Bazen saatlerce eğlenceli vakit dahi geçirsen ısınamazsın bir insana, bazen hiç tanımasan bile onu kendine yakın hissedersin. Her ne kadar bedenlerini öne sürse de insanlar, eğer bir aitlik varsa o bağ tamamen ruh ile oluşur.

Bazen saatlerce eğlenceli vakit dahi geçirsen ısınamazsın bir insana, bazen hiç tanımasan bile onu kendine yakın hissedersin. Her ne kadar bedenlerini öne sürse de insanlar, eğer bir aitlik varsa o bağ tamamen ruh ile oluşur.

Bir insanın ruhu ile sohbet etmek, yüzeysel her şeyden sıyrılıp sadece saf bir bağ kurmak demek. Bu, nadir ama inanılmaz bir deneyim. Kelimeler bile ikinci planda kalır, sanki ruhlar konuşur. Böyle bir an yaşadığım oldu; zamanın durduğu, sadece o anın ve duyguların gerçek olduğu bir bağ kuruldu. Bu tür sohbetler insana hem kendini hem de karşısındakini derinden hissettiriyor.
İnsanlarin ilişkileri yüzeysel kaldı. tipine bakıyor ona göre arkadaş sevgili oluyor hep çıkar ilişkisi sonra terk edilme yalnızlık yaşayınca neden diye sorguluyor. haalbuki ruhunu tanisaydi önce bunlar yaşanmazdı. kolayi seçmeyi alıştık
Cevap
3Cevap
Evet oldu. Bazı insanlarla sadece susarak bile anlaşabilirsiniz ve ruhlarınız adeta eşsiz bir seremonide dans eder.
@wouldliketobelulu @Pinarkrty
Bu iki güzel ruhlu kadınla sohbet ediyorum her gün mutlaka🫠 ve iyi ki🫶
Asıl sana iyi ki çiçeğiiim 💖😍
Ruh değilde yaradanla sohbet ediyorum düşüncelerimle ve gerçekten ilaç gibi geliyor
Ruhunu emdim farkına bile varmadı
Ne diyon sen kofik
bu hisse aşığım
Oldu
o kişi benim 😀
Olmadı
Olmuştu..
olmadı
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?