Yani kız arkadaşı kız arkadaşlarından kıskanmak. Veyahut erkek arkadaşı kendi erkek arkadaşlarından kıskanmak gibi.

Yani kız arkadaşı kız arkadaşlarından kıskanmak. Veyahut erkek arkadaşı kendi erkek arkadaşlarından kıskanmak gibi.
Benim sevgilim yok ama sevgilim olsaydı hemcinsinden kıskanacak kadar düşmezdim. çünkü bir kişi hemcinsinden bile kıskanıyorsa baya kıskançlık sorunu var demektir. Kıskançlık, insanların kendilerini veya ilişkilerini korumak istedikleri bir tepki olabilir, ancak bu duygu sağlıklı bir şekilde ifade edilmeli ve yönetilmelidir. Aşırı kıskançlık, kişinin güvensizlik, düşük özsaygı veya kontrol sorunları gibi daha derin sorunlarının bir yansıması olabilir. Önemli olan, kıskançlık veya başka duyguların, sağlıklı bir ilişkinin engelleyici bir faktör haline gelmemesi ve çözüme kavuşturulabilmesi için iletişim yoluyla ele alınmasıdır.
Eskiden yakın olduğum bir kız arkadaşım ve arkadaşıma aşık olan bir çocuk vardı arkadaşımla takılıyorken arkadaşım çocuğa aşık olmadığı çocukla ilgilenmediği için çocuk arkadaşımı benden kıskanıyordu kaç kere birbirimizin kötü yanlarını anlatıp kavga ettirmeye çalıştı beni arkadaşımın gözünde kötü niyetli olan biri olarak göstermeye çalışmışlığı bana fiziksel şiddet uygulamaya yaklaştığını (az kalsın vuruyordu ama vurmadı) söyleyebilirim sizce bunlar normal çocuğun arkadaşımı benden kıskanması bende merak ediyorum
Bence kıskanmak saçma geliyor bana. Sonuçta kendi hemcinsi hani karşı cinsten biri değil. Yani kıskanmamı gerektirecek herhangi bir durum yok aslında burada. Sadece karşı cinsten arkadaşı olursa kıskanırım kendi cinsinden olan bir arkadaşını kıskanmam ben ya. Sadece çapkın onu yoldan çıkaran arkadaşları ile takılmasını falan istemem ben onun dışında sorun etmem.
Varoşluk gibi geliyor bana yani duygusal yönden aşırı samimiyeti kıskanabilir fakat sırf kız arkadaşları var diye, yoldan öylesine geçen bir kız ondan daha güzel diye bön böb bakması ya da ortamda herhangi bir kız varken kıskançlıktan ilişkilerini insanların özellikle o kızın gözüne sokmaya çalışıyor olması varoşluktan başka bir şey değil.
Ben soruyu yanlış anlamışım ya neyse. d yok ya erkeklerden kıskanmam.
Cevap
6Cevap
Yio ortalık lgbt kaynıyor ve cinsiyet yok diye ortalık karışmış kimin eli kimin cebinde kim ne belli değil🤣🤣🤣🤣
Neyini nasıl kıskandığı önemli. Ciddi ciddi duygusal cinsel yönden ise varosluk değil hastalık ki böyle tipler var maalesef ama daha fazla konuşma, ilgi gösterme, vakit geçirme ise normal
Yani gay olan birisi ile ne bileyim sevgili olmam herhalde de içimde böyle bir şüphe varsa
Kıskanmayan henüz varolmamıştır...
Onu bilmiyorum da.. kız kıza ya da erkek erkeğe aşk etiketinde ne alaka onu çözemedim?
Varoşluk ne alakaysa
Saçma.. Niye sevgilisini hemcinsinden kıskanma gereksinim duyar bir insan? Tabi normal erkek ve kadın ilişkisinden bahs ediyorsak eger.. Nefes almak için alan bırakın bir birinize ya, bu kadar da değil🤦🏻♀️
Yok hiç kıskanmam. Arakdaşları elbette olacak. Olmalı. Bunun ayarını bilemiyorsa beni ihmal ediyor sürekli, zamanını arkadaşına ayırıyorsa bu beni üzer.
Varoşluk olsa da vazgeçebilir mi insan 🙂kıskanmak insan doğasında var varoşluk veya değil önemli olan ayarında tadında tuzunda olması her cinsiyet ve durum da🙂
Kıskancım ama karşı cinsten kıskanırım ama bisey demem gitmeyi daha havalı buluyorum çok şükür kimseyi sevmiyorum da gerek kalmıyo kimseyi sevmek gelmio içimden
Varoş, biraz nahoş bir kelime olmuş.
