Üç sene önce üniversite mezunuyum işim yok sevgilimde yok 1 senedir erkeklerle görüşmüyorum sadece görüşsem sanalda tanıştıgım kişilerle telefonda sanalda koca aradım resmen üç senedir inanki bulamadım adam akıllı birini niyetleri işte siz anladınız çirkin bir kızda değilim peşimde cok erkek oldu biraz seciciyim bide bana o amacla evlenmeden o konusmaları yapan kiişiyide istemiyorum çünkü amacı tek o geliyor ha bide güven vermiyorlar bırakıp gidiyorlar bi yazıp sonra yazmıyorlar görüldü atıyorlar sinir oluyorum artık bende Anne olmak istiyorum ama ne zaman
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Öncelikle sanal mecradan eş bulma fikrinin sağlıklı olmadığını belirtmek isterim. :D
Şöyle ki reel hayatımızdaki insanlara bile güvenmekte zorluk çekerken sanal ortamdan bulduğumuz birine güvenebilmemiz ne kadar mümkün olabilir? Sanal ortamda herkes asıl kimliğini gizler. Sapıktır, sırf karşı tarafı elde etmek için edepli biriymiş gibi görünür. Asabi ve şiddete meyillidir, korkutup kaçırmamak için sakin biri gibi görünür diye bu durumu örneklendirebilirim. Çoğunun profil fotoğrafı bile kendine ait değil. Gel de böyle birine güvenip ilişki yaşamayı düşün. Naçizane tavsiyem sanal ortamdan değil de yakın çevrenden biriyle evlenmeyi düşünmen olacaktır. Hem ne güzel gözünün önünde, istediğin kadar inceleyebilir, hakkında bilgi edinebilirsin.01 Yorumla
Soran+1 yılAma nasıl yakından bulacam üç senedir evdeyim ve cok küçük sehirde yasıyorum bulamıyorum ki
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba...
Ama ne zaman değil mi?
Hiçbirsey bizim istediğimiz zamanda olmuyorAceleci oluyoruz sabırsız davranıyoruzAma birşeyi unutuyoruz.. Her nasip vaktine esirdir.. Biz ne yaparsak yapalım ne önce ne sonra olması gerektiği zaman oluyor. İnsanlara güvenmeyip sanalda koca aramak çokta güvenilir değil sanki.. Seçici olmak yerine daha mantıklı yaklaşAyrıca ne bu acele 25 yaş hayatını yaşa evlilik peşinden koşma zaten seni bulacak birgün. Mesleğini al eline al ayaklarının üzerinde dur00 Yorumla
+1 yılSabırlı ol niyetin Halis olsun. Bu işler aceleye gelmez nasip kısmet işidir. Her zaman istediğimiz bir anda olmaz vakti zamanı vardır. Zamanı tayin eden de Allah'tır.
İlla evleneceğim diye birini bulup acele edersen hatayı düşersin yanlış kişiyi seçersin. Her tanıdığım her gördüğüm doğru insan olmayabilir. O yüzden duygularına ve aşkın büyüsüne kapılma.
İnsanların sırtındaki ceketine değil kalbine önem ver. Kişilik karakter kalpte saklıdır. Ceket sadece bu işin boyasıdır seni aldatır seni yanıltır.
Hayırlı bir evlilik istiyorsan kişide güzel ahlâkı, güveni, sâdâkâti, merhameti, vicdanı, temiz bir kalbi ve tatlı bir sedâ ara.00 Yorumla
+1 yılöncelikle..
acelen ne?
okulun bitmiş bir meslek edinsen önce hayatına çeki düzen versen sonrasın da hayatını akışına bıraksan belki birileri girecek hayatına evleneceksin değil mi..
yani bu konuda acele etmek sadece işte bahsettiğin türden insanların hayatına girip seni mutsuz etmesi dışında bir şey olmayacak
Sonra gerçekten belki birisi evlenmek isteyecek ama oda sonunda seni mutsuz edecek böyle aceleci olursan bir hata yapman kaçınılmaz
Biraz sabır..04 Yorumla
Soran+1 yılDers çalişiyorum anlamıyorum kafam almıyor yemin ederim üstüne cok gidiyorum ama olmuyor bunalıma giriyorum
- +1 yıl
Bence acelen etmen mutsuz olmana sebep olacak
Soran+1 yılNeyi acele etmem
- +1 yıl
Evlenme konusunda bu aceleciligin diyorum
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
76Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı.
