Yeni tanıştığım biri ben sigaradan nefret etiyim için bırakacağını söylüyor.
Çok inadırıcı gelmedi bana.
En iyisi şimdiden reddetmekmi?
Çok inadırıcı gelmedi bana.
En iyisi şimdiden reddetmekmi?
Ya benim bir arkadaşım sigara içiyordu sevgilisi de aynen birakmasini istedi cpcuj sallamadi salak kız da çocuğu gıcık etcem diye başladı içmeye cpcugun salla ydığı yok gene amaa noldu ikisi dr icuyi şimdi yani elin sumuklusu için kendi sagligini tehlikeye atma da o bırakırsa bıraksın :D
Sigara kadar itici bişey daha üretilmedi. Bıraksın herkes yahu.
Selamlar ,
Bu kadar ön yargılı olma tabi bir şeyler hissediyorsan , Ne kadar inanabilirsin ki yeni tanıdığın birini,bırak zamanla gör hayat böyle bir şey belki aklından geçenlerin fazlasını yapabilecek durumda ..
Saygılarımla ...
Bırakmam hatta onunda içmesini isterim.
Cevap
52Cevap
Sigara içen bir adamın sigara içmesinden nefret ettiğin için sigarayı bırakmasını aksi halde seni mi bırakmasını istiyorsun ?
Kendine biraz şans ver Ayşe...
Sigara öyle pat diye bırakılacak bir şey değil, zamanla sen sigarayı ona unutturacaksın.
Düşünceye bak ya...
etiyim için değil "ettiğim için" siz Türkçe'yi nerede öğrenmeye çalıştınız ?
Çocuk senin için sigarayı bırakmak istediğini söylemiş, sen inanmayıp reddetmeye kalkıyorsun.
Sonuç olarak ;
Çünkü eşşeğin şeyinden dolayı...
yalan değil ben istemediği için bıraktım sigarayı. ama ara sıra bana jest yapıyor yak bakalım bir tane diyor beraber içiyoruz bir sigarayı ben daha çok keyif alıyorum o zaman. daha anlamlı oluyor
Bir de soz de birakanlar var.Yaninda icmezler gercekten, eve donunce acisini cikarirlar.boyle bir kiz arkadasim olmustu.zaten icen insan her turlu anlasiliyor.Bu yuzden ayrilmistim.
eskiden hayatta bırakamıyacagım 3 sey vardı sevgilim sigara ve fenerbahçe:) ama sevgilimi ve sonrasında sigarayı bıraktım:) zayıf halkalar gitti:)
teşekkürr ederim:)
Eğer ciddiysek
Seviyorsam
Beni ikna etmeyi beceriyorsa
Mutlu edebiliyorsa
İnanc konusunda şüphem yoksa ona karşı
Ben bırakırım her türlü :)
Ben içmiyorum ama senin için içmedim ki senin için bırakayım derim sonuçta kendim için bırakmak daha hayırlı :))
sevgilim sigaramı bırakmama değecek kadar delikanlıysa tabiki bırakırım sende hemen reddetme bir şansını dene bence...
Ben kullanmıyorum ve sevgilim de içmese iyi olur çünkü duman ciddi ciddi ciğerlerimi acıtıyor canımı yakıyor...
adam dağları delmiş su getirmiş sen sigaradan söz ediyorsun :D gerci sevdiği içinmi getirmiş abazalıktanmı getirmiş hala daha çelişkidir ama yapmış işte :D azimle zıcsa taşı bile delermiş i*ne :D
kendim için sigara müptelasından üzak dururum :) evvela
çocuk bana gel dese kıçımla başımın yerini değiştiririm saçımı kazırım dişlerimi teker teker penseyle söker kendimi çamaşır makinesine atarım :D
bencede reddet.inandırıcı gelmediyse doğru hissetmişsindir.
acıkcası ben 8 ay bıraktım.. ıstenılırse bırakılabılır.
Pek sevgili için bırakanı duymadım. Şehir efsanesi olabilir.
Sigarayı bırakmak istersem bunu kendim için yaparım başkası için değil. Sevgilimin burda tek rolü , beni teşvik etmek olur. Şartlandırmayı asla kabul etmem.
Bırakırım tabiki. Zaten kendi sevgilimin sigara içen biri olmasını hiç istemiyorum öyle biri olursa kesinlikle bıraktırmayı düşünüyorum. Bunun için sonuçta bende bırakırım.
Ben onun için kendimden vazgeçmişken sigarayı nasıl bırakmam..
Bana bırakmaz gibi geliyo ama başkası hakkında yorum yapmayıda yanlış bulmuyor değilim.
Denemiştim söz vermiştim , 2 gün sürdü sonra dedim beni böyle sev seveceksen :D
Sigara için sevgilimi bırakırım... Sonunda sigara olmayacaksa sokarım öyle mutlu sona :A Keyif sigarası şart
niye reddediyosun şimdiden belli olmaz bir tanı.belki bırakır ya da bırakmaz ama senin sigara içmesi umrunda olmaz:)
Çok yakından tanıdığım birisi, sevgilisi için 1 gecede sigarayı bıraktı. Ona doğum günü hediyesi olarak...
Seviyorsam ve en önemlisi seviyorsa gerçekten önemsiyorsa evet..
bn sigaradan nefrt ederm eğer çok sgra içen bir sevglm olsa herhlde 1 haftaya ölrdm .s
konunun ana fikri : ayh benim icim sigarayi birakanlar var ama ben kabul etmiyorum.
cevap : tamam.
Sevgilim için değil kendim için bırakırdım,içiyor olsaydım.
evet sigara içmeyen birini bul benimkide bırakıodu bir zamanlar şimdi beraber içiyoz
Sigara sevgili sevgili sigara zor ama çok zor bir karar bunun cevabını vermek için oturup 2 sene düşünürdüm heralde.
Sigarayı bırakmadığı için bir arkadaşım karısını boşadı.
Eğer seni gerçekten sevdiyse bırakabilir.Önyargılı davranmamak lazım.Diğer davranışlarına bakıp biraz takip edebilirsn.Kendini belli edecektr kısa zamnda.
Kullanmıyorum ama eğer öyle olsaydı bırakırdım heralde.
Bırakamamıştım ben ama her insanın aynı olamaz tabi yaşayıp görmek lazım peşin hüküm vermek yanlış olur bence ..
elimden gelen herşeyi yaparım sevdiğim için ama artık birini istemiyorum çünkü kimse benim için birşey yapmıyor bu yüzden vazgeçtim herkesten :)
:)
2 dakika düşünmem bırakırım sigarayı...ama bana destek olması lazım.sigaram geldikçe onu ararım.psikolojik destek önemli...
Kendim için bırakırım. Senin için bir tane daha yakarım..
sigarayı bıraktım ama bunda sevgilimin zerre kadar etkisi olmadı:)
3 yıldır erkek arkadaşıma bıraktıramadım şu sigara denen illeti. Bırakmazlar
Bırakır merak etme Aşk Ölümü Bile Göze Almak Demektir!
Sigara kullanmıyorum ama kullansaydım büyük ihtimal bırakmazdım daha doğrusu bırakamazdım
etrafınızı kendi isteklerinize göre şekillendiremeye çalışmayın bunea kardeşim
bırakmıyolar yalan .karısmamak lazım aslında ne halleri varsa görsünler ama ben kültabagıyla öpüsmem diyebilirsin etkili olcagına eminim.d
kimseye kendimi beğendirmeye çalışmam seven sigaramla sevsin
Sigara içtiği için reddetmek çok akıllıca gelmedi bana.
bi sigara için mi reddediyosun bahane arıyosan çook.. hoşlanıyosan bunlar küçük detaylar
Ben bırakamam kusura bakmasın kmsenin beni yönlendirmesine izin vermem..
Nasıl biri olduğunu bilemezsin ben bırakırdım ki içmiyorum :)
alerjim var sigara içemiyorum ztn Greenpeace üyesiyim :D:Dhahaa
icmiyorum ama bırakırdım
Kendim için başlamam bile :)
reddet. birakmayacakir.
ben bırakırım , zaten içmiyorum
kadın isterse bıraktırır onu cok ıyı bılıyorum:)))
yeni tanıştığın biri mi sevgilin mi
içmeye devam etsin salla yaaa ne bu?:))
dusunule bılır aslında ama zor ne oyle
Sigara kızlardan daha sadıktır.
onun için başlamadım ki bırakayım:)
bırakır.sevgilm bıraktı:
içmiyorum ama içsem bırakmazdım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar