Benim ihtiyacım var.. güzel bir ortamda oturup dinlenmeyi kahve alıp dinlemek isterim.. özgürlüğümü yaşamak istiyorum. Peki çalışanların sizin içinde geçerlidir. Ruhunuz beyni yorulduğunuz oluyor mu?
Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
Evet en çok da ruhum dinlenmeye ihtiyacı var.. huzur bulmaya ihtiyacı var. çünkü ruh yorgun olunca beden dinlenmiş olsa bile kafa yorgun oluyor. insan bir şey yapmak istemiyor ya da bunalıyor biraz...
buna ihtiyacı olmayan insan yoktur sanırım.. Hemen hemen her gece bunu yapıyorum.. Birkaç gün bu şekilde kendime vakit ayıramazsam, kafayı yiyecekmiş gibi oluyorum.. Hiçbir şeyden tat alamıyor, kimseye de tat veremiyorum..
Yorulduğumuz zamanlar evet çok oluyor maalesef ve bu şekilde dinlenmeye herkesin kesinlikle ihtiyacı vardır. Sessiz ve inananlardan uzak bir yerde kahve içerken müzik dinlemek de doğanın güzelliğine bakmak…
İçe dönük biri olarak yalnız kaldığım anlar benim enerji depolamam için fırsat. İnsanlar, kalabalık genel olarak beni yorar. Dinlenmeye, kendimle vakit geçirmeye ihtiyacım var.