24 yaşındayım hiç evlenmek istemiyorum bir şey kaybeder miyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılBen soracaktim benzer bir soru. Bende 24 yas. Gunumuzde evlenmek zor. Erkekler hic guven vermiyor. Ailesini, evini gecindirmek dahi istemiyor. Surekli trip, kavga, huysuzluk, ego patlaması. Bazen dusunuyorum da Allah neden bize karsi cins olarak erkegi yaratip onu layik gordu. Erkeklerin karsi cinsine bak. Kasi gozu, yuzu guzel, narin kibar, binbir meziyeti var. Anne oluyor cocuk buyutuyor, calisiyor kariyeri var, fizigi guzel yuzu guzel, sesi guzel, bakimli, narin, yemek yapiyor, diger tum isleri hallediyor, erkege full deste yasam alaninda.
Bizim karsi cinsimize bak. Kıllı, bakimsiz, fizigi cekici degil, hanzo, kibar degil, kirici, egolu, aldatmaya meyilli, ofke sorunu, psikolojik, fiziksel ekonomik siddet, tripli, halden anlamaz, kadina destegi olmaz... fiziksel ve karakter olarak bizim karsi cinsimize bak, onlarin karsi cinsine bak.
Kadin olarak kirilgan, narin, hassas, detayci yaratilmisiz ama bizi en cok kirip parcalayan erkekler oluyor.
Onun disinda ben yasantima uygun erkek bulamiyorum. Namazini, orucunu eda etmeye calisan, ilmini ogrenmeye calisan biriyim. Icsel olarak cok sukur huzurluyum. Arada camiye giderim camii de erkekler yok maalesef bu donemde. Kucukken annemle gittigimde erkekler daha kalabalik olurdu. Simdi cuma da bile az kisiler.
Gozleri fildir fildir. Tesetturluyum bazilar yine bakiyor, sanki gozleriyle beni soyup icimi goruyor gibi bakiyorlar. Kumastan dahi etkilenecek igrenc bir haldeler. Bir çoğunun tesetturlu fantazisi var sanidim, o yuzden de galiba bakip bakip hayal kuruyorlar. Ben zaten bakma diye bu haldeyim ama cok kotu bir haldeler.
Aldatma vs cok yuksek, illa eylemsel bahsetmiyorum. Sosyal medyada baktiklari kizlar vs. Cok yuksek oranda yetiskin filmi izleniyor, beyinleri inanilmaz kirlenmis durumda, kadina bakis acilari acikta olsan kapali da tamamen o yonde. Kadini baska bir varlik yerine koyamiyorlar.
Calismaktan, ailesine, karisina bakmaktan gocunuyorlar. Surekli para hesabi yapiliyor. Annelerimizden beri ekonomik siddet sıkıntısı var ve o yuzden bizleri oku kizim, erkege muhtac olma diye yetistirdiler. Ben uygun olmayan ortamda calismak istemiyorum bazen, yakin temasa vs geciliyor ama mecbur kaliniyor. Hem erkekler, kadinlarini caiz olmayan ortamlarda calismaya mecbur birakiyor hemde kadin mesafeli durmak istese dahi bunu gormezden geliyorlar. Her insanin hassasiyeti farkli sonucta. Yani basitinden ben elimi uzatmadan ekini uzatanlar var. Abi kadin once el uzatmiyorsa uzatma iste. Sonra eli havada kalıyor, ona canı sıkılıyor falan.
Ne eş olmayi, ne baba olmayi, ne evin erkegi olmayi, ne gecim sorumlulugunu almayi, ne kadinini maddi manevi gozetmeyi, ne evde huzuru saglamayi, ne beraber ibadet etmeyi hicbir sey istedikleri ve yaptiklari yok. Aldiklari hicbir sorumluluk yok.
Zina desen almis basini gitmis. Sevgili yapip bir seyler yasaniyor, kiz yasamak istemese ufak tefek yakinlasmalar yasaniyor ya da mecbur birakiliyor. Bunu yapamasa parayla yapiyorlar. Erkegin eline kiz eli degmemis erkek oldugunu sanmiyorum.
