Eşime istek atan adam Kim olabilir?

Tanımadığım biri eşime Instagram'dan istek attı, ortak arkadaş veya tanıdık yok. Eşime de her gün böyle istekler gelmez. Profili gizli, profil fotoğrafı ailecek. Neyse Akşam meraktan isteği kabul ettim, bekledim ama yazmadı. Sabah "Merhaba" yazmış, eşim de hemen engellemiş. Akşam bunu görünce engeli kaldırıp "Tanışıyor muyuz?" dedim. O da "Bu soruyu, sabah engellemeden önce neden sormadın?" dedi ve hemen engelledi. Ben de engelledim ve mesajları sildim.

Adamın tepkisi çok garipti. Rastgele istek atan biri, sabah engellenmiş olmayı pek umursamaması gerekirdi , ama o şaşırmış gibi davrandı sanki. Sitem edip, hesap sordu sanki. ve yürümek yerine engellemeyi tercih etti. Rast gele birisi böyle davranır mı yani. Ve Eşim de bu konuda hiçbir şey söylemedi, ne isteği kimin kabul ettiğini ne de mesajların silinmesini sordu.

Sanki geçmişte bir şeyler yaşanmış, adam çok sonra istek atmış gibi geliyor.

Adam Yeni bir hesap daha açmış bu arada. sıfır takipçi, sıfır gönderi. Ama bu hesabından istek vs atmadı. Yani diğer hesaptan engelli ya. Burdan da mesaj istek atmıyor. 2 3 haftadır takipteyim böyle. Sizce bu adam rast gele birisimi tanışıklık var mı? Bu ikinci hesabı neden açmış olabilir?

Güncellemeler
1 yıl
Sizce adamın adına hesap açıp eşime yazsam nasıl olur? Olayı anlayabilir miyim sizce. ya da eşim adına adama mı yazmak daha mantıklı.
Güncellemeler
1 yıl
bir kullanıcı şöyle yorum yapmış :şimdi Bunlar normal ilişki içinde, sadece o gün aralarında bir kırgınlık olmuş, o görüştükleri yerden engellemiştir, o eşimin insatagramina istek atmis ulaşmak için. Şimdi düzeldi aralari, nerden konuşuyorlarsa ordan devam ediyorlar.
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar. Adamın engelini kaldırdım. 2 hafta oldu. Eşim farkedip adamı geri engellemedi. Engelliler listesine bakıyorum sürekli. Adamdan da istek mesaj vs bişey yok. Sizce durum nedir. Bu adam eşimin tanıdığı birisimi rastgele birisimi?
Eşime istek atan adam Kim olabilir?