+1 yılDüğün dernek bayram sünnet nikah gibi kalabalık ortamda bulunmaya çalış. Annenle çarşıya pazara çıkmayı dene. Sosyal olursan bir damat adayının annesinin dikkatini veya doğrudan bir damat adayının dikkatini çekersin belki. Ve en baştan burada yazdığını ona da şöyle. Doğrudan cinsel konulara girmeyi sevmiyorum ve cinsel iltifatlardan hoşlanmıyorum de. Tavrını ortaya koy. Arkadaşlık dönenimde aşık olmamaya çalış. Huyunu suyunu nelerden hoşlanıp nelerden nefret ettiğini öğren otur düşün ve sonra yola çık. Burası pişman olan sayısız bayanlar ile dolu. Bahtın açık olsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılSanaldan da hiç olmaz değilmi
Şans yok diyebilirim. Ben de güzel bir kadınım fakat sadece bakıyorlar ne teklif eden var ne açılan biri var. 21 senedir hayatımda bir çiçek bile almadım. Nazik birine denk gelmedim. Gerçekten kibar biri girmedi hayatıma. Şimdiyse tek başıma hayatta kalmaya çalışıyorum kendi motivelerim ile. Kendi kendimin destekcisiyim. Beni anlayan bana destek olacak ailem bile yok yanımda. Kendi imkanlarim ile yaşamaya calisiyorum. Ama bazen diyorum ki keşke benimle aynı kafada olan beni anlayan destekcim olsa fena olmaz. Çünkü bazrn insan yalnız yoruluyor. Her duyguyu tatmak istiyor insan.
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. O denklemi iyi bilirim. Sosyal çevreden hoşlanabileceğin biri çıkmaz. Sanala bel bağlarsın. Oradaki adamların hepsi de ikinci günden konuyu cinselliğe bağlar. Bu bir kısır döngü.
12 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle cinsellik konusan erkek ciddi de düşünmez demi
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çok yanlış bakıyorsun hayata karşı.
Sen ilk önce işi bulmak için mücadele et. Şu an yapman gereken koca bulmak değil kendi ayaklarının üzerine basmak. Güçlü bir kadın olduğun zaman seçilen değil seçen birisi olacaksın. Bu mantıkla gidersen evleneceğin insanı da doğru seçemez ve tüm hayatını kötü bir evlilik ile yakarsın. Silkelen artık lütfen.10 Yorumla
+1 yılÇok zor durum kolaylıklar diliyorum her şey gönlünce dilediğince olsun bahtın açık olsun. Aynı yaştayız ve bende de aynı durum hiç kimse ile birlikte de olmadım. ama maalsef benim durum sebebi bambaşka hiç bir zaman da benim eşim ve kız arkadaş sevgili olamayacak maalsef mucize.
10 Yorumla
+1 yılİlk önce mesleğini eline al , ayakların üzerinde dur sonra düzgün erkek ara yoksa bulamazsın ciddiyim zayıf görürler seni
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamıyorum dersi kafam almıyor
Önce otur ve iyi bir düşün. Bu neden kaynaklanıyor acaba? İyi bir kaç arkadaşından bu konuda yardım isteyebilirsin. Nedenini öğrenir ve engelleri çözersen evlilik cüzdanına kavuşma olasılığın çok yükselir.
Tanışmadan koklaşmadan evliliği diretirsen kaçarlar tabi.
Ha unutma, beyaz atlı prensler sadece masallarda olur. Anne olmak istiyorsan 40 yaşından önce hamile olmaya bak. Daha sonraki yaşlarda sağlıklı çocuk doğurmak rizikosu yükseliyor.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılElbet kısmetin çıkar ama çok seçici olmakta iyi değil. Sosyal medyayı boş ver evlenimde buda aradan çıksın dersen işin zor ne demişler bildiğin ayranı bilmediğin yoğurda değişme.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aceleci davranmamak lazım. doğru insanı fazlasıyla aramak hataya yol açabilir. sosyal aktivitelerinizi arttırarak o ortamlardaki insanlarla sohbet etmeniz sizi bu hedefinize daha da yakınlaştıracaktır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılYaşınız daha 25 çok erken. Evlilik dışarıdan göründüğü kadar eğlenceli ve ya bir aonuç değil.
