Lutfen yargilamadan okuyun arkadaslar?

Aynı iş yerinde çalıştığım benden 10 yaş büyük bir adam, yigenime seni alacağım diye benimle dostane bir yakınlık kurdu ve daha sonra bana aşık olduğunu söyledi. Evli ve çocukları var. Çok uğraştım, olmaz ben sana abi dışında bir gözle bakamam dedim, surekli eşiyle ve çocuklarıyla arasının iyi olması için uğraştım. Peşimi bırakmadı kendimi de seni de ailemi de *ld*rürüm sensiz yaşayamam vs diye hep beni tehdit etti. Uzun bir süre kendine bir şey yapacak korkusuyla geçti günlerim. Bu süreçte beni sürekli aradı mesaj attı. Bende kimse duymasin diye görüşmek zorunda kaldım, her defasında da vazgeçirmeye uğraştım. En sonunda eşi telefonda mesajlari gördü ve aramızda birseyler olduğunu düşünüp iş yerindeki herkese söylemekle tehdit etti (aramızda hiçbir şey olmadı bu arada). Adama her gün ağladım yalvardım. Eşi kendi ailesine de göstermişti mesajlari ve benim aileme söylemekle ve bosanma davasinda delil olarak kullanmakla tehdit ettiler. Öyle korkuyordum ki yemek yiyemiyor uyku uyuyamıyordum. İyice psikolojim bozulmuştu. Kimseye de anlatamadım olanları. En sonunda adam bir şekilde ikna oldu karısını ve çocuklarını alıp İstanbula taşındı. Fakat ben bu süreçte öyle yıprandım ki hayatım alt üst oldu. 2 ay oldu gideli ama kendine bir şey yapar mi ya da mesajlari aileme gösterip olanı biteni anlatırlar mi diye çok korkuyorum. Napacagimi bilmiyorum hala korkuyorum ve çok huzursuzum. Hayatıma birini alamıyorum bile haberi olur da zarar verir o kisiye diye. Adam takıntılı biri çünkü. Ama nereye kadar böyle yaşarım bilmiyorum gerçekten ne kadar zormuş insanın huzuru olmadan yaşaması. Eşine ulaşıp helallik almak çok istiyorum ama hersey basa sarar diye de çok endişeleniyorum. Nolur bana yol gösterin

Lutfen yargilamadan okuyun arkadaslar?