Sevgiliyi, kendi hemcinslerinden kıskanmak pek normâl değil. Ama aşkın kendisi zaten normâli içermediğinden ötürü, pek zarar içermez.
bence varosluk degildir bazen sana zaman ayirsin istersin ya da arkadaslarini iyi kisiler olarak gormezsin, olabilir boyle seyler
Bunaltır insanı varoşluk demeyelimde karşı tarafın psikolojik bir sorunu olduğu kesin yorar insanı bu davranışlar
hemcinsinden neden kıskanayım ki sevgilimi? karşı cinsinden kıskanırım ama varoşluk ise varoş olmayı kabul ediyorum evet varoşum o zaman
Yok çok doğal bir şey insan sevdiğini kıskanır buna varoşluk diyen insan gevşek ve rahat biridir
Genelde kız karkadaşlarım başka kız arkadaşlarımdan kıskanır beni. Neden bir türlü anlam veremiyorum.
Kız arkadaşım benim manitin yanında orasi burasi ayri oynarsa.. o kiz arkadasim düşmanım olur.. kıskanmak varoşluksa varoşum..
O kadar da değil ya. Karşı cins sorun olabilir o zaman şüphe düşüyor genelde erkek erkeğe takılabilir varoşluk demeyelim saçmalık ama.
Lezbiyenlik durumu nedeniyle kıskanıyor olabilir.
Abartmayacak şekilde ufak kıskanılır olmadı kuma olarak kabullenilir
Çok kıskanmak evet ama biraz kiskanilabilir dozunda yani
Hiç kız arkadaşım olmadı ama olsaydı da kıskanmazdım.
Ben karşı cins arkadaşından bile kıskanmam. Kıskançlık bana göre bir duygu değil. 💁🏼♀️
Yok niye varoşlar olsun insan sevdiğini kıskanır bide ortalık şeytan kaynıyor yani bu devirde sahip çıkmak şart bide kıskanmayan insan sevmeyen insandır bana göre yani
Eğer karşıdaki sınırı aşıyorsa kıskanmak normal ama atıyorum normal bir konuşma falan yapıyorlar sa ve sen kıskançlık hissediyorsan bencede varoşluk sjskejsj
Bu kadar sapkınlık varken insan bir acaba mi diyor ne yalan 🤪
değildir. Gay potansiyel vardır. O nedenle kıskanıyordur içten içe
Hemcinsinden kıskanmak nedir ya 😃 o kadar da değil. Bence o kadarı artık hastalıklı boyutta bir kıskançlık olur.
Yani sevgilimi direkt erkek arkadaşlarından kıskanmam ancak şöyle düşürsek onlarla daha çok vakit geçiriyorsa dengeyi kuramıyorsa kıskanılabilir bunun dışında neyi kıskanılıcak ki yorumdakiler neyi kastederek kıskanılır demiş anlayamadım
Yanii normal aklı başında arkadaş ya da partnerr bu alanın olmasına müsade etmezz yanii hissler insanı yanıltmazz
bence gayet normal bende sevgilimi çok kıskanıyorum hem erkek hem kız olsun fark etmez
ben kıskanmam kolay kolay ama mesafeyi bilmeleri gerekiyor
Aşırılık varoşluktur bence. Seni kıskandırıyorsa ve aklına soru düşürüyorsa. Vakit kaybetme sis
Hayır değildir
En sevdiğim. Tabi ki kiskanacaksin.
Varoşluk değildir
Eli kolu ayrı oynuyorsa normal dalabilirsin ablası
Değildir kıskanılabilir.
Fazlasıyla abartı, gereksiz.
Evet varrrroşluk
Biraz evet biraz da ruh hastası olmaktır 😬
Varoşluk değil bence.. bende kıskanırım.
Kıskançlık bana göre değil.
Değil midir cidden? :D
Öyleyse varoşum 🙄
O kadar varoşum ki kıskançlık derken damarım atmış 😂😂 kendi hemcinsinden kıskanmam. Benim hemcinsimden kıskanırım
Şükür 😂😂😂
Hemcinsine atlamadığı sürece sorun yok.
Biseksüel ise kıskanırsın
Saçma
Çocukluk bence
Seven sabiplenir
Bence evet
Duruma göre değişir
Yok daha neler
Saçma bence
Yok artıh yuhh🤣🤣
varoslık değilde garip