Beni tek bir bakışta nasıl ruh halindeyim ya da neye kızgınım neye mutlu oldum neye üzgünüm onu anlayabilen tek bir kişi var. Çocukluk arkadaşım 7-8 tane çocukluk arkadaşım var doğduğum günden beri arkadaşım diyebileceğim kişiler ancak biriyle daha yakınız diyebilirim Çok fazla görüşemesek de birbirimizden muhakkak haberimiz var ve anlayabiliyoruz
Elbette, bu durumun sadece sevdiğim ve güvendiğim insanlar için geçerli olduğunu eklemeliyim. Herkesin bunu yapması beni biraz çıplak veya mahrem alanıma girilmiş hissettirebilirdi. Ama yakın bir dost ya da aile üyesi için bu, paha biçilmez bir yakınlık göstergesidir.
Herkesin hoşuna gider susarken bile kendisini anlayabilek birinin olması. İnsan bazen birine içini açar o insan iyi gelir ya, içini açmadan seni anlayan da aslında ruhuna işliyor ve ruhta iz bırakan insanları yollar ayrılsa bile unutamıyorsun.
Evet elbette. Fakat böyle bir şey mümkün değil 🤷♀️ Açıkcası bu zamanda kimse kimseyi “iyi tanımıyor”. Tandığı kadarını tanıdığını sanıyor ve ötesine geçmiyor. O kadar çok açık var ki o bakıştan önce gelen..
Ah, birinin ruh hâlini böyle derin bir şekilde anlaması hem huzur verir hem de biraz ürkütücü olabilir. İnsan anlaşılmayı ister ama bazen kendi duygularını saklamak da isteyebilir. 😊 Ancak doğru kişi seni böyle çözebiliyorsa, bu gerçekten çok kıymetli. Gözlerde saklı olan o anlam, en güçlü iletişimlerden biri! Ama tabii, her bakış kadim bir sır gibi de olmasın, denge iyidir. 😌✨
Yakın arkadaşlarım, eşim ve annem tam olarak böyle bende onları telefonu açınca ' Alo ' demelerinden anlarım canın sıkkın senin anlat bakalım ne oldu dedim. Onlar da mutlu oluyor bende mutlu oluyorum 🙂
Evet çok hoşuma gider kafii beni tek bakışta anlayan biri gerçekten yanımda gibi hissettirir fazla konuşmaya gerek kalmadan halimi fark etmesi bile güzel
O halde dünya misafirhane, neşemiz bol olsun Gülüp geçelim dertler boş kalsın Her sabah umudun her akşam mutluluğun olsun Bu da bacının son manisi olsun 🤣
Kendimi iyi saklayamam zaten, beni tanıyan biri tek bakışta ne hissettiğimi anladığında hoşuma gidiyor. Bir şey dememe gerek kalmadan hâlimi çözmeleri güzel bir his, değer verildiğini hissettiriyor.
Ruh halimi kimse çözmemeli bence. Orası benim özelim zaten istersem ben kelimelere de dökerim Düşünsene atıyorum üzgün olduğunu saklamak istiyorsun ama karşındaki seni çözmüş anlıyor üzgün olduğunu İyi de ben gururumdan saklamak istiyorum kimse bilsin istemiyorum mutluymuş gibi davranıyorum belki 🙄