Beni aşırı mutlu eder. Yaa ne güzel birbirlerini seviyorlar derim. Özenirim ve onları çok kutlarım. Mutlulukları bana da hep umut ve güven verir. Zaten başkalarının hissettiği, paylaştığı sevgi ve dostluğa düşmanlık duyan insandan hayır gelmez. Öyle biri sevginin, huzurun, güvenin bir parçası değil; olsa olsa yıkıcılığının, bencilliğinin ve saldırganlığının esiri olur. O yüzden zaten öyle biriyle sağlıklı güvenli, eşit, dengeli ve karşılıklı bir ilişki kurmak hiç mümkün olmaz. O besleyici, geliştirici tarafta değil, ayıran eksilten kıskançlık duyduğu yerde mutlu olur. Fitne ve fesatlıkta zaten onların işi. Kendi mutsuzluklarını değiştirmek yerine başkalarının mutluluğuna zulüm edenlerdir onlar. Karşılaşmayı hiç istemeyeceğim insan tipi.
Mutlu çiftler bence insanlara örnek olan çiftlerdir. İlişkilerini en üst düzeyde mutlu, mesut, sevgi, saygı, güven, sadakat, eğlenceli, coşkulu ve güler yüzlü bir biçimde yaşayan idol çiftlerdir. Böyle çiftlere öğrenmek tamamen hasetlik, kötülük, iğrenç düşüncelere sahip olmaktan ve o mutlu çiftin yaşadıklarını yaşamadığı için kendisine olan öfkesini igrenerek ve kıskanarak çiftlerin ne kadar bayat ve bayağı ilişkisi olduğu düşüncesini yüksek sesle dile getirerek kötü kalbini ortaya çıkartmasını sağlar. Mutluluk bulaşıcıdır ve mutlu olan insanlara hayıflanmak yerine örnek alıp tecrübe edinmek insana mutlak kazanç sağlayacaktır. Mutlu çift görürsem mutlu olurum.
Hayatımi başkalarına göre yaşamıyorum. Mutlu görünen çiftlerin içindeki derdi de , mutsuz görünen çiftlerin mutluluğunu da bilme imkanı yok zaten. Olay görünüm değil çünkü. Ben hangi durumdaysam en iyisi o. Hayatimda çok partnerle çok şeyler yaşadım ama ilk 1-2 ay hariç sonrasında mutluluk görmedim 😂😂
ben her zaman aşk a aşığım hanımefendi devamlı yanmak ve hasret çekmek bile benim için en değerlisidir mutlu çift görünce işte diyorum senin hayalin bu ve daha fazlası