Kizlarda yine dini hassasiyet, muhafazakarlik ya da ailenin muhafazakar olmasi, toplumda kadinin bekaretinin hala önemli olmasi, toplumsal baski, toplumun kadinin tensel iliskisine bakis acisi vs derken tercih ya da mecburi olarak temiz kalan kizlar var. Ama erkekler icin o kadar serbestlik var ki bu konuda. Elinin kiri, sen erkeksin, milli oldun mu, erkek yapar zaten nasil dursun vs vs. Erkeklerde inanilmaz serbestlik ve bu konuda onemsizlik var. Rahat rahat yasiyorlar o yuzden. Ne dini baski hissediyorlar ustlerinde, ne toplumsal baski, ne bakirlik baskısı. Erkeklerde temiz kalan o kadar nadir ki.
Ben bu taraftan bakiyorum ama hani pek dini hassasiyeti olmayan kızlar bile diger konularda erkeklerin erkek olmadigi, adam olmadigi konularda yine hem fikir.
Cogu kiz erkeklerin tavri geregi, kadina bakis acisi geregi, kadini hizmetci gibi gormek, kadini evin iscisi gibi gormek (bir de ustune para getirtip kadini maasli isci gibi gormek), kadini objeden ibaret gormek, kadin maddi manevi full destek verirken erkegin sofradan bir catali dahi kaldirmaktan gocunmasi, ev islerine katilmakta, cocuk bakimina katilmakta buyuk oranda eylemsizlik gostermeleri (kadin calissa dahi. Kendi sokugunu kendi diken peygamberin ummetiyken bunlar kadini alip evde hizmetci gibi kullaniyor, kazandigi parayla kadini satin almis gibi davraniyorlar)
Kizlardan gerek biraz daha dindar kesim, gerek diger kesim artik evlenmek dahi istemiyor. Erkeklere hangi acidan baksaniz sinifta kaliyor. Evlilikte kadinin ustune binen yuku goren yok. Erkekler ne calisma, gecim sorumlulugu aliyor, ne evdeki bir avizeyi takiyor, boya badana tadilat yapiyor. Evlenip isten sonra 2 80 yatip elinde telefon ordan o uygulamaya kosuyor.
Bunlar cevremde kadinlarin soyledigi seyler. Erkekler icin isten sonra hayat duruyor. Ulas ulasabilirsen, cogu evin icinde ne karisina, ne cocuklarina karsi cevrimici bile degil. Evdeki hanimina, cocuklarina cevrimdisi baska mecralarda cevrimici. Bana disarda, işte falan olabildigince nazik davranan erkeklerin, bana gosterdigi saygi, sakinlik, naziklikgi evdekine gostermedigi o kadar belki ki. Abi bana degil, hanimina yapacaksin bunlari.
Yani nereden tutsan elinde kaliyor. Bu devirde kizlar olarak hangi konumda, yasta, hangi inancta olursak olalim evlenecek erkek yok. Evleneyim destekcim olsun, yoldasim olsun diyorsun adam seni gormuyor bile. Evlisin ama yolda yalniz yuruyorsun. Evlisin ama destekcin yok, her sey uzerine yıkılmış sen halletmeye calisiyorsun.
Kimi kadini bu sitede de sorular goruyorum orada burada calis, milletin agiz kokusunu cek, erkek patronun altinda ezil umrumda degil yeter ki para getir eve, ben senin ihtiyaclarini karsilamam sen karsila diye calismaya zorluyorlar. Abi sen erkek olarak bunlari zaten yapmayacaksan, hem sorumluluklarinla hem davranislarinla erkek olmayacaksin o kadin niye evli kalsin? Ya da biz bekarlar niye evlenelim? Kadin olarak parayi kazan, tek basina evliligi yurut, sorumluluklari yurut, sevgi ilgi vs gorme, ben cok yoruldum zaten dir dir etme densin. Evlilik sadece kagit ustunde kalsin, adi evlilik olsun. Hicbir kadin boyle bir evlilik istemez.
