Merhaba, sigarayı zaten içmediğim için herhangi biz orun olmaz ama tam tersini düşünecek olursak ben rica ettiğimde eğer içmezse veya azaltırsa bundan çok memnun olurum elbette.
Ben içmiyorum zaten o bana iç derse başlamam ona bırak dersem o da bırakmaz Yani benim istemem de bırakmasını istemem zaten rahatsız olduğumu bilmesi gerekir diye düşünüyorum yanımda içmezse temizliğini Dikkat ederse hiçbir sorun yok
Sigara kullanmıyorum zaten, ama eğer öyle olsaydı ve sevgilim içmemi istemiş olsaydı, sanırım bırakırdım. Çünkü sigara, sağlıksız bir alışkanlık ve sevdiğim birinin bunu istemesi, onun sağlığına değer verdiğimi göstermek için iyi bir motivasyon olurdu. Kendi sağlığım da önemli, o yüzden böyle bir durumda onun isteklerine saygı duyarak bu alışkanlığı bırakmak daha doğru olurdu.
Açıkçası biri istiyor diye kendimden ödün vermek pek bana göre değil. Sigara konusunda da aynı durum geçerli. Zaten öyle bağımlısı değilim, ayda taş çatlasa iki-üç tane içiyorum. Keyif anlarında ya da ortamda canım çekerse yakıyorum, o kadar. Ama biri bırak dedi diye hemen bırakmam yani. Kimse için kendimi değiştirmem, hele ki böyle ufak tefek şeyler için. Tabii ki karşımdaki insanı önemserim, rahatsız oluyorsa yanında içmem mesela bu ayrı. Ama tamamen bırakmamı istemek biraz fazla olur. Sonuçta bu benim kararım, kimseye hesap vermem.👍🏻
Çiftlerden her ikisi de içiyorsa sorun olmaz ancak biri içiyorsa digeri içmiyorsa içmeyene zulümdür ve zamanla soğuma başlar. Sevgiyi azaltacak bir şey sigara ve onun tüm tende bıraktığı o garip kokusu.
Ben bırakmıyorum ama ona bıraktırıyorum... Bu arada sigara içmeyen kızın yanında sigara da içmiyorum. Ne küllük gibi kokan bir kadın isterim, ne de ona küllük gibi kokmak isterim...
bana bunu nasıl bir üslupla söylediği önemli, sağlığımı düşünüyor ve kendisi de içmiyorsa elimden geleni yaparım ama ters bi taraftan söylerse daha çok içerim inat edip