Yani duygusal ilişkilerde birazcık çatışma gerekir mi? 🙄

Yani duygusal ilişkilerde birazcık çatışma gerekir mi? 🙄
Çiftlerin her konuda uyumlu olması, ilişkinin sıkıcı hale gelmesine neden olmayabilir. Ancak, bazı durumlarda, çiftlerin birbirlerine karşı olan tutumlarındaki değişimler, ilişkinin monotonlaşmasına neden olabilir. Bu nedenle, çiftlerin birbirlerine karşı olan tutumlarını sürekli olarak yenilemeleri ve ilişkilerinde yeni şeyler denemeleri, ilişkilerinin canlı kalmasına yardımcı olabilir.
Hayır gelmez.. aksine daha güzel olur tam tersi olduğu zaman da zaten toksik ilişki olur. düşünsene markete gidiyorsun sevdiğin içecek var. ama sevgilin ya da eşin alma diyor. ama sen içmek istiyorsun.. al bir tartışma burada çıktı. sen o gün film izlemek istedin ya da o gün gezmek istedin sevgilin ya da eşin istemedi.. ya da senin güvendiğin arkadaşın var ama eşin dedi ki hayatından çıkart onu. yani bu böyle uzar gider.. uyum yoksa ilişki de yok.. klasik türk kızları zıt kutup çeker diye saçma sapan şeylere kendilerini inandırmışlar..
Her konuda uyumlu olduğunuz birini bulursaniz şu hayatta kaçırmayın.. neden sıkıcı olsun.. en güzel ilişki olur.. kavgalar ilişkinin tadı tuzudur lafı eskiden çiftlerin arasını yapmak için söylenmiş koca bir beyaz yalan.. macera adrenalin heyecan isteyen çiftler açsın gerilim filmi açsın birlikte p*rno film izlesin.. bir hafta sonu gidin yamaç paraşütü yapın.. bir ormana dalın yürüyüş yapın belki bir kurt çıkar da adrenalin salgilarsiniz.. ama kavga ederek ilişkinizi asla yıpratmayin..
Her konuda uyumlu olunur mu hiç arada macera olmalı.. 😄 Azıcık adamı sinirlendirmek gerek.. Çünkü o sinirlendirdiğin zamanlar çok eğlenceli oluyor.. 😅
Cevap
14Cevap
Fazla uyumak sıkıcı, adrenalin lazım azcık ki ilişki ateşlensin ve barışma seksleri olsun
Bakirsin demek🤣🤣🤣
Dme deme🤣🤣 burada senin ciceklerini açtırırlar🤣🤣
Evet ya tamam uyum olmalı ama uyum demek değildir ki her şey e tamam vs kafa yapısı uymalı... arada kavga atışma tuzu biberidir..
İlişki çok sıkıcı bir hale gelir.. İlişkide fikir ayrılıkları, tartışma ve kavgada olması gerekir..
Hiç bir ilişki sıkıcı hale gelmez eğer öyleyse
Farkların nasıl farklar olduğu önemli, aşılmaz farklarsa olmaz o ilişkiden. İlla ki önünde sonunda birbirleriyle paylaşacak hiçbir şey bulamayacakları noktaya gelir diye düşünüyorum. Pamuk ipliğine bağlı bir şekilde bir şeylerin hatrına ilerlese de, bir gün konuşurken birden sıkıldım ya off diye patlarsın ve heyecan meyecan biter
Bu platformu kullanmaya basladığımda sorularınızı hep takip ediyordum o kadar çok üye yoktu hesabınızda adım adım bunu başardınız tebrik ediyorum size.
Ne alaka diyebilirsiniz ama öyle içimden geldi söylemek istedim.
Ben eşimle çok benzediğimi düşünürdüm. Meğer hiç benzemiyormuşuz. Sadece uyum sağlıyormuşuz. Uyum güzeldir ya.. Biz arada kavga ediyoruz çok da hararetli oluyor kavgalar ama kavgayı sevmiyorum. Uyum daha güzel
Her konuda her zaman uyumlu olamaz benim hayatımdaki kişi 😄
Dalgalı ruh halim buna izin vermez. Ara sıra uyumsuzluklar, zıtlıklar, anlaşmazlıklar olmalı. Diğer türlü heyecanı kalmaz.