Kadin olarak erkege maddi destek, hizmet, imaninin yarisini tamamliyorsun vs gunumuz erkeginin kadina maddi manevi destegi nerede?
Kizlar olarak bekar oranimiz artacak gibi duruyor, erkekler kendime ceki duzen vermedigi surece. Bu donemde de en iyisi bu duruyor yapacak bir sey yok. Allah iyilerle karsilastirsin ama gunumuz gercegi bu. Bekarken huzurlu, icsel huzurumuz varken evlenince bu bozulacaksa, sorumluluklari paylasamayacak, yoldas olamayacaksak (ki gunumuz erkek profilinde bunlar mumkun gorunmuyor) birbirimize tek basina olmak, hem huzurunu, hem imanini, hem psikolojini, hem canını vs korumak acisindan daha iyi duruyor.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ne kayıp edeceksin ki? Çocuk sahibi olmak gibi bir hevesin yoksa hiç bir kaybın olmaz ha belli bir zaman sonra duygusal bir boşluk yaşarsın belki bilemiyorum ama çok da dert etme ben evlenen insanları sorunlarını saçma sapan şeyleri gördükçe bu devirde evlilik yapan insanın aklı yoktur diyorum.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı. Güven eksikliği var sende. Ne kaybedersin biliyor musun? Belli bir yaştan sonra yalnızlığın verdiği hisle beraber kendinle savaştıkça psikolojik sağlığı kaybedersin. Yanlış bir insana denk geldiğinde de akıl sağlığını kaybedersin. Hangisi senin için daha ağır basar?
00 Yorumla
1 yılhiç bir şey kaybetmezsin, zaten daha gençsin, hayatını yaşa, önce kendi ayakların üzerinde başarılı ol bir erkeğe muhtaç olma, seneler geçtiğinde hala istemiyorsan evlenme
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Evlenmek istememen tamamen senin şahsi bir tercihin sonuçta, kimse zorla “haydi düğün yapalım” diye tutamaz 😊 Hayatı nasıl yaşamak istiyorsan öyle yaşamalısın. Tabi ki kaybedeceğinin ne olduğu, kazançlarının yanında pek bir önemi olmayabilir. Mesela, kendi özgürlüğünü, alanını, kişisel gelişimini daha rahat savunabilirsin. Ama evlilik bir deneyimdir ve farklı güzellikler de sunabilir. Her şey senin ne istediğine ve hayatta neleri önemsediğine bağlı. Peki, evlilik fikrinden soğumana sebep olan bir deneyim ya da gözlemin mi oldu? 🧐
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
49Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 1 yılkaybetmezsin
00 Yorumla Türkiye de durım gittikçe kötüleşiyor
Aileler erkek çocuklarını bir prenses gibi büyütüyor tırnagjna taş değmesin misali. Hiç sorumluluk vermıyor aileler
Kız çocuğuna da temizlik yap onu yap bunu yap her şeyi yap.
Bu şekilde yuva kurulduğunda roller değişiyor dengeler şaşıyor. Müslüman değil dediğimiz ülkeler de bile aileler hayatları bizden iyi kaynana gelin kavgası yok ya bu türkiyede asılanan bir şey.
Her gelin kaynana kötüdür diye baştan bir gardını alıyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende 28 yaşındayım ve bir tane sevgili yapmadım bu güne çünkü gerek duymadım bir erkeğe her şeyi kendim hallediyorum bide şimdiki erkekler adam değil bir kere bu yüzden hayatı daha da zorlaştırıyor sorun yaratıyor üstelik aldatılıyorsun yani verdikleri tek şey ful stres ve hüzün çevreme de bakıyorum çoğu evli olan kadın mutsuz ve çökmüş genç yaşında oysa cidden kalsın diyorum belki ilerde bir erkek ile bir şeyler yaşarım o da sırf anne olmak için öyle işte
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. yani kaybedersin tabi. bi kere sayac işliyor. dogurganlık. ama anne olmucam dersen sorun yok. ama su var. bugun böyle yarın fikrin değişebilir. keza evlenmeden de cocuk yapabilirsin o da var tabi.
