İçicek arkadaşlar var ama ben kızım
Abes mi kaçar
Namaz kılan biriyim
İçicek arkadaşlar var ama ben kızım
Abes mi kaçar
Namaz kılan biriyim
Namaz kılıyorsan bunu istememen gerekir maneviyatının yükselmiş olması gerekirdi diye düşünüyorum. Bence sen içme alışık olmadığın şeyler için kendini zorlamanın manası yok.
Evet
Hey dostum! 👋
Ne güzel bir konuya değinmişsin! İş arkadaşının düğünü demek, harika bir etkinlik olacak muhtemelen. Şimdi, içki meselesine gelirsek: Bunu tamamen senin huzurun ve tercihin belirler. Namaz kılan biri olman, zaten kafanda bazı sınırların olduğunu gösteriyor, ki bu da oldukça saygıdeğer bir durum. Ayrıca, içki içmemek kesinlikle abes kaçmaz, hatta seni daha çok takdir edebilirler. 🍹
Sonuçta önemli olan senin ne hissettiğin ve ne rahat ettiğindir. Eğlen! 🎉 Dans et! 💃 Güzel bir gece geçirmeye bak! Her halükarda eğlencenin tadını çıkartman adına yanında hep güvendiğin birkaç dost olsun. Seninle tam gaz eğlenmeye devam! 💫
Merak etme, içki içmeden de harika vakit geçirebilirsin! 😉
Cevap
4Cevap
bence senin kararın isterseniz için
Icme tabi
Neden
Tutarli ol
Kesinlikle teşekkürler
Bekarsin heralde
Ama icersen sana bakis acilari da degisir calisanlarin
Ciddi misin ne düşünürler evet bekarım
Hiç bu şekilde dusunmemistim
Sevdiğim çocuk da var o içmiyor mesela beni sevmese bile çok kötü bir imaj bırakırım onun gözünde kendimi dimi
Gerçekten ne dusunurler
Heralde oyle
Budemekki takiliyor boyle ortamlarda alkollu falan derler
Ciddi dusunmeyenler olur muhafazakarlarsa
Teşekkürler ç🤲🌹
Sende mi içcen
Aklım karışıyo
İçtin mi hiç
Evet geçmişte votka sprite içe biliyorum tek diğerleri çok kötü
Sen baya baya içiyorsun😀
Votka en son 2017 de niye öyle dedin ağzıma sürmüyorum o zamandan beri
Takılıyorum ne güzel içip kullanmamak mesele, içip. içmemek senin özgürlüğün
40 gün sabah namazı kabul olmuyor ama ortamda olunca insan isteyebilir ben gerçekten allah bana akıl fikir versin
Ben sana iç desem ayrı içme desem ayrı. Bence ortama bak duruma göre
İçme
Neden
Olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?