Hoşlandığım kızı evime misafir olarak davet etsem yanlış anlaşılır mıyım?
3 ay
Yanlış anlaşılırsın fakat iyi tarafı, kızda duygu da uyandırmış olursun. Sen bu daveti yaptıktan sonra kız seninle evde baş başa olmanın nasıl bir şey olacağını düşünecek. Yaşanabilecek şeyleri falan... Dolayısıyla düşündüğü şeylerin duygusuna da girmiş olacak. Tepki gösterse de daha da bağlanır.
Yani ilk bulusmadan cinsellik dusunurse Nasil olacak?
Düşünsün, ilk buluşmadan önce de düşünmüştür zaten 🙃 Gelip gelmemesi ayrı bir şey. Sen gelsin mi istiyorsun?
Evet. Isterim sen gelirmisin?
Gelmem.
Evə davet edən olsa səni. Cinsellik olma riski dusunurmusun?
Eve gelmek demek cinsellik yaşamayı %70 kabul ediyorum demek.
Bakiresin o zaman. Denemek istemiyorsun
İstemiyorum, sebebi bakire olmam ya da denemek istememem de değil. Sevmeden, bağ kurmadan yaşayabileceğim bir şey değil.
Ama bakiresin. Dokunulmadin
Evet 🙂
Bende bakirim.
Yas kaç?
23, senin?
Arkadaşlik ekledim sana
Bakir erkek çekicimi senin için?
Evet yanlış anlaşılır, şahsen bir adam beni evine davet etse hayatta gitmem, güvenmediğim için gitmem. Hiçbir erkeğe güven olmaz, ben babama bile güvenmiyorum, herhangi bir erkek beni yalnız aşağı eve çağırsa ben gitmem
En fazla nə ola bilir ki?
Adam kadına dokuna bilir, hatta öyle psikopatlar var ki, kadının eve gitmesine bile izin vermeyebilir. Ben bir adam ile yalnız, sakin/ kimsenin olmadığı bir yerde kalmam, buluşacaksam mutlaka kalabalıkta buluşurum. Ben erkek kuzenim ile bile rahat edemiyorum, yalnız kalamıyorum.
Evlilik zamanı rahat olursun o zaman yalniz
Evli olduğun adam ve tanışma aşamasında olduğun adam arasında dağlar kadar fark var. Evli olduğun adam ile rahat ediyorsun çünkü imam nikahı kıyıyorsun, düğün sonrası gerdek gecesi yaşanıyor, ve çoktan tanışmış oluyorsun kendisini, nişandır düğündür derken.
Hazirmisin evliliye
Bilmiyorum, daha 20 yaşındayım ama gerçekten yalnızlıktan çok sıkıldım. Kendime uygun bir adam bulursam kesin evlenirim
Tanıyalım. Səni sende beni
Neden olmasın ki
Beni takip et. mesajda konusalim
Ama sen gizli üyesin seni takip edemiyorum, sen beni takip et
Ben seni takip etdim. Şahin
Bak profilim var. Arkadaslik gonderdim. Mesaj yazamadim sana
Profilinin adı ne?
ŞahinAzer
Bekliyorum
Hoşlandığın birini evine davet ederken çekingen hissetmen çok doğal 😊 Kalbinde kötü bir niyet olmadıkça yanlış anlaşılmak zorunda değilsin. Ona açık ve net bir şekilde sohbet etmek istediğini söylersen daha rahat hisseder. Kendini güvende hissetmesi için istersen önce dışarıda buluşup sonra eve geçmeyi teklif edebilirsin 🌿✨
Cevap
3Cevap
Zaten yanlış anlaması gerekmiyor mu ne için çağırıyorsun
Hiç bir şey olmaz
Sen gedirmiydin?
İyice tanıdıktan sonra evet
Evdə buluşdunmu?
Sence zeka küpü
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?