bence hersey zamanında. icinde kalır. evlen bence. tabi senin kararın. kısmet bi de bu işler. bi hemcinsiminde isi olsun der ve bitiririm:d yazık cocuga da hatun lazım
12 Yorumla
Soran1 yılİstemiyom cocuk. Yazık derken? Zaten cogu eskorta gidiyo neresi yazık gkskffkf
Gizli Üye(25-29)1 yılValla hiç bisey kaybetmezsin bende bu yaz evlenecektim eşiğinden döndüm. Bence ağrısız başını hiç agritma ye iç gez keyfine bak. Evlenenler ne yapmış ki hepsi pişman neredeyse. Ayrıca evlenme mecburiyetin yok bunlar hep toplum baskısı. Güvenilecek insanda kalmadı zaten herkes bi çıkar peşinde. En fazla evde kalmış derler ama önemli olan senin mutluluğun. Insanlar laf eder diye sevmediğin hiç biseyi yapma. Bekarlik sultanlıktır:)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHiç bise kaybetmezsin. Keşke senin yaşında ve senin düşüncende olsaydım. Evlendim de noldu. Ayrıldım. Yanıma kalan evlilik sürecinde yaşadığım psikolojik ve fiziksel Sid det. Çocuklar. Hastalıklarım. Kısacası evlilik bana bişe katmadi. Mutlu bir evliliği yuvası olan insanlar tabiki tavsiye edecektir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHiçbir şey kaybetmezsin hatta emin ol evlenirsen kaybedersin. Bende başta evlenmek istemiyordum sonra eski sevdiğimle barışıp evlendim 12 yıl sonunda toplam da o kadar pişmanım ki nefret ettim evlilikten saçlarım beyazladı aldatmamasıve cömertliği dışında hiçbir iyi bir şeyi yok.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u 1 yılEtmezsiniz. Kişiliğiniz oturunca ilerleyen zamanlarda olabilir. Ancak olmazsa olur. Hayatımız başkası ölçüsünde değer kazanmıyor bana kalırsa, yalnız da mutlu olabilir bir insan. 💖❇
12 Yorumla
1 yıl30 yaşına giricem evlenmek çocuk yapmak bana mantıklı gelmiyor ailemde destekliyor sen neyi nasıl istersen öyle olur ✋🏻
23 Yorumla
Soran1 yılDemi. Sonuçta evlensekte bir gün ölücez evlenmesekte ölücez oh yalniz degilmisim 😅❤️
- 1 yıl
Erkek hegomanyasından çıkın ve biri demiş kadınlar tek yapamaz çok biliyor herbokolog
Soran1 yılHahaah aynen 😅😅
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Boğazını sıkan mı var? evlenmezsen evlenme..
erkeklerde artık bu batmış ekonomide evlenme meraklısı değiller zaten,
bir ton masraf para harcamayı, borca batmayı vs kimse istemiyor..
Evlenmezsin olur biter.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende 24 yaşındayım bende hiç evlenmek çocuk sahibi olmak istemiyorum aklımda 1 kere bilen birilerine özenerek bakıp ay keşke demedim. Fakat benim sıkıntım şu birini seversem aşık olursam o da kabuk ederse evli gibi yaşamak ama öyle de ben güvenemem sanki sevgisinden emin olmakk için evlenmek istermişim gibi geliyor. Çünkü ya ben çok aşıkken o sadece zaman geçiriyo veya daha az seviyorsa? Bu düşünce kafamı yiyip bitirir.
10 YorumlaBu sizin iradenizin gücüne bağlı. Doğru kişiyi bulamadıysanız zaten 24 yıl boyunca kaybetmiştiniz. Fark eden bir şey olmaz. İnşallah mutlu olursunuz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yıl30 lu yaşlarda çocuk sahibi olma isteği oluşacak 👍 şu anda hayatını yaşama aşamasındasın 5 ila 6 sene sonra fikrin değişir.