111 Yorumla
Soran+1 yılBen bakireyim ne kadar zor oldugunu ordan anla
- +1 yıl
Bişeyler yaşamak için evliliği kullanmayın bence. Evlilik önemli bir sözleşmedir. Hatta bir de çocuk yaparsanız sorumluluklar artacaktır kolay değil. En azından cinsellik için evlilik düşünen bir birey için uygun değil. Evlenmeden yaşa
Soran+1 yılEvlenmeden nasıl olcak ben bi erkegin evine arabasına artık binmeye korkuyorum otelede gitmeye malum neler duyıyoruz görüyoruz onu gectim cok büyük günah namazımı kılan birisiyim hadi onuda gectim küçük sehirdeyim birisi duyar eder onuda gectim kızlıgımı nasıl diktircem çok büyük masraf işede girmiyorum ama aklımdan da hiç yasamamış birisi olarak cinsel arzumun önüne gecemiyorum
- +1 yıl
Ya ben kimsenin namazını niyazını inançlılığını burada tartışamam ama sırf bu nedenle evlenip esra erola çıkan 3 çocuklu kocadan kocaya gidenleri görüyoruz. Kendi hayatınız için diyorum. Cinsellikten ibaret değil evlilik. Hadi evlendin adam küfürbaz saygısız şiddete maruz bırakan biri çıktı işkence oldu hayatın 2 de çocuk. Ne yapacaksınız?
- +1 yıl
Peki çocuk ziyanı kaybolan hayatlar neyin ihtiyacı?
- +1 yıl
Angela çok haklısın sonuna kadar katılıyorum.
Soran+1 yılYani evlenmeden önce ilişkiye girsende kullanıp atanlar da var kaderinin böyle olması da senin elinde gecmişte yasadıgın şeyler de böyle olabiliyor inanki
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılYalnız değilsin merak etme bende senin gibiyim. Bu kez düzgün birini bulursam öyle çok uzun tanıyayım demicem evlenicem. Zaten uzun zaman tanışsanda aynı evin içine girmeden tam anlamıyla tanıyamıyosun
06 Yorumla
Soran+1 yılErkenden evlensen de ayrılırsın bence iki yıl tanımak gerek
- +1 yıl
Orası belli olmaz tam bir milli piyango baktığın zaman ama öyle çok tanımadan evlenenler daha mutlu gözlemlediğim
- +1 yıl
Tanıyınca insanların gizemi bozuluyor...
- +1 yıl
Neden bozulsun saygı varsa
- +1 yıl
Offf anlamadın dediğimi boş ver
- +1 yıl
Sakin ol champ
- https://youtu.be/Lu1F6bXXxDc
boş ver
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. Klişe olucak ama bunlar nasib kısmet işi , o yüzden kendini strese sokma, zamana bırak. Çok düşünme , eğlen, dolaş, seyahate çık. Rahat ol yani.
00 Yorumlahakkında hayırlısı ama ınsaalh bulursun ruh ıkızını amahep hayırlısını ıste anne olmaya can atıyorsun amabıraz arastır zorluklarınıda
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. merak etme yaşın çok geç değil. bulursun istediğin gibi biribi. ama sen de çok seçici olma. karakteri iyi olsun gerisi halolur
00 Yorumla
+1 yılHem peşinde çok var diyorsun hem istemiyorsun. Kenfi bileceğin. Sanal da da eş aranmaz.
