Sevgiliniz sigara içmenizi istemiyor bırakmanızı istedi aksi takdirde ayrılıcağını söylüyor gelip geçiçi ilişkilerde takmıycağınızı biliyorum evlenceğiniz kişi diyeyim napardınız? ://
Cevabın nedir?
Yarin öbur gun sevgilin sigaraya baslarsa ne dersin? Icin yanar mi senin sevgilin iciyor diye, kendi vucuduna zarar veriyor diye, kendi etrafindakilere zarar veriyor diye, kendine maddi zarar veriyor diye? Yanarsa icin bu yuzden, ANINDA birak sigarayi, birakmazsan o da sigaraya Senin (inadin) yuzunden baslayabilir.
Sevgilin sigara iciyorsa ve sen buna ragmen birakmiyorsan, sen onu onun seni sevdigi kadar sevmiyorsun, maalesef.
Basarilar, umarim birakirsin o zehiri.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
valla bir erkek bu konuyu pek takmaz yani bir erkegi ilişki bitirmekle asla tehdit etme aldatma olsa falan okey tamam bir daha yapma etme edersen bıter falan denir de sigara gibi basit birşey için denilmemsi lazm senn sevgin bu sigara kadar değersiz olmamalı içicekse bile azaltsın yanında içmemeye gayret göstersin ya da sen katlan bir iki sigara içsin senle iken
218 Yorumla- +1 yıl
bir senedir böyle kabul eden insan bundan sonra da böyle kabul etsin madem yani tamam içmiyorsa anlarsın tamam mı o farklı bır mevzu onu rahatsız eder falan fıstık ama yani sigarayla insan ilişkisini nasıl kıyaslar ya bana da oluyor du net ve tek cevap azaltırım senn yanında ıcmem agzıma bıle almam ıstersen gunun 10 saati 12 saati beraber gecirelim içmem ama yanından ayrıldıkdan snra arkamı doner bir sıgara yakarım ust uste ıcerım derdım.. yanı azaltmanda fayda var ciddiyseniz pakedini götürüyorsan da az koy ıcıne atıyorum 10 tane koy ertesı gun 9 koy 2 gun snra 6 koy en son ıkı uc koyarsın yanında ıcmezsın bırakmak ıstemıosan.. ama bırakırım dıorsanda sen bılırsın.. ben sıgara ıcıp gelene kadar sen okursun zaten
- +1 yıl
3-4 aydır içmiyorum diye biliyor canıma tak etti braktm flan dedm bna bska çare bırakamdı rahatsız oldugunu biliyorum sigaradan 1 senedir bir kere bile yanında içmedim sevmediği şeyleri inadına yapmam ama yanımda olmasanda içme diyo bırak diyo delirtcek bu cocuk beni :( bide öğrenicek yani eğer devam ederse ilşkimiz ailem biliyor çünkü bir şekilde kulağınada gider :// küsersin konusmazsın anlarımda bırakıp gitmek ne ya :((
- +1 yıl
aynen bırakıp gitmek hiç olmaz yakışmaz ya söyle bence acıkla bunu eger işler ciddiye biniyorsa bile yalanla başlamasın snra guveni kırılır bunu anlayacagı bır dılde guzel bir şekilde anlatmalısın bence.. ailen biliyor senn ya ailen bıraktırmamıs yani kardeşim akıl var mantık var senin içtiğini biliyo muydu biliyodu eee? tamam yanında içmiosunda bari bırak sensız zamanlarda içesn.. o içmediği için bilmiyor ne demek oldugunu ben tiksinirdim babamla kavgalar eder eve gelmezdim ben başlayınca ilk işim gittim söyledim uzattım bir sigara.. durumun vahim sana yardım etmeye calısırım ama sayfan kirleniyor böyle ks bkma bırazda uzun oldu... bence konus ikna edici güzel anlayışlı bir tarzda konus sesini yukseltme birşeyler olacaksa yalanlar üstüne kurulmasın.. küssün bir iki hafta isterse trip atsın ama bitirmesin sacmalamasın
- +1 yıl