03 Yorumla
Soran1 yılÖh bu ekonomide cocuk bakamam valla
Soran1 yılNiye kadınların hepsi anne olmak istiyormuş gibi dusunuyosunuz ya 😅
- 1 yıl
Haklısın ekonomik şartlardan dolayı erkekler olarak bizde evlilikten soğuduk 👍
kadınlar anne olmak istemez mi?
Elbette istisnaları olur fakat çoğunluk olarak anne olma içgüdüsü ağır gelmez mi?
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben 32 yaşındayım hala bekarım yanlız başıma kendi evimde oturuyorum
15 Yorumla
Soran1 yılBir gün evlilerde ölecek bekarlarda ölecek sonumuz aynı
Soran1 yılboş ver ozgür yasa kimse icin hayatini karartmaya degmez 😅
Aşk İlişkileri konusunda 501 cevap paylaştı. Erkenden evlenmezsem sonra hiç evlenmezsin kimseyi beğenmezsin. Yaş ilerledikçe insan akıllanıyor 😅
12 Yorumla
Soran1 yılEvlensemde evlenmesemde bir gün ölecem sonucta fkskfkff
1 yılKaybedecegin şeyler olur ama kazanacağın şeyler de olur tek dikkat etmen gereken 30 dan sonra feminist erkek düşmanı olma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Merak etme biz dünden razı değiliz.
01 Yorumla
Soran1 yılOhhh şükür
1 yılFarkındalığın varsa hayır, ama olduğunu da zannetmiyorum, 30 lu yaşlarında kaybetme psikolojisine girmezsen daha da girmezsin bu psikolojiye.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Tabi ki evlenmek zorunda değilsin. Fakat evlenmekten soğutan şey nedir, gerçekten doğru ve olan bir sebep midir. Bunu araştırmanda fayda var.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılO fikir değişecek genç, hepimiz senin gibiydik :)
06 Yorumla
Soran1 yılDegismiyor işte yalnızlıgıma rahatıma alistim
- 1 yıl
24 yasinda bu inat da normal. Degisecek yıllar gectikce. Bu halini dusunup guleceksin. Inan bana :)
Soran1 yılEn son 2019 da bi abide bana senin dediklerinin aynisini demisti yine fikrim degismedi 🤣
Soran1 yıl6 sene gecmis fkskf
Soran1 yılPardon 7 sene
- 1 yıl
önünde onlarca yıl var ve değişecek. Insanın doğası böyle nasıl Bebekken yaptığın şeyleri Artık yapmıyorsun büyüdükçe olgunlaşacak değişeceksin istemesen de:) 24 yas abi daha cok gencsin:) bu tip kabullenmemeler çok doğal
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Daha cocuksun bıde bız erkekler gec olgunlasıyoz zatı erkendwn evlilik pişmanlıktır sonra insanlar elindekinin kıymetini bilmio
07 Yorumla- 1 yıl
24 yaş çocuk mu
- 1 yıl
😂😂 gerçekten öyle mi
Genç de bari abartmadin mi biraz - 1 yıl
Teşekkürler sevindim ben şahsen
- 1 yıl
😂😂😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 532 cevap paylaştı.
1 yılTamamen tercih meselesi bu. Herkes evlenmek zorunda değil
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılŞu an erken zaten, ilerleyen yıllarda da bu düşüncen değişebilir.
00 Yorumla
1 yılBen de bu yaşıma kadar evlenmek istemedim de belli bir yerden sonra insan istiyor garip
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılBir şey kaybedecek gibi hissedersen evlenirsin boş ver
00 Yorumla Bende öyle şu anlık tabi ilerde ne değişir bilmem bence ilerde değişir fikrin
01 Yorumla- 1 yıl
Evlenmek için doğru insanı bulması gerekmiyor mu
evlenmeden ilişki yaşamayı sorun eder misin peki?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. kendi gelirin vs varsa gerek yok sekter et..
