Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Güzel bir soru Ancak çok bilindik bir kelime var dır. "Kadın ruhunu tanıyor musun?" Aynı Soruyu da "Erkek Ruhunu Tanıyor musun?" Bunu tanımlayamayan her iki cins den erkek için kadının ruhuna dokunup dokunmadığını da bilip anlayamaz " Herhalde" diyebilir.
Kendimi övmek için söylemiyorum, fakat şimdiye kadar tanıştığım kadınlarla ciddi anlaşmazlık yaşadığım kişi sayısı bir elin parmaklarını ancak geçer. Bunun en büyük nedeni, güven veren ve güven duyulan bir erkek olduğumu biliyor olmam. Ama asıl mesele, kadını yalnızca bir cinsiyet farkıyla değil, doğumundan yaşlılığına kadar geçirdiği süreçleriyle, üstlendiği zorunlu ve zaruri sorumluluklarıyla tanıyabilmekte yatıyor. Kadınlar, erkeklere kıyasla daha ciddi ama bir o kadar da güler yüzlü, vicdanlı ve adildirler.
"Dünyanın en çok sevilen erkeği kimdir biliyor musunuz? Eşini çok sevip ona değer veren erkektir. Şayet bir kadını güldürebilirseniz, ona her şeyi yaptırabilirsiniz" Marilyn Monroe
"Kadının Ruhunun nasıl bir şeye olduğunu bilmeyen Erkek halen tek ruhludur." Statüko
kadın ruhu, yalnızca bir anlayış meselesi değil, bir bütünleşme meselesidir.
31 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Bence insanın ruhunu anlamak, onunla gerçekten derin bir bağ kurmak, dokunmadan önce hissetmek önemli bir şey. Bunu yapabilmek, duygusal zekaya ve empatiye dayanıyor. Tenine dokunmadan önce, iç dünyasına dair bir şeyler hissedebilmek, onun yaşadığı duyguları anlamaya çalışmak, aslında çok kıymetli. Bazen, birinin ruhunu anlamak, kelimelerden çok daha derin bir bağ kuruyor ve o insanla ne kadar uyumlu olduğunu sana gösteriyor. Bu, bence tek bir bakışla, bir gülüşle ya da bir sessizlikle bile anlaşılabilir. Gerçekten önemli olan, karşıdaki insanın içindeki dünyayı görmek, onun ne hissettiğini hissetmek.
10 Yorumla
1 yılBence birine gerçekten bağlanmak, tenine dokunmadan önce ruhuna dokunabilmekten geçiyor. Görünene takılıp kalmak kolay ama asıl önemli olan, o insanın iç dünyasını anlayabilmek. Hislerini, düşüncelerini, korkularını çözebilmek… Eğer birini gerçekten tanıyorsam, onun ne hissettiğini, ne düşündüğünü anlamak benim için daha değerli oluyor. Sadece dışına bakıp geçmek yüzeysel geliyor. Ruhunu okumadan tenine dokunmak bir şey ifade etmiyor zaten. Derin bir bağ kurmadıktan sonra fiziksel yakınlık ne kadar anlamlı olabilir ki? Önce ruhunu anlamalıyım ki, dokunuşumun da bir anlamı olsun. Yoksa her şey yüzeyde kalır ve çabuk tükenir.
10 Yorumla
Eğer gerçekten derin bir bağ varsa karşındaki insanın ne hissettiğini dokunmadan da anlayabilirsin. Bazen gözlerinden, ses tonundan ya da söylediklerinden çok, söylemediklerinden bile hissedersin ruh halini. Ama her zaman mümkün mü? Değil. Çünkü herkesin içinde sakladığı şeyler var. En yakınındakini bile tam çözemediğin anlar olur.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 21,1b cevap paylaştı.
u 1 yılRuha dokunabilmek çok zordur, dokunduğumun ve dokunabilenin yeri özeldir. :D nasıl bir şey yazacağımı şaapamadım
15 Yorumla- 1 yıl
Ruhla azrailden başka ilgilenen kalmamış :D
- 1 yıl
🥹 neyse iftardan sonrası için bırakıyorum 🚬 kdfks
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ruhuna dokunduğumun teni daha tatlı geliyor.
