda iyidir titizik konusnda ben zaten salmam asla.
Ama özel durumlar olduğunda ne yapılır ne bilim komşular falan bişi der mi veya birbirimizi evde falan çıplak görürsek kazara nasıl toparlanır
Öyle de yurtta kaldigim iicn diyorum yani disardan oha çok güzel temiz zannettiğinz kim varsa bir de bizim gözümüzden görseydiniz yani temiz görünenler de çok pasakli olabiliyor illaki birinin evi toplayip derlemesi lazım yoksa evini bk götürür onu da kendi aranizda halledin
Temizlik konusunu bı kızla çok fazla sorun yaşayacağımı düşünmüyorum. Ama çevreden sıkıntı olur mu ve bunu kabul edecek kız nasıl bulunur
Yaz bulunduğun şehrin itiraf sayfasına ya da okulunun sayfasina başka şekilde bulamazsin
Ksarin biri denk gelirse başıma bela almayim hergün farklı erkek falan Allah korusun
Bi de kızlar parayı nereden bulur ki kira falan için öğrenci bı kız
Ailesinden alir parayi da kendi de çalışır belki bilemiyorum ama işte çıkan birileri varsa önce böyle söyle olucak diye yazarsın sonra görüşürsün anlarsın yani birini niyetinden görünüşunden falan öyle karar verirsin
her semtte çıkabilirsin. komşular arkadaş olduğunuzu bilmesin yeter 😎
Aa doğru la soran olursa evli taklidi yapabiliriz. Niye böyle korkakca soru sorduysam
Akıllısın dostum. ev konusunda yardımcı olurum bana yakın olursan. pahalı biraz bilgin olsun.
Hangi ilçe kral
Bi de erkek ev arkadaşına razı kız nereden bulcam
küçükçekmece
Fatihe ulaşım olan her yere varım ama dediğim gibi hangi kız niye nasıl kabul eder ve nereden bulunur kabul edecek kız
o kadarını bilemem.
kabul görüyorsa olabilir.
Ama hangi kız neden kabul eder
bilemiyorum