Ev arkadaşı almalı mıyım?

yalnız yaşıyorum sürekli uyusuk halsiz hissediyorum kendimi ev işlerini yapamıyorum ha şimdi yaparım ha şimdi derken kalıyor dağ gibi oluyor sonra da gözüm çok korkuyor. bi arkadaşımı davet ettiğim zaman hani sen tembeldin iş göremiyordun karınca gibi çalışkansın hiç oturmuyorsun diyor sorun yalnızlık mı acaba bir ev arkadaşı alsam kendime gelir miyim. bir de su anda çooook yakın bi arkadaşım yok çıkıp gezip tozabileceğim teklifsiz bi şekilde. yürüyüş spor yapabileceğim. bi kız grubuna dahil oluyor gibiyim su sıralar onlar da iyi geziyor acaba dahil olabilecek miyim sosyallik ihtiyacımı onlar karşılayabilecek mi. ama evleri evime yarım saat mesafede yakında otursalar süper olurdu da. Ev arkadaşı aldığımda hem arkadaş olur beraber gezeriz tozarız diye düşünüyorum eğer olursa. bazen içim çok sıkılıyor bi desteğe ihtiyaç duyuyorum olur mu acaba daha kötü mü olur. cok rahat da bi insan değilim acaba anlaşır mıyım evde biri olunca rahat edebilir miyim onu da düşünüyorum Biri olursa ona mahcup olmamak için sorumluluklarımı yerine getiririm öyle bi yapım var. bi yandan da ev arkadaşlığı da zor anlaşabilecek miyim anlaşamıycak mıyım siZce bu şartlar altında ev arkadaşı almak mı mantıklı almamak mı

Ev arkadaşı almalı mıyım?