ne zaman istersen burdayım adress belli ama senn bu durumda yapacagın en iyi şey bunları anlatman olur al karsına madem ciddi bir ilişki söyle yani ailem biliyor bak anlayıs goster yanında oldugum surece ıcmem ama ınsan sınır stress atıcak sey arıyor yani.. daha kötüsü de olablirdi bunu da dusunmeek lazm hem ilişkinizden önemli olabilecek bir etken değil bu kendini sigarayla bir tutmasın resmen sigara mı ben mı olmuş bu olay
- +1 yıl
bence sacma sencede sacma bir davranış bu.. yani bu nerden bakarsan bak saçma bir davranış sanırım yaşınız sevgılınızle aynı asagı yukarı 20 23 arası birşey olsa gerek ona bunları anlat işte ama onu kırmadan kendınde taviz vermeden yapmalısın orta yolunu bulursun sen guvenıyorum bu konuda anlayışla karsılar umarım başlıgı kirlettim sanırım onun için ks bkma ne zaman istersende yardıma hazırım
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence sevgilin icin degil kendin icin birak ayni gudubet benim basimda da var aralikta birakcaksin ayrilirim filan diyordu ben 3 hafta once biraktim ama kendi kendiligine oldu yoksa birakmayacaktim ne kadar basitmis ya onun icin ayrilik diye dusunuyordum sonradan aklima sey geldi şu an sigarayi biraktigimda sigara icen insanlar bana bir kokmaya basladi midem kalkiyor artik sigara ictigimde bu kadar koktugumuzu dusunmuyordum boylelikle tamamen hayatimdan cikmis oldu
21 Yorumla
+1 yılBeni böyle sev seveceksen :)
Bende içiyorum sevgilimde içiyor içme diyemem ona icmesemde diyemezdim bu çok basit bir konu yani rehberinde kiz olmayacak derim basini kaldirma yerden derim ama sigara icmek bagimlilik ve seviyorum ben icmeyi mesela bunu karsina alip anlat kötü bisy yapmadivini alistigini bianda bjrakamayacagini falan iste :*11 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
53Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 11 yıldır sıgara kullanıyorum , sevgili deişti ama sıgara deişmedi :D şaka bir tarafa 4 yıllık bir ilişkim var başlarken dedim sıgara kalır sen gidersin sıgarama sakın karışma diye.. baya bozulmuştu.. su an 2 side devam edior bakalım
27 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAllah hayırlısını versin İnş.. klasik sevgili ayakları sıgaraya karışır , fixtir bu , o yüzden ilk gün demiştim bunu arada azalt dior bazen bırak dior ama höyt diyiveriyorum :D
Cevap sahibi+1 yılTabi sen bayan oldugın için biraz daha baskı kurabilir erkek arkadaşın tahminimce
Cevap sahibi+1 yılAçıkcası sıgaraya başımlılığın yoksa bırakmanı ben de isterim.. bak seni tanımadığım halde istiyorum.. ben keşke başlamasaydım.. şimdi bırakmak gelmior içinden.. öksürük , pis koku , maddi zarar , kötü intiba vs vs.. o yüzden bağımlılığın çok deilse bırak , erkek arkadaşın için değil kendin için bırak.. hem de böylelikle erkek arkadaşının höylerinden kurtulursun :D
- +1 yıl
sağol ya :) üç buçuk dört senedir içiyorum çok zor.. sigaradan nefret eden bir insandım ne ara basladım ne ara bu hale geldim bilmiyorum bnde pişmanım ama bağımlısıyım malesef bırakmayı denedm bir kaç kere bırakamadım ondn snra bırakmak istemedim ama şimdi bu höytleyen adam yüzünden tartışıyoruz sürekli :)
- Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılMotivasyon seçimi çok yanlış. Bırakmazsan ayrılırım yerine, "benim için bırak lütfen- kendine zarar vermene şahit olmak istemiyorum." dese en azından çaba sarfederdim. Ama bu yüzden benden ayrılacaksa buyursun gitsin.
10 Yorumla
+1 yılKimseyi ilgilendirmez kimin ne yaptığı. bir kere böyle bir seçim sunuyorsa. Bir sigara ile değerini eşit tutuyorsa seni. Ben olsam Güle Güle derdim. Bunu sorucak kadar çooook seven bırıne
20 YorumlaSigara kullanıyorum , vücuda verdiği zarar ve maddi külfeti yüzünden bırakmayı düşünüyorum. Sevdiğim birinin içmesini ve kendine zarar vermesini istemiyorum. Bende azaltmasını ve bırakmasını isterdim hatta birlikte bile bırakabilirdik. Sonuçta bu nikotin bağımlılığı bir hastalık buna özgürlük veya tercih demek mantıksız bir durum.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir ara sigaraya başladım yok böyle tepki. Çok abartmışti. Yanımda içemezsin içersen ayrilirim falan..
Sonra bıraktım13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTamamen beyinde bitiyor. Paket alma. Sigara içilen ortamda bulunma
yanıı ıstegı guzel olumlu ama baskı yolu olumsuz ve etkıden cok tepkı alacak bırsey... Hukumet gıbı yapıyor sıgara ıcmeyın fıyatlar onun ıcın pahallı... Alma o zaman vergısını de:))
10 Yorumlaiçseydim ve böyle bişey isteseydi denerdim. birlikte yaşıcaksak herkes fedakarlık yapmalı.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet ciddi düşündüğüm çok sevdiğim biri için sigarayı bıraktım o beni terkedince daha fazla içmeye başladım artılarıyla birlikte
Artık kimse için hiç bişeyden vazgeçmem.10 Yorumla
+1 yılOldu o zaman iyi günler sana derim.
Benim kişiselime ne hakkı var karışmaya?
Ben onun benim hoşuma gitmeyen yönlerine sesimi çıkartıyormuyum?
Alırsa böyle alsın, almıyorsa defolur gider.10 YorumlaSevgilim yokken sigaram vardı benim
Gitmek istiyorsa kapıyı gösteririm10 YorumlaSigara, kolay bırakılcak bi' şey değil ki denerdim olmazsa da durumu anlatırdım..
Zaten evlenceğim kişiyse, ayrılmaktan söz etmez..10 Yorumlaevlenecğin kişi olduguna inanıyosan birak neden mi?
çünkü hayatını onunla geçireceksin ve sizin çocuklarınız olucak 45-50 yasında akciğer ya da benzeri kansere yakalanıp cocuklarını uzmek istemezsın sanırım05 YorumlaBi insandan sigara iciyor diye ayrılmak cok sacma. Bırakmaya tesvik edersin tesvigin yolu da bu değil.
00 YorumlaYok onun için bırakmam tek sigara için ayrilcaksa ayrilsin zaten. Ne olduğunu anlamis olurum
10 YorumlaBırakmak en doqrusu. Sana bırak diyosa sana deqer veriyodur ve saqlıqını düşünüyor senin için iyidir yani.
10 Yorumla- Diğer konusunda 780 cevap paylaştı.
+1 yılsevgilimi bırakarım sıgarayı bırakmam :DDD
karşılıklı cay sıgara ıcemedıkten sonra napayım ben öyle sevgılıyı00 Yorumla gerçekten sigara çok itici ve pis kokuyor cildi bozuyor
kullanmak çok saçma sigara kokan bir kızla asla olmazdım00 YorumlaYine takmam açıkçası. Eğer ben onunla birlikte olmadan önce içmeye başlamışsa ve bunu bilerek ilişki sürmüşse öylede devam etmeli.
04 Yorumlaciddi düşündügün bri saten seni anlar ve bu şekilde sölemez eger bırakıcagını sölüyorsa saten ciddi degildir oda gelip geçicidir
00 Yorumla
+1 yılbende evleneceğim kişinin içmesini istemiyorum. normal bir flört edeceğim kişide bile içmemesi tercihimdir. o derece sevmiyorum o lanet şeyi :D
00 Yorumlabu durum çok kişide var, ve hep te kızlar içiyor ne varsa bu sigarada, biter ilişkin, baya gördüm biten ilişki bu yüzden.
00 YorumlaO istedi diye değil bırakcaksan birgün kendi sağlığın için bırak.
00 YorumlaEğer gerçekten seviyorsam, onun için herşeyi yapardım.. ;)
00 YorumlaBeni bu kadar düşünüyor demekki derim bırakmaya çalışırdım
10 Yorumla
+1 yılbenimde olmazsa olmazım bende kullanmıyorum kadınımda kullanmasın öperken çok kötü kokusu geliyor soğuyorum
00 YorumlaAyrılmakla tehtit etmek mi? Evleneceğin kişi olsaydı ayrılmaktan söz edeceğine bırakmanda yardımcı olmaya çalışırdı
10 Yorumla@bekeyece bırakılır ne varki irade hepsi hem düşünsenize sarılıor ayrılırken pis iğrenç o kötü koku insanı sevgilisinden soğutur yaa. saçma sapan şeyler zaten. mal mal şeyler.
00 Yorumla
+1 yılGerçekten erkeklerin şu algılarını anlamakta zorluk çekiyorum. Neden bir kadın, erkek arkadaşına sigarayı bırak yoksa senden ayrılırım diyemiyor da, erkekler kocaman burunlarını her işe sokuyor. Geri kafalı, anlayışsız bir erkekle bir ömür geçmez.
00 YorumlaSanki banka soyalım, adam öldürelim diyor. Eğer bir sevgili sigarayı bırakman konusunda baskı yapıyorsa seni deli gibi seviyordur. Tercih senin.
00 YorumlaBırak sigarayı, duman uğruna kalp kırmaya değer mi?
02 Yorumla
+1 yılbır sıgara yakar el sallarım gidenın ardından benı tehdit edecek hatun daha dunyaya gelmedi :)
00 Yorumla
+1 yılAnca azaltırım bırakılmıyor yani biz istiyor muyuz sanki içmeyi.
00 YorumlaSigara içen kızlardan tıksiniyorum. Birinden hoşlansan sigara içtiğini görsem direk soğuyorum.
00 Yorumla
+1 yılsevgilim olursa söylemesine gerek yok isteesede istemesede bırakıcam
01 Yorumla
+1 yılO onun sorunu ilgilenmem.
Ha dese ki sigaranın boşluğunu doldururum, belki.00 YorumlaBen icerim aga babam istememis anam istememis sigara icem sevgilim ne b*k yer istemeyene kapi orda
00 Yorumlabırak içsin sıkıntı nedir ki sen bırak diyince bıraksalardı daha neydi :)
10 Yorumlaolay beyinde bitiyor sen istedikten sonra herşey olur
00 Yorumlaiçmediğim için kafam rahat ama içseydim oda bırakmamı isteseydi bırakırdım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşimdiden böyle tehdidtlere başladıysa nikah masasında olsun ayrılırım.
00 Yorumlabir sigaramız var arkadaş *-*
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜzüntümden bir sigara yakardım.
10 Yorumla- Diğer konusunda 651 cevap paylaştı.
+1 yılİçmiyorum ama içseydim bırakırdım onun için
10 Yorumla haklı çocuk, nasıl öpüşeceksiniz
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBenim sevgilim sigara icerse aa.. k onun
00 Yorumla Diğer konusunda 6,8b cevap paylaştı. E içme sen de ne güzel demiş sevgilin.
01 YorumlaGitsin icmeyen biriyle evlensin bizde malzeme bu
10 Yorumla
+1 yılSorun degil, zaten kullanmıyorum
00 YorumlaÖyle bir sevgilim olmadı henüz.
01 Yorumlaistemeyebilir ama içiyorsam içmeye devam ederdim
01 YorumlaDiğer konusunda 43,6b cevap paylaştı. kullanmadığım için problem yok :)
00 YorumlaOnu da sigaraya başlatırdim
00 YorumlaOnunda destegiyle birakirim
00 Yorumla
+1 yılonun yanında içmezdim, dahasına karışmasın
00 Yorumla- Diğer konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvleneceğim kişi öyle bir karşılaştırma yapmaz.
00 Yorumla Birakirdim
14 YorumlaOnuda alıştırırdım.
10 Yorumla
+1 yılBirak sagliga zarar
00 Yorumla- Diğer konusunda 554 cevap paylaştı.
+1 yılİçmem.
00 Yorumla
+1 yılKullanmiyorum zaten, sıkıntı yok.
00 Yorumla- Devamını Gör (13)
Devamını Gör(58)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?