00 YorumlaÇok bişey kaybetmezsin zevkini vibratör karşılar çocuk dersen yetimhaneden karsilarsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Belki evlat sevgisini tatmazsın onun dışında bir şey kaybetmezsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılZannetmiyorum. İleride fikrin değişirse evlenirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKaybedecegin şey bir ömür hizmet kölelik çocuk iş güç koşturma yükü. Evlen mutlaka da gör ebenin...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYaşa hayatını yurt dışına çık ohhh hergün biriyle
02 Yorumla
Soran1 yılKadın olsan oyle yapican heralde
Cevap sahibi1 yılHee düşünemiyorum zaten öyle olsam 😅
Gizli Üye(18-24)1 yılHep böyle diyenler evleniyo ahshsj sen issteme evlenme senin kararın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılboş ver evliliği sevgililiği gerçekten büyük bir yıkım yapıyorlar mahvediyorlar insanı eksik olsunlar daha iyi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 462 cevap paylaştı.
1 yılhayır etmezsin. doğru yoldasın
10 Yorumla
1 yılYo hicbisey kaybetmezsin emin ol
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılHiç bişe kaybetmezsin kazanırsın hatta
10 Yorumla
1 yılYani anne olmak çocuk sahibi olma niyetin yoksa bir şey kaybetmezsin
00 Yorumla
1 yıliki secenek var zaten ya evlenirsin ya da evlenmezsin
00 YorumlaKaybedersin. bas agrisi stres endise sorumluluk kaybedersin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 992 cevap paylaştı.
1 yılZeki kızsın zeki
15 Yorumla- 1 yıl
Hemen anladı
- 1 yıl
Cogu insan evlenip 20 yil evlendikten sonra bu kafaya ulasiyor daha evlenmeden 24 yasinda gercegin farkinda hem de cok zeki bir kiz degil mi
- 1 yıl
Evet bende 21 yaşında böyle düşünüyorum
- 1 yıl
Sen hepimizden zekisin 😅
Soran1 yılAynen einstein mübarek hahahsdkskdk
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılbir erkeğin hayatı kurtulmuş olur
03 Yorumla
Soran1 yılYoo benim kurtuldu
Soran1 yıltabi canim erkek dayak yiyor zaten. evlilik içi şiddet goruyo erkek kurtuldu tabi aynen fkssdkskdk
- 1 yıl
evlenmeyin abi
zorla mı?
Pişman olursan geçen zaman geri gelmeyecek
01 Yorumla
Soran1 yılEvet oda sıkıntı.
İye istemiyirsun
010 Yorumla
Soran1 yılİstemiyorum işte özenmiyorum bile. Yasıt hemcinslerim evlenicem diye ölüyor ben tam tersi
Soran1 yılO olabilir ama evlenmek bana öcü gibi geliyor
Soran1 yılÇok özgürde degilim aslında. Ama evlenincede özgür olamıcam fark etmiyo
Soran1 yıl24 yasindayim
Soran1 yılAntalya sen
1 yılEvlenen boşanak mı ne olacak
02 Yorumla
Soran1 yılAnlamadim sorunu
- 1 yıl
Saçmalıyorum boş ver
1 yılEvlenme bişey kaybetmezsin aksine güvende olursun
00 Yorumla30 kadar yolu var bişey olmaz
00 Yorumla
1 yılYok kaybetmezsin kedi sahiplenmeyi unutma olur mu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yılKaybetmezsin evlenmiş olmak için evlenilmez
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Haklısın Ekonomi
00 Yorumla
1 yılBence en doğrusu evlenmemek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılAnne baba olma duygusu
00 Yorumla
1 yılDaha gençsin zaten boş ver
00 Yorumla
1 yılKaybetmezsin ama hayatta herşeyi yaşamak iyidir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
1 yılAksine kazanırsınız
00 Yorumla Evlenmeden de yaşanabilir hayat ki
00 Yorumla
1 yılKızlığını ona buna kaybedersin :D
00 Yorumla
1 yılBen pişmanım önceden bende düşünmüyordum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bu iş istemeden olacak bir şey değil zaten
00 Yorumla- Devamını Gör (25)
Devamını Gör(70)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 24 yaşındayım hiç evlenmek istemiyorum. Bir şey kaybeder miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler