Kendimi dinlediğimde bu garip fani beden, bu deli ruhum kendime öncelik vermemi bekliyor. Belkide ruhumun kıymet bilen insanlara ihtiyacı var 🤷🏻♀️Zarifoğlu’nun da dediği gibi; Kıymet bilen insanlara zaafım var. Onlar incili kaftan, gerisi yamalı fistan. çok doğru bir söz değil mi? 🥰
Allah (c. c) ruhundan üflemiş insanlara ve sen bizim Rabbimizsin diye kabul etmişiz vasfımızi. Dünya sıkıntıları, dertler sorunlar bir Hu! İle geçip gidiyor. Sabır ve şükür. Ki o beni huzuruna çağırsın her gece vallahi gocunmam başka şeylerden. Ben susarım ki şikayet de etmem söylenmem bile.
1
5 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Siteden kalıcı olarak ayrılıyorum. her şey gönlünce olsun Masal.
Evet. Telefon kullanımını azaltıyorum ve azalan o süreyi de Twitter için kullanmak istiyorum. Bilgi edinmek adına. Temel sebebi budur diğerleri de senin de bildiğin gibi sitenin ortamı vs. Benden yana hakkım varsa helal olsun. Güzel bir yol arkadaşlığıydi benim için.
Soruyu görünce aklıma bu şarkı geldi. Ruhum aşkın esiri başka esaret sevmez diyor, o da hak eden birine karşı olan aşkta. Ruhum şu an bu şarkı modunda :D
Ve aleyküm selam... dinliyorum eksiğini biliyorsun sadece dinlemek değil uygulamak gerek bunun da farkındasin diyor... yavaş yavaş uygulamaya başladım..
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
O vakit seninde bir yıldız gibi parladığın günler yakındır 🥳