Böyle hır gür yok kavga yok o barış özlem dolu barış öpücükleri yok sjjsj al gülüm ver gülüm😂

Hiç sorunsuz tartışmasız bir ilişki ister miydiniz?
Böyle hır gür yok kavga yok o barış özlem dolu barış öpücükleri yok sjjsj al gülüm ver gülüm😂

Hiç sorunsuz tartışmasız bir ilişki ister miydiniz?
Tekdüze bir ilişki beni mutlu etmez, çünkü bir ilişkinin canlı kalması için heyecanın, sürprizlerin ve bazen küçük iniş çıkışların olması gerektiğine inanıyorum. Her şeyin fazla durağan olması bir süre sonra sıradanlaşır ve ilişki, olması gereken o tutkuyu ve dinamizmi kaybeder. Elbette sürekli kavga ya da dram istemem ama birlikte gelişmek, bazen tartışıp daha iyi anlamak, yeni şeyler deneyimleyerek heyecanı korumak ilişkiyi güçlü tutar. Sevgi sadece sakin sularda değil, bazen dalgalı denizlerde de kendini gösterir ve o iniş çıkışlar aslında bağları daha da sağlamlaştırır.
Beni mutlu eder ama karşımda ki kadınla uyumumuza bağlı bu daha çok. zaten ben iniş çıkış çok sevmem. ama tek tüz de olmasın derim. İnişli çıkışlı olmayan, tekdüze bir ilişki, kişiden kişiye değişen bir mutluluk anlayışına sahip olabilir. Bazı insanlar için istikrar, öngörülebilirlik ve sakinlik mutluluk kaynağı olabilirken, diğerleri için heyecan, yenilik ve tutku daha önemlidir. Bu nedenle, tekdüze bir ilişkinin mutluluk getirip getirmeyeceği, bireyin kişisel tercihlerine ve beklentilerine bağlıdır. Tekdüze bir ilişki, güvenli ve istikrarlı bir ortam sağlayabilir. Bu, bazı insanlar için huzur ve güven duygusu yaratabilir. Tekdüze bir ilişki, günlük yaşamın öngörülebilir ve düzenli olmasını sağlayabilir. Bu, stres ve kaygıyı azaltabilir. Tekdüze bir ilişki, sakin ve huzurlu bir ortam sağlayabilir. Bu, bazı insanlar için dinlenme ve rahatlama fırsatı sunabilir. İlişki tekdüze olsa da, çiftler birbirlerini daha iyi tanıyıp derin bir bağ kurabilir.
İnişli çıkışlı ilişkiler toksik insanlarda ve toksik ilişki türünde oluyor. Böyle olmaktansa tekdüze sakin stabil bir ilişki benim tercihim olu
Yani tuhaf gelirdi o kesin sjsja
Cevap
21Cevap
Heyecan iniş çıkışlarda saklıdır
Benim için önemli olan, ilişkinin durağan değil, dengeli olması. Kavga etmek ya da dramatik iniş çıkışlar yaşamak istemem ama heyecanı da kaybetmemek lazım. Birlikte gelişmek, yeni şeyler keşfetmek, bazen küçük sürprizlerle ilişkiyi canlı tutmak önemli. Yoksa zamanla sadece alışkanlığa dönüşebilir ve bu da sıkıcı olur.
Sorunsuz yok. Tartismasiz var. Kavga sevmem. İllaki sorun olur. İnsanlar konuşa konuşa anlaşmalı. Ama libidosu enerjisi yüksek insanlar daha duygusal zikzaklara ve tartismaya meyilli sakin insanlar daha durağan sanırım o yüzden ne kadar tatmin edici mutlu olurdum bilemem
Arada bir tartışma çıksın ya sürekli düz bir ilişki de sıkıcı olur. Ayrıca insansak elbette farklı fikirlerimiz olacaktır tartismiyorsak kendimizi rahatça ifade edebildiğimiz kişiyle degilizdir diye düşünüyorum
Sorunsuz bir ilişki olması imkansız istesende imkansız çok anlaşsanda imkansız illaki anlaşılmayan farklı düşünülen birşeyler olucak olucakki kendindeki eksikleri göresin karşındaki insanın eksiklerini göresin terazi olsun
Böyle bir ilişki yoktur varsa da bi sorun var üstü kapatılmıştır. İnsanın doğası gereği inişli çıkışlı zaten. Her gün aynı gün değilmi. Duygular da inişli çıkışlı...
Neden ilişki içerisinde gereğinden fazla sorun isteyeyim ki 😃 Erkenden sorunları çözüp heyecani da eğlence ile saglarsin neden kaos ile sağlayayım ki
Ay bilemedim vallahi hepimizin istediği bu aslında ama bu bile sanki sorunmuş gibi hissettiriyor.
Tekduze olmasin hareketli olsun biraz Dolar-TL grafigi gibi olsun
Ne kadar iyi gözükse de belli bir yerden sonra sıkabilir.
Mutlu etmez. Çünkü inişli çıkışlı olmak ilişkinin doğasında var.
Mutlu eder tabii napak sürekli birbirmizi mi yiyek.
Benimle tekdüze bir hayat yaşamak zor o yüzden hiç böyle korkularım yok
Karımda ki kişiye bağlı seviyorsam sıkıntı yok
Bir yerden sonra bu lazım ya bence çok sağlıklı böyle bir evlilik mesela 100 sene gider
İniş çıkış istemem tartışma sevmiyorum hep mutlu olalım
Nerden bakarsan bak çokzel hareket şu görseldeki ❤️
Asla istemem pata küte kavga etmek çok zevkli 😄 @Dostoviski sonrasında barışmak daha da zevkli dimii dimiii fjdk
Evet biz şiddetten hoşlanıyoruz normal ilişkiler çok sıkıcı : )
Hayır etmez, arada inişler çıkışlar kaybetme korkusu olmali.
Eder, ben anlamıyorum insanların şu inişli çıkışlı isteğini. Ne gerek var kavgaya 2 saat patırtı gürültü yok yani elinize de bir şey geçmiyor
Yok böyle bir dünya valla
Etmez.. inişli, çıkışlı, yokuşlu olucak. 😌
Diğer türlüsü iyi değil zaten
Gorseldeki kız baya uzunmuş
Asıl o mutlu eder.
Hayır. Aksiyon seviyorum ben 😄. X.. D
İstemem hata yapacam ki affetsin beni
Evet katılıyorum aynen bence de yukarıya
Beni etmez
İnişli çıkışlı bir ilişki kimseyi mutlu etmez
Etmez
Gayet güzel relax