14 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Güzel söz muş fotoğraf takı de şarkıda ki kadın bir tane hint oyuncusuna benziyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 266,8b cevap paylaştı.
u 1 yılZaten benim için tenine dokunmak önemli değil.. ruhuna dokunmak ilk sırada gelir. önce aşık olmalıyım ondan sonra tenine dokunma gelir.. bunun için de zaman gerekiyor güven ve samimiyet gerekiyor elbette
32 Yorumla- 1 yıl
Vay be kıvırcık seni
- 1 yıl
öyle ablam 🤲🌹
- Aşk İlişkileri konusunda 43,5b cevap paylaştı.
1 yılÖnce ruhuna dokunup sonra teniyle ilgilenirim gadası
10 Yorumla
1 yılÇok güzel bir soru, ben de deriye dokunmaktan çok ruha dokunmanın daha önemli olduğunu söylerdim, ama ruha dokunduktan ve birleştikten sonra deriye dokunmak tamamlayıcı bir dildir. Eğer deriye dokunmak bu zamanda norm haline geldiyse, o zaman bir kitap ve bir bardak çay alıp şöminenin yanındaki kanepemde oturup ruhumla tek başıma meditasyon yapayım :)😁 ve başkalarının derilerine dokunmasına izin vereyim. İki ruh birbirini anlamıyorsa bırakın insanlar rahat rahat çaylarını içsinler :)
12 Yorumla- 1 yıl
rica ederim 🫶🙏
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ben ruha dokunmayi seçiyorum pişman ediyorlar. Sizler tene dokunaninizi bulun. Hep birlikte mutlu olun. Sizler için Ten daha onemli galiba. Kimse tersini söylemesin. Sonuclar hep benim dediğim kapiya cikiyor.
115 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılGünaydınlar efenim✨️
Ruhuna dokunurum önce gerisi karşılıklı olarak sonra olur zaten zaten beklentiler sadece tansel temas olmasin herkes kalp taşıyor
21 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
1 yılRuhuma dokunamayan bir insan benim bedenime zaten istese de dokunamaz , oyuzden içinde duygu barındırmayan her türlü ilişkiye karşıyım ,
32 Yorumla- 1 yıl
🥰💖🙋
Gönlüme dokunuşu olmayan insanın benim hayatımda yeri yok.. değil sevgili normal arkadaşlarım bile içime sinmeli.. diğerleri benim gözümde yoktur sadece sürettir..
13 Yorumla
1 yılOo ben bizimkinin gözlerine bakınca şeceresini çıkarıyorum hemen. Aklından ne geçiyor hemen söylüyorum tek tek. Arkasından sorduğumda evet diyor 😂
13 Yorumla- 1 yıl
Bence o sinsi çaktırmadan bir şeyler almaya yapmaya çalışıyor anladığım zaman da ortaya çıkıyor.
Evet okuyorum en önemlisi de o değil mi zaten ayrıca dokumadan ruhunu okuyamadığımın tenine dokunmuyorum 😒
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGünaydın jskdk Bence ruhuna dokunmak daha önemli, tene dokunmayı ön planda tutan insanlar seven insan değildir. Önce ruhuna kalbine dokunursun sonra tene. Her şeyin zamanı vardır.
10 Yorumla
1 yılRuhumuz aç susuz kalınca bedenimiz de oynayamıyor maalesef..
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılRuhuna dokunamadığın kadının tenine de dokunamazsın derim her zaman
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Ruhunu okumadan tenine dokunmak, kitabın kapağına bakıp içeriğini bilmeden değerlendirmek gibi olur. İnsan, ruhuyla anlam kazanır ve ruhunu anlayabildiğin birine dokunmak çok daha derin bir bağ oluşturur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılRuhu teninin altında oldugu için bi ellemem şart.
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılEskiden olsa ne ruhu diye cevap verirdim ama insqn yaş aldıkça tecrubelendikce.. Duygusal tatmin olmayan birini asla yeteri kadar mutlu edemiyecegini anlıyor.. O yüzden tabi ki önce ruhunu okumaya ve anlamaya çalışırım :))
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 18,2b cevap paylaştı. Günaydın arkadaşım, belki dokunmadan ruha dokunursun ancak tene dokümanında iki tarafindaolmwzsa olmazıdır. Tene dokunmanın etkileşimi çok daha pozitif olur. dokunarak gönülden gönüle yol açılmış olur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yeminime kuran okur yazarlığım yoktir parmak atsam kabul olur esmer agam
111 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılBu soru tam benlik bu benim evet önce ruha dokunurum ama ruhsuzlara denk geldikçe insan ister istemez artık geri çekilip ruha değilde tene daha çok dokunur oluyor..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılSelam
benim düşüncem ilk ruha dokunmak eger ruha dokunabilirsen gerisine zaten dokunursun ☺️
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Okursun tabi, eğer dokunarak okuduğunu söyleyen biri varsa beyni yeriyle başka tarafıyla düşünüyordur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ruhuna dokunmak daha ön planda benim için karakterini şipşak anlayabiliyorum ama mesajlarda değil yüz yüze.
10 Yorumla
1 yılİkisi de önemli benim gözümde ama güzel bir iltifat etmek veya üzüldüğünde onu teselli etmek, onu koruyup kollamak bunlar daha hoş duruyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılBir insanın ruhunu okumadan tenine dokunulmaz 🤷🏻♂️ ben aşkımı, sevgimi bir ten üzerine kurmuyorum ruh daha önemli
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Tenden önce ruh gelir, ne demiş üstad Neşet Ertaş, rızasız bahçenin gülü dirilmez..
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı. Sence RUH okumak nedir?
Kendi ruhunu okuyabiliyormusun ki sen başkasının ruhunu okuyasın?10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBen dokunmaya çalışıyorum ama hak etmezler gerek yok yüzeysel ilişki kurmak lazım.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
m 1 yılBazen okurum.
Bazen de derin bir bağ kurmaya çalışırım.
10 Yorumla
1 yılİnsanları okuyabilirim bu benim en büyük gücüm
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı. Okuyorum ama bu zamanda çoğunluğu tenine dokunanlari seviyor ruha değil
10 Yorumla
1 yılgünaydın
zaten ruhunu sevmediysen tenindende soğursun10 Yorumla
1 yılTeni güzel olana doyulur da ruhu güzel olana doyulmaz
10 Yorumla
1 yılBu zamanla olan bişey. Ruh okumak tanıştıkça birlikte zaman geçirdikçe olur
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılGünaydın,
Aklından ve gönlünden geçenleri okuma gibi bir becerim var. Ayrıca, ruhuma dokunanın ruhunu sararım. Tenime dokunanın tenini yakarım.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılTene dokunmak ama dinimizce haram kılınmış bir şey bu kastın evlilik öncesi dönemse hoş değil ahlâki hiç değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılRuhuna dokundugum kişinin tenine dokunmak ve tenime dokunmasını isterim
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılRuhunu okumaktan vaz geçtim, canına okuyorum 😎😎
10 Yorumla
1 yılEvet ama o daha çok okuyor beni🧿
10 Yorumlahayır
Önce ten sonra mutlu olan kadının ruhu çok daha iyi okunuyor.
birde ne kadar okursan oku, sürekli güncelleniyor
10 YorumlaOkuduktan sonra üflerim
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,1b cevap paylaştı. Bende o yetenek var bence
12 Yorumla
1 yılruhuna dokunmayanı sevemiyorsun.
12 Yorumla- 1 yıl
kesinlikle
Ne iş esmo bu ara ruhlar aleminde takılıyorsun 😀
15 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evet ama hep ruhsuzlara denk geldik
11 YorumlaHayır ilk dokunuyorum yatakta sonra bakıyorum ruhuna😅
10 YorumlaRuha dokunmak tabikide.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılRuhuna dokunmadığım insanın tenine dokunamam
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bu profesyonelce olabiliyor iltifatlar olsun sahip çıkmak olsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 501 cevap paylaştı. Erkeklerin öyle dertleri yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 761 cevap paylaştı. Ruh okumak için tene dokunmak çok saçma bee
10 YorumlaBunu ona sormak lazım. @xsimurgx
14 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
1 yılOkumaya çalışıyorum
10 Yorumla
1 yılEvet hep öyle oldu zaten..
10 Yorumla
1 yılHayır okuyamıyorum
10 Yorumla
1 yılHer adam için geçerli değil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 841 cevap paylaştı.
1 yılRuh tenden önce gelir.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı. Ruh Okuma Dairesi Başkanıyım ben
10 YorumlaRuhla ne işim peri miyim
10 Yorumla- Devamını Gör (17)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat