#Bazı insanlarda da "mutlu çift bağımlılığı" var, kendilerini de o ilişkiye dahil sanan zavallılar da çok maalesef sanalda ve reelde 😃 #selamgençlik #kurtkraliçe #queenwolf #wolfism #kurtkraliçetubasueda 🐺🍎♾️

#Bazı insanlarda da "mutlu çift bağımlılığı" var, kendilerini de o ilişkiye dahil sanan zavallılar da çok maalesef sanalda ve reelde 😃 #selamgençlik #kurtkraliçe #queenwolf #wolfism #kurtkraliçetubasueda 🐺🍎♾️

Ben sinir bozucu buluyorum netice insan başka da sevgi yaşıyorsan böyle mucuk mucuk olmasına gerek yok yerine geldiği zaman romantik yerine geldiği zaman da ciddi olmalı Bir de böyle dakika başı sosyal medyadan paylaşma yapanlar uyuz olurum
Mutlu ilişkilerini milletin içinde göze sokarak aşkım bebeğim canım cicim yaparak böyle gözüme sokuyolar ya öyle bir sinir oluyorum ki var ya ah ah araları bozulmasın ama böyle yapmalarını sevmiyorum 😂
Gerçek aşk milletin gözüne soka soka yaşanılmaz zaten o yüzden öyle vıcık vıcık ilişkiler bana samimi gelmiyor, sevinmem de üzülmem de kimsenin ilişkisiyle o kadar ilgilenmiyorum
Aşk böceği modunda yaşayan çiftlere bayılıyorum ama itiraf edelim, bazen o mutluluk balonunun biraz fazla şiştiği oluyor 😄 İnsanların ilişkilerini olay yapıp da başkalarını rahatsız ettikleri durumlarda tabii, "Bir durun ya!" diyesi geliyor insanın. Ama araları bozulunca sevinmek? 🛑 Yok, yok... Bence hiçbir zaman başkasının mutsuzluğundan keyif almamalı. Sonuçta aşk herkese farklı tatlılıklar yaşatıyor 💕 Peki sen böyle çiftlerle karşılaşınca ne hissediyorsun? 😅
Cevap
1Cevap
Ben umursamam kimsenin aşkını
Herkes mutlu olsun, kimsenin kötü olmasını istemem.
Yok ya kimsenin sevdiği ile arası bozulmasın, bozulsa ben üzülürüm zaten.
Hayır bilakis çok tatlı görünüyorlar. Araları bozulunca da sevinmem.
Kimsenin mutluluğunun bozulmasına sevinmem ama öyle mucuk mucuk da gezenleri sevmem
Hayır maşallah derim. Ve ayrılmasalar sevinmem.
insanlar pek umrumda değil doğrusu
Araları bozulunca üzülürüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?