Ruhum çok konuşuyor. Çok da hayalperest olduğu için her dediğini yapsam kariyer hayatımda batarım. Sağlık konusunda morbit obez olurum. Dinlemiyorum o yüzden. Standart insanlara yakın düşünmeye çalışıyorum. (Balık burcuyum)
Aklıma şey geldi ya unutuyorum yazmayı. Ben kalbimin sesini dinledim okulu bıraktım herks bir ton şey dedi bırakma diye ailem benle bir süre konuşmadı soğuk yaptılar. Hatta anne gelip dedi ki insanlara başaramadığını mı söyleyeceksin öyle sanacakalr dedim banane onun için mi bırakıcam ya da bırakmayacam iyi ki de bırakmışım diyprum yani iyi ki dinlemişim kalbimin sesini. Ama bazen yanılttığo. Da oluyor maalesef
Aynı ben işte pişman değilim başkaları için yaşamak istemiyorum birde bırakmamın sebebi öylesine değildi bazen hayatın rüzgarı farklı şeyleri insanın karşısına çıkartıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Ruhum pek kalmadı gibi :S ama elimden geldiğince kendimi dinliyorum tabi ki de evet
Aa dinlemez miyim kıymetlimi. 🖤
"Ruhumuzun sesi" derken?
İç ses?
Düşüncelerimiz?
Sezgiler
Onunla konuşuyoruz bazen, onun fısıltılarını dahi duyuyorum.
Ruhum dalgalı bir okyanus gibi onu dinlerseö varya işin içinden çıkamam😂
İçimde bi ses var hiç susmuyor. Kimin sesi bilmiyorum yedi kafamın etini 😒
Ruhum çok konuşuyor. Çok da hayalperest olduğu için her dediğini yapsam kariyer hayatımda batarım. Sağlık konusunda morbit obez olurum. Dinlemiyorum o yüzden. Standart insanlara yakın düşünmeye çalışıyorum. (Balık burcuyum)
O nasıl oluyor hele de bize belki onddan hiç bişey rayında gitmiyor bemde ne eksikti diyorum
Hdhhdhd olmuyor öyle 😅
Cvbını bilmediğin bi soru neden sordun şimdi aklımıza soktun bütğn gece ruhumuzun ne istediğüni düşüncez inşallah rüyama girer anlarım😂😂😂😂
Cevabını bildiğim bir soruyu neden sorayım sjsjsj 😆 inşallah rüyana girer jdjdjdj
Dinlemeye çalışıyorum diyelim
Ruhum çok yorgun konuşacak hali mi kalmış garibin
😆
Sizin güldüğünüz şeyler benim dramım dramım🥲
Ahahshdh geçmiş olsun 😅🌺✨
Teşekkürler🥲
Evet bazen yanıltıyor
Yanıltmaz ✨
Yanıltabiliyor ya ne kesin yargı o
😅😅
Yani değişik olmjş foto 😅😅
Hahahshs 😅😆
Aklıma şey geldi ya unutuyorum yazmayı. Ben kalbimin sesini dinledim okulu bıraktım herks bir ton şey dedi bırakma diye ailem benle bir süre konuşmadı soğuk yaptılar. Hatta anne gelip dedi ki insanlara başaramadığını mı söyleyeceksin öyle sanacakalr dedim banane onun için mi bırakıcam ya da bırakmayacam iyi ki de bırakmışım diyprum yani iyi ki dinlemişim kalbimin sesini. Ama bazen yanılttığo. Da oluyor maalesef
Aynı ben işte pişman değilim başkaları için yaşamak istemiyorum birde bırakmamın sebebi öylesine değildi bazen hayatın rüzgarı farklı şeyleri insanın karşısına çıkartıyor
Sende mi bıraktın kız 😅
Evet 😄
Dinliyim diyorum ama sürekli mızmızlanıyor
Evet her zaman dinliyorum
Yok 2 sene sonra aklım başıma geliyor
Bu aralar onu duyamıyor gibi hisseriyorumndudjdj
Hayir özellikle bu ara hiç
Dinlemesek olurduk şimdiye
Susturmam lazım.
Ruhumu caldilar
dinliyorum da çok agır konuşuyor
Dinliyorum da ruh kalmadı valla