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki sanaldan olup aynı memleketteysem
- +1 yıl
Tanışırsınız sanalda ama buluşursunuz da daha kolay. Olabilir öyle bence. Ama sen misal Trabzon o İstanbul zor olur
Soran+1 yılKendi memleketimden astsubaylarla bulusuyorum ondan önce sene üç askerle bulustum ama diğeri aklımdan cıkmıyor engelledim onu beni baya sinir etti kilo aldıgımu oda biliyor bi resmimde fotoshop yapmıstım oda dalga gecti sinir oldum engelledim ama birini bulmadıysa onunda tekrar görüşmek istiyorum
- +1 yıl
Dene şansını o zaman
- Aşk İlişkileri konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yılArayan bulur derler mevlasını da belasını da sen aramaya devam et
04 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka arayan bulan çok mutlu olduklarını gördüm merwk etme
- +1 yıl
Evlilik öyle düşündüğün gibi değil cinsel ihtiyaçlarını kendin karşıla ama evlenme derim 😄
Soran+1 yılCinsel ihtiyacımı nasıl karsılarım
- +1 yıl
Yan tarafa yaz söylerim sana 😉
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAilen yok mu kızım senin 3 sene
Sanalda koca mı aranır06 Yorumla
Soran+1 yılAilem var görücüde geldi istemedim
- +1 yıl
Peki sanaldan eş bulma fantezisi nereden geliyor
Soran+1 yılSanaldan fotosunu falan begeniyon ben önce begendigim olsun istiyorum sonra gerisi gelir diyorum
- +1 yıl
Seni beğeniyorlar mı peki
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
O zaman görmek isterim seni gönderir misin resmini
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden stres yaptığınızı anlamadım. Evlilik yaşı neredeyse 30 ve üzeri oldu. Daha gençsiniz hayatın tadını çıkarın. İlla sizin kriterlere uyan birisi çıkar karşınıza
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa bende aynı durumdayım, Neden kimse aradıpını bulamıyor bir türlü anlamıyorum, benimde karşıma hiç düzgün kimse çıkmadı, aile olmak istiyorum bir türlü olmuyor 😒😒
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılAhhh bacımm ahh keşke tek derdimiz bu olsa evlenenler sanki çokmu memnunlar hallerinden
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılbende aynı 25 im gel benle sen evlenelim bari madem evlilik yok bize :D
00 Yorumla umarım Allah gönlüne göre verir
karşına dilediğin gibi biri çıkar00 YorumlaÇik visari dosyalles realde bu l hisset enasinden adamı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Kriterlerini karsimaliyorlardir. Guven veren, duzugun, durust bir insan bulmak zor..!
00 Yorumla
+1 yılDaha zamanın var... akışına bırak... spor yap... kendini salma
00 YorumlaSelam Ve Duâ İle Hayırlı Günler Beni Takip Edip.
Allah Rızası İçin.
Bana Yazarmısın ?00 Yorumla
+1 yılBir yazıp bir yazmamaları seni umursamadıklarını gösterir onları direk engelle şutla. Bir işe girsen kısmetin açılır diye düşünüyorum çünkü ortamın olacak ki sağlam ayak basarsın. Ama 25 yaş daha erken o yüzden kesinlikle bir iş aş bul çalış.
07 Yorumla
Soran+1 yılDersleri kafam almıyor inanki çok küçük sehirdeyim ailemle birlikte fabrikalara babam izin veriyor bir tek oralarda da hiç çalişilmiyor ya
- +1 yıl
Neden çalışılmıyor sevmiyor musun o ortamı?
Soran+1 yılEvet bide üç dört işe girdim gecen yılda hep kovuldum bu beni sorun etmiyordu artıo etmeye başladı o yüzden keyifim kaçtı bir yere girme sansım var eger orayıda yapamazsam mümkün yok bida giremem işe
- +1 yıl
Yaaa ayy onu dert etme geçen sene herkes kovuldu boşversene oooo bir tek sen değilsin
Soran+1 yılAma ben bir işten kovulmadım kaç işten kovuldum
- +1 yıl
Bedeni neydi peki ne deyip çıkardılar mesela?
- +1 yıl
Sebebi
Gizli Üye(25-29)+1 yılNetten koca arama hepsi saçma sapan ipsiz sapsız insanlar amaçları çok başka. Bol bol farklı ortamlara gir arkadaşlıklar edin ilahi birinin tanıdığı filan çıkar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBol bol mastürbasyon. yaparak ruhen ve bedenen rahatlamak sana iyi gelecektir, evlilik için acele etme derim..
00 Yorumla Sen kendi kafanda olan sorunları çöz önce. Senin kişiliğin oturmamış
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKriterlerin o kadar yüksek olmasın o zaman, çok seçici olan herkes yalnız zaten. Mesleğin ne? Yani ne bölüm bitirdin?
