23 yaşındayım evlenemiyorum, ne yapıcam ben ya?

23 yaşındayım hayatımda hiç kimse olmadı evlenmek istiyorum ama olmuyor baskıcı bir ailem var giyimden kusamima kadar karışıyorlar bende susuyorum isyan edip gitsem gidecek yerim yok söyleyen bir kişi oldu babam kızın yaşı küçük dedi arkadaşlarım evleniyor kimisi evli kimisi sözlü nişanlı bende evlenmek istiyorum Yuvam olsun çocuklarım olsun istiyorum ama olmuyor herkesin bir yerlerde nasibi var buluyor ben ne günah işledim de evlenemiyorum bazen sinirime ağlıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Hiç sevgilim olmadı artık sevmek sevilmek istiyorum evlenmek istiyorum birinden hoşlandım hâlâ daha hoslanmaktayim asıl o olmuyor diye üzülüyorum hadi o beğenmiyor diyelim başkaları da söylemiyor 18 yaşımda söyleyen vardı artık o da bitti geçen sene 1 kişi söyledi işte moralim bozuluyor ister istemez
Güncellemeler
+1 yıl
Onun bunun düğüne gitmekten bıktım ne güzel dans ediyorlar gözlerinin içine bakıp benim neyim eksik acaba evlilik gerçekten nasip mi inanın bilmiyorum pek nasiplik birşey yok gibi geliyor tesadüf eseri karşılaşıyorlar işte benim sosyal bir hayatım yok ailem baskıcı işte çocuğa vahiy mi inecek te gelecek 😏
23 yaşındayım evlenemiyorum, ne yapıcam ben ya?