Her konu da anlaşırsak birbirimizi nasıl geliştireceğiz? Zıtlıklar olmalı ki birbirimizi olgunlaştıralım. Ders alalım. Birbirimize bir şeyler öğretelim. Benim ilişki anlayışım bu.
Çok sıkıcı olur. Arada bir kavga çatışma da olacak. Sonrası çok daha güzel oluyor.
Kendime benzeyen birisi çok boğar beni. Farklı olmayız ki birbirimizi tamamlamalıyız.
Bir yaştan sonra Zıt kutuplu olan çiftler birbirlerine tahammül edemiyorlar uyumlu olmak yerine ilişkide anlayışlı olmak gerekir
Bir zaman sonra her şey sıradanlaşır zaten bu sadece ilişkilerde böyle değil netice
farklı uyumlar yakalarız bizde..
kişilere göre değişir bence bu ne her şey iyi diyende olur ama bi sorun yoksa kjadın bi şekilde arıza çıkarır bence:)
Her zaman her konuda uyumlu olamam ki, karşı tarafı arada delirtmek gerek her konuda böylece canı sıkılmaz.😹
Kavganın sürekliliği ilişkiyi çıkmaza sokuyor.
Heyecan yaratalım derken birliktelikten oluyoruz.
İki kişinin her konu uyumlu olmasına imkan yok bu bir yalandır kendilerini kandırmaktır ve bir yerden sonra da parlak verir
Ben her konusa uyumlu bir çift görmedim zaten ayrılmaya niyeti olan insan her şeyi bahane edebilir o yüzden bu durum pek dert edilecek şey değil.
Fikir ayrılıkları olması iyidir. Konuşacak konu olması, ilişkinin gelişimine katkı dahi sağlayabilir.
Biz neden hiç kavga etmiyoruz diyerek kavga eden çok çift duydum asjsjd. Demek ki biraz çatışmak iyi geliyor
Bir birine uyumlu parçalar makinenin ömrünü uzattığı gibi uyumlu insanlar bir birinin ömrünü uzatır.😇
Ben en uyumsuzuna bile uyumlandim ve terk edildim yani bilmeyrum.. Her konuda uyumlu olduğum biri vardı burada az önce itiraf ettim hoşlantimi baktım ne o hak ediyor bu hoşlantiyi ne de aramızdaki uyum "bir iliski" olmayı hak ediyor...
Gelmez. Uyum, bir ilişkide olması gerekli olan şeydir. Aradaki bağı güçlendirir. Rayında ilerleyen hiçbir şey sıkıcılık unsuru olamaz.
Evet maalesef çiftler uyumlu olsa bile kadınlar illaki bişeyleri bahane ederek tartışma çıkarır
Ahenk gerekir ahenk varsa çatişma da o ahenk içinde tat verir..\
çatışma olmasada sade bir tar verir….
mesele ahenktir
Her konuda uyumluysa evet sıkıcı hale gelir
Bence gelmez. Kedi köpek gibi her fırsatta kavga etmekten iyidir
Gelir ben sevmiyorum toksik olmayalim tmam ama sürekli de olur olur demeyelim
Olmaz tabi ki anlaşmak isteyince iki tarafta anlaşmakta anlaşamamakta sıkıcı olmuyor inan yeter ki birşeyleri birlikte başarmak istesinler birlikte kalmak istesinler …
Gelmez çünkü bir elmanın yarısı :)
Arada sevgi tutku varsa bence olmaz
Bence her ilişkide bazen kavgalar olmalı.
evet arada kavga etmek lazım
Gelebilir arada farklılık iyidir.
Her halükarda sıkıcı geliyor zaten
Bence huzurlu ve sakin bir birliktelik olur
Bazen tartışmalar da sevimli olabiliyor
Her zaman aşko kuşko olunmaz 🤦♀️
Heyecan kalmaz galiba.
Hayır. Birlikte güzel işler yapılır.
Gelir
Zıt kutuplar birbirini çeker.. NET..👍
Bilerek kaos yaratıyorum hahahshs
hayır