00 YorumlaBende senin gibiyim, güzel bir isim ve ev arabam var fakat henüz evlenecek birini bulamadım, kısmet mi yoksa zamanı mi gelmemiş onu bilemiyorum. Sorunun cevabını bulursanız size zahmet banada soylermisiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmem erkek nafaka tazminat ihanet iftira dolandırma ve başkasın dan çıkan çocuktan başka bir şey görmez oldu bende istemiyorum evlenmek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenip ne yapacaksın boş ver
10 Yorumla Zamana bırak her şeyi elbet bir gün gelecek zamanı. Rabbim seni bereketli iyi bir işe soksun ve mutlu huzurlu saygı dolu bir evlilik hayatı nasip etsin sana
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılkötü şans desene...
ama duruşunu sevdim asla taviz verme.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBuyur gel bende baba olmak istiyorum ama öyle bir kadın çıkmadı
00 YorumlaEvliliğin peşinden koşmana gerek yok rahat takıllll kaç yaşında olursan ol geç kalmış değilsin sana uygun birileri çıkar elbet
10 Yorumla
+1 yılEvlenmeye değecek adam yok doğru düzgün. Evlenememen gayet normal.
13 Yorumla
Soran+1 yılSende mi 25 yasındasın evlenemedin
- +1 yıl
Ben evlenmek istemedim hiçbir zaman. Görücü gelenler oldu ama hepsini teptim. Kimseyle görüşmedim. Evlilik düşüncesi yeni yeni kafama yatmaya başladı. Ama aday sayısının da çok az olduğunu biliyorum.
Soran+1 yılEvet az aday sayısı helede erkeklere güvenilmiyor valla onlar kızlara olmaz diyorlar ama erkeklere de güven asla olmaz
+1 yılİllaki seni seven güzel yakışıklı biri çıkar karşına o zaman evlenirsin sanal manal şaçma
06 Yorumla
Soran+1 yılÇıkıyor karsıma cıktı öyle ama ayrıldık
- +1 yıl
Kendi istediğin biri karşına çıkana kadar işte bu işler kısmet işi
- +1 yıl
Sanal dan koca aramak seni basitleştirir bunu da unutma
Soran+1 yılBen iki sene üç sene daha eve kendimi kapatıp ders çalişcam zorlayacam napayım artık aşk yoksa iş bulayım ama birileriyle de konusmak istiyorum günaydın msjı alıp aramasını istiyorum o zaman özgüvenli hissediyorum ilgiye ac birisiyim ben inanki
- +1 yıl
Senin kimseye ihtiyacın yok inan bana spora başla bol bol spor yap sonra zaten mezun değil miydin niye bir daha çalışaşın ki? Hangi bölüm den mezundun?
Soran+1 yılKötü bi bölüm iki yıllık boş ver
+1 yılSeçi olma sana değer veren insan olması lazım evine eşine değer vermeli bakmalı insan kimseye muhtaç etmezse ne mutlu
00 Yorumla
+1 yılmeslek ne sanal ortam dışında sosyal aktivite hobi vs var mı
00 YorumlaBirimizin f*ck body si olalım evlenme ya ne gerek var lsöcöçsg
00 YorumlaHangi bolumden mezunsun is bul kendine kendini işinde geliştir
00 Yorumla
+1 yılBende aynı durumdayım aynı yasıtız evlenmek zor gibi
00 Yorumla
+1 yılBen de erkeklere güvenemiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle
+1 yılSen bu kafayla eş bulamazsın kral
03 Yorumla
Soran+1 yılNiçin
- +1 yıl
4/4lük döt arıyorsun çünkü
Soran+1 yılYok ne alaka kimse dört dörtlük olmaz begendigim olsun sadık olsun işi olsun yeter bide arasa sorsa oda yeter
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evlenemezsin bu gidişle
06 Yorumla
Soran+1 yılNiçn
Soran+1 yılSanaldan olur mu peki
Soran+1 yılBeğenirim ya niye begenmiyim
+1 yılKriterler nedir bide yaşın daha erken yani
10 YorumlaNeden bu kadar çok evlenmek istiyorsun
10 YorumlaEvlenmezsin olur biter.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 549 cevap paylaştı. Yasin biraz daha büyük olsa tanismayi isterdim.
00 YorumlaBende baba olmak istiyorum ama ne zaman
00 Yorumla
+1 yılBiz mi evlendirelim seni ne yapalım yani?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeçiciler çok zor bulur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılUmarım gönlüne göre bulursun birisini tez zamanda
00 Yorumla
+1 yıl😂😂evlenirsin illaki bu ne acele
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılZamanını bekle
00 Yorumla
+1 yılGörücü usulü evlen o zaman
00 Yorumla- Devamını Gör (44)
Devamını Gör(89)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?