Kendisi zengin bir kadın olduğu için benim çalışmayıp evin işlerini yapmamı istiyor. Ev hanımı olman beni daha çok mutlu eder diyor 😀 ve bu konuda da çok ciddi.
Şimdiden bir restorana cafeye gittiğimizde bana hesap ödetmiyor. Ben varken ben öderim diyor. Hatta evlilik teklifini de o bana yapacak. Tektaşını da alicam sana diyor valla 🙈🙈
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Orta ve uzun vaadede ayrılık görüyorum🤣
Baştaki heyecanla bunalri der ve problem olmaz onun için ama ilerledikçe kadınlar saygı duyduğu erkeği arzular yanında bı beta değil de alfayi isterler güçlü olanı
Ve senden Zenginse git gide sana saygısı kalmayacak seni assagida biri olaraq görecek statü olaraq ve seni ilgisi çekmeyecek belki şu an bana laf edebilirsin ama dostum tek istediğim bu laflarımi kaydet biryere günü geldiğinde ulan biri vardı bana demişti dersin
Ama beni gerçekten çok seviyor
Kadın kendisinde olmayan şeyi adamda buluyor işte. Para vs şeyleri olmasa zengin erkek arardı tipik tr kızı gibi. Güç birçok farklı şekli alabilir
@boynuzluvoyvoda evimden alıyor evime bırakıyor arabasıyla cidden bak
Knk baq evrimsel süreçte ve doğada sevgi yukarıdan aşağıya, saygı assagidan yukarıya doğru işler
Erkek karısını ve çocuğunu ölüm pahasına sever onlarda bu adama saygı duyarlar kadın saygı duyduğu erkeği ister yani kadının sevgisi pragmatiktir saf sevgi sadece erkeklerde vardır doğada sadece erkek idealist sever kadın hep bı çıkarcı sever seni sever çünkü ona iyi hissetirirsin yakışıklısındır ve o da egosu kabarir seni yanında olmamdan ilgilenmen hoşuna gider ama zekan vs vs ama illa bı çıkarı vardır erkek ise onu o olduğu için sever ki yeri geldiğinde ailesi için can veirir ki tarihin her döneminde erkekler ailesi için olmuştur ailesi için ölen kadın yoktur denecek kadar az
Gel gelelim kadın alfayi ister onu arzular çünkü alfaya saygı duyar alfa güçlüdür kadın bu güce itaat eder ve saygı duyar kendini güvende hisseder ve kafasının rahat olmasını ister benim yerime benim için en iyisini düşünen beni rahat ettiren erkeğim var der ve bu güç sağlam bı kafa çok para irade ile elde edilir kadın sürekli kendi sağladığı zaman huzursuzlanir çünkü güdüsel olarak o evi yöneten avlananin yemeği getirenin erkek olmasi gerektiğini bilir genetik olarak bu kodlanmış kadına eğer güc kadında ise daha güçlü erkeği istemeye başlar seni alfasi olaraq görmez saygı duymaz ve seni arzulamaz
Başta gençlik heyecanı ile sever ama gün geçtikçe alfaya potansiyeli senden daha iyi olana doğru kayar bu yüzden ben orta ve uzun vaadede seni aldatacagini düşünüyorum kb inşallah yanılırim ama burada bilim konuşuyor hayatın kanunun ben yazmadım
Ben kesinlikle öyle düşünmüyorum. Hatta ben böyle biri olduğum için benimle evlenmek istiyor
Dostum zaten bu bilgileri herkes kaldıramaz toplumda erkekler çocuklujtan beri sosyal koşullandirmayla beta erkek oluyorlar kırılgan ağlayan duygusal, femnist kadınlar superdir falan falan sen de böylesin beta ve doğada alfa gömer beta öder diye tabir vardır
Sen bu hesabını kapatma ve birgün dediğim olduğu zaman buraya yaz kaç sene sonra olursa olsun Yaz dostum
Bende istemem ama kadınlar böyledir
Umarım haklı çıkamam ve süper iyi bı dünyada yaşarız.. inşallah her şey dilediğin gibi olur ama dediklerimi de yabana atma senden tek ricam dediğim olursa yazman hadi selametle
Teşekkür ederim
straponu da takar işini de halleder
Ol reis. Keyfini sur
Teşekkür ederim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!