Evlilik teklif ettim aylar sonra aldatıldım, yüzüğü ne yapmalıyım satmaya elim varmıyor?

7 yıllık birlikteliğin son 1 yılında evlilik teklifi etmiştim. Kabul etti ve öğretmen olduğu için zorunlu görevinin bitmesini bekliyorduk evlenmek için. Yaklaşık 6-7 ay önce ilişkimizin monotonluğundan sıyrılamadığımız için ayrıldık. Severek ayrıldığımız için üzgündüm ve 1-2 ay kadar yine konuşsak da istemedi ve en son yüzüğümü "kendine iyi bak" gibi bi notla gönderdi. Aylar sonra dayanamayıp yeniden yazdım bu kez çok çabaladım geri kazanmak için ve görüşmeye ikna etti. 1 hafta kadar evinde misafir oldum ve gizlice telefonunu karıştırdığımda benimle olduiu dönemde bi başkasıyla görüştüğünü, benden de onun yüzünden ayrıldığını ve sonra 3-4 ay kadar daha beraber olup ayrıldıklarını öğrendim. Her şeyi itiraf etti, ben hayatındayken 10-15 kere birlikte olduklarını, sayısız kez öpüştüklerini falan. Ama pişmanım şans ver dedi yalvardı kabul ettim. Söz veriyorum dedi sana bi daha bunları yaşatmayacağım. Sadece aklındaki soruları sormak istediğini bu yüzden onunla son kez görüştüğünü söyledi. Onun kendisini öpmesine izin verdiğini sarıldığını ve onu görmeye devam etmek istediğini söyledi. Beni istemediğini. 2 hafta ya 2 hafta. Allah belanızı versin dedim zaten aylardır çok kötüyüm psikolojim sağlığım bozuldu. Şimdi hiçbir şekilde istemiyorum kafamdan da silemiyorum ama bu yüzüğü her gördüğümde içim parçalanıyor. Düşünmeden edemiyorum nasıl güveneceğim bir başkasına bilmiyorum ne yapmam lazım?

Güncellemeler
1 yıl
Söz veriyorum sana bunları yaşatmayacağım bi daha dedikten 2 hafta sonra yeniden o çocukla görüştüğünü, sarıldığını ve kendisini öpmesine izin verdiğini söyledi. Onu istediğini söyledi
Evlilik teklif ettim aylar sonra aldatıldım, yüzüğü ne yapmalıyım satmaya elim varmıyor?