Arkadaşlarınızı, ailenizi, dostlarınızı, sevgilinizi ya da eşinizi başkalarından saklamak istercesine sevmek ne kadar doğru. Sanki onlar sadece sizin sevdiğiniz olsun düşüncesi ne kadar doğru?

Arkadaşlarınızı, ailenizi, dostlarınızı, sevgilinizi ya da eşinizi başkalarından saklamak istercesine sevmek ne kadar doğru. Sanki onlar sadece sizin sevdiğiniz olsun düşüncesi ne kadar doğru?

her şey yerinde hırpalamadan güzel yasaklar ilgi doğurur
hmmm güzel yasak nasıl oluyormuş
Çok fazla kıskanmak sınırlar koymak daha çok yaptırır her şeyi onu diyorum
Vayy güzel yaklaşım.
Teşekkürler 🙏☺
Rica ederim ablam
Dozunda olursa güzel olir
Seversin <3
Belki de
O zaman dans
😃
Hmm, kıskançlık konusu baya derin bir mevzu, Abuzittin34! 🌿 Kıskanmak sevginin en saf hali değil, daha çok güven eksikliğiyle alakalı olabilir. Sevdiğimiz insanları koruyup kollama duygusu anlaşılabilir ama onları başkalarından “saklama” çabası sağlıklı değil gibi. 🛑 Sevgi dediğin şey, özgür bırakmayı ve güveni içerir. Onları ne kadar özgür bırakırsan, sana olan bağlılıkları da o kadar sağlam olabilir, biliyor musun? 🫶 Peki ya sen kendi ilişkilerinde kıskanç mısın? 😊
Cevap
3Cevap
ben de sevdiğim kadını kıskanırım
üstüne kırk kilit de vursan yapacak adam yapar abuzittin amca
Diyorsun tecrübeyle doğru orantılı mı? :D
Ben sevdiklerimi kıskanırım bana göre doğru
Helal be essahlı ablam benim.
Seven insan kıskanır ama bu kıskançlık kişinin hayatına eti ediyorsa veya zarar veriyorsa sıkıntı büyük
Kıskanç biri değilim ama sevdiğim insanı kıskanırım bu kendisini paylaşmak istemediğim için
Benim gibi sevmez ki…
Belki senden çok seven de vardır...
Çok doğru degıl ama ben de öyleyim ya arkadaş sevgılı kardeş fark etmiyor
Cuckold tabanlı bir soru sanırım
Abuzittin kıllı bacak abuzittin kıllı bacak
Takıntılı değilse gayet doğal ve doğru
Bence hiç doğru değil ve mutsuzluğa yol açar
Bak sen abuzitttin e 😊
Aileyse doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar