Astım hastası sevgiliniz "Sigara dumanından rahatsız oluyorum" derse kullanmayı bırakır mısınız?

Astım hastası sevgiliniz "Sigara dumanından rahatsız oluyorum" derse kullanmayı bırakır mısınız?

Hayır bırakmazdım beni seven kişi bu şekilde sevsin zaten yani ben sigara seviyorsam zaten sevgilim de bana saygı duyardı aynı şekilde ben de sevgilime saygı duyardım onu bir şeyi bırakmaya zorlamazdım ya da ona karışmazdım birbirimizi olduğumuz gibi kabul ederdik.
Ben astım hastasıyım, yaptığım iyi bir şey değil biliyorum ama sigara ve alkol kullanıyorum. Karşı taraftan da böyle bir şey talep etmeye hakkım yok. İnsan önce kendisi için birşeyler yapmalı aile sevgili vs sonra gelmeli.
Cevap
20Cevap
Hayır, kabul eden böyle etsin.
Adam ölücek yaa astım hastası diyor 😂
Sen detayı okuyana kadar adam öldü 😂
Günde 2.5 paket içiyorum sigaranın mucidi gelse derim lan yat aşşaa ne bırakması 😃
Kız öldü öldüüü 😂😂 hasta diyoruz burada
Yapacak bir şey yok 😂
Karısının astımı olduğu için sigarayı bırakan adam seni seviyorum demese de olur.
Valla ya 😂😂
Onun yanında içmem, canım çok çekerse ondan uzaklaşıp içerim yanına geri giderim, hem o da bana destek olursa bu süreçte sayesinde tamamen de bırakmış olurum.
Bende sigara kokusuna tıkanan birisiyim sevgilimle ilk buluşmamızda yanimda içmişti dumanı bana gelmişti öksürmeye başladım ondan sonra yanimda içmiyor içerse de sigarayı bana göturmemeyi özen gösteriyor benim için bırakmasını da gerek yok
Astım hastası sevgilimin etkilenmemesi için, dışarıya çıkar öyle içerim. Bırakacağımı hiç sanmıyorum.
Hayır bırakmam.. Kendim istemeliyim bunu.. :D Keyifli geceler..
Oglum dogmadan hemen once onun icin birakmistim.
sigara içen biriyle zaten evlenmem. alkol de buna dahil.
İçmiyorum ama. icsem sevgilim değil kendim için birakirim
O yüzden sigara içmeyen birini tercih etmeliyiz, o duman illa üzerine siniyor kokusu kalıyor
Merhaba,
Hayır çünkü sevgilimin astımı yok ama olursa evet! 😅
Astım hastasıysa bırakmak için elimden geleni yapardım
Zaten sigara içmiyorum . Başka bunun gibi bırakmam gereken bir şey olursa tabi bırakırım.
Bıraksam önce kendim için bırakırım.😂😂
Kız hasta 😂 al işte öldü senin yüzünden
Bırakmam o kim
Kız astım hastası, ölsün mü
Oksijen tüpünü mü sokalım yanında içmem olur biter
Sigara fabrikasına bomba bile atarım 💥💣😂
İşteee 👏👏👏
Hee bırakırım o neleri bırakcak 😂
Her şey karşılıklı mı yaaa 😂
Kendine bakıcaksa fit olucaksa sigarayı bırakim 😂
Ayyyhh sen sanki çok fitsin 😂😂
İşine geliyorsa 😂
Sevgiliniz balık etli olunca ne olacak 😂 olduğu gibi sevin bir ya 😂😂 yok fit olacak beli ince olacak 💩
Balık etli severim nerde hani 😂
İyyyy nefes alsın yeter diyengillerden 😂😂😂
Sevdiğim insan için her şeyi yaparım
Bırakmam ama yanında da içmem
Kimse için 19 yıllık ilişkimi cope atamam.
içmiyorum içen kızla da zaten işim olmaz
Kendim için bıraktım.1 hafta oluyor.
bıraktım. terk etti yine başladim
Bırakırım ama sigarayı bırak diyen manitayı
düşünmem lazım bi ara karar veririm
işim olmaz ne sevgilisi köle olmaya niyetim yok
hayır
Hayır bırakmam
Bırakamam
bırakmam.
Bırakmam
Evet