Arkadaşlar çok kötüyüm nisanima iki hafta vardı ve dün aldatıldığımi öğrendim beni çok sevdiğini soyleyen adam bunu yaptı ve nisanima bu kadar az süre kalmışken bunu gördüm. Dünden beri çok kötüyüm nasıl bunu atlatacam bilmiyorum affedemiyorum onu lütfen biseyler yazın
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Gerçekten çok zor bir durum. Ne kolay atlatılır, ne de unutulup sineye çekilir. Evliliğe atacağınız bu adımdan önce bunu öğrenmen çok daha iyi oldu senin için. Düşünmen ve sağlıklı bir karar vermen açısından iyi de oldu öğrendiğin. Yapacağın şey belli aslında ama karar yine sana ait.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok kötüyüm aklımdan atamıyorum beni sevdiğini söyleyip ağlayan adam bunu bNa yapan
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Ben olaya farklı bakış açısıyla yaklaşım sağlıyorum bu olay ne zaman olmuş ilişkisini nerden tespit ettin, ilişki yaşadığı kızla konuşturmuş o işi yapmışlarmı onları tespit et. Şimdi yaşın 30 yeni birini bulmak sana 2 yıl kaybına neden olur onun nasıl çıkacagınında garantisi yok. Birde adam 36 yaşına kadar durmuş bu arada kadınlarla mutlaka ilişkisi olmuştur eskiden gelen alışkanlık gibi görde evlenince bu tür kaçamak istemem de kadınlar bu bekar diye asılmış olabilir evlenince herkesin haberi olur bir daha yapmaz. Birde bu yönünü irdele ona göre karar ver. Bekar olunca diğer bekar arkadaslarininda dolduruluyor bu işede girmiş olabilir. Bu konuları detaylı ve geniş açıdan bak adam ifla etmez tipte sil yola gelir tipte devam et herset gönlünce olması dileğiyle
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılAffetmeyin de zaten. Ve çok şanslısınız ki bu yalana daha fazla aldanmadınız, kör ve sağır kalmadınız. Her şey çok net ve ortada artık ve karşınızda ki sözde adamın ne ve kim olduğunu artık gördünüz ve biliyorsunuz. Ben olsam ihaneti ödüllendirmez, ne gerekiyorsa yapar ve ilişkimi bitirir, herkes yoluna der geçerdim. Sen de öyle yap ve sana daha iyi ve layık olabilecek birini bul. Allah korumuş seni. Bunu asla unutma...
02 Yorumla
Soran+1 yılVe hala inkar ha yalan peşinde maalesef
- +1 yıl
Yermisin artık sence bu yalanları. Bırak son çırpınışları olsun. Nasılsa sesi soluğu kesilecek bir gün. Duyma, görme, boş ver gitsin...
+1 yılÖncelikle emin misin aldattığından? Nasıl bir boyutta aldatma oldu bu eğer eminsen? Yani s*KS boyutunda mı? Mesaj boyutunda mı? Affedebilecek misin bunları sor kendine.
Anlıyorum çok zor bir durum ama şöyle ki evlendikten sonra öğrenseydin ne olacaktı? Daha kötü olacaktın, şimdi ise gerçek yüzünü henüz nişan bile yapmamışken onun uğruna para harcamamışken öğrendin. Şükret, dini inancın var mı bilmiyorum ama hangi dine ait olursan ol onun inançlarına göre dua et, şükret ki Tanrı seni bu adamdan kurtardı. Yolunu çiz, mutlu görün, dimdik ayakta dur en azından bunu böyleymiş gibi göster ona. Üzülsün, pişman olsun, gebersin acıdan.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
48Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
u +1 yılCidden çok zor ve kötü bir durum. Bence durumu ailenle paylaşıp nişandan vaz geçmelisin. Daha yolun başında seni aldatan adamdan hayır gelmez. Hep kafanda bir şüphe kalacaktır. En mutlu anında bile acaba mi diye aklına sorular gelecektir.
Güven sarılınca bir daha eskisi gibi olmaz. Yolun başındayken ondan ayrilmalısin. Bunun ikinci şansı olmaz.
21 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef ki yıkıldım umarım toparlanırim
- Aşk İlişkileri konusunda 21,3b cevap paylaştı.
u +1 yılEh Allah’ın sevdiği kulu kategorisine alalım seni. Kendini yiyip bitirme at nişanı yoluna bak. Huylu huyundan vazgeçmez.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 267,4b cevap paylaştı.
u +1 yılAyrılmalısınız ve zaman bırakmalısınız
00 Yorumla Selamlar,
Öncelikle gerçekten çok geçmiş. Bahsettiğiniz konu hiçte kolay değil sizin için. Şöyle düşünmek ve kendinizi avutmak adına faydalı olabilir. Ya onun gerçek yüzünü sonra görseydiniz? Nişan atmak kolay bir durum ama boşanmak o kadarda kolay olmayabiliyor. Kim bilir belki de Allah yüzünüze baktı. Her işte bir hayır vardır diyorum ben. Hayat uzun emin olun. Değmeyecek bir insan için ömrünüzü heba etmeyin.
10 Yorumla
+1 yılBence fazlasıyla soğuk kanlı olup ailenize bu durumu hemen söylemeniz lazım. Beni aldatan birini asla affetmem ve ikinci bir şansı vermem. O kişi seni aldatacak kadar sevmemiş ve ilişkinize zerre saygısı olmamış. Ortada nişan, evlilik var diye ikinci şans vermek ve affetmek kabul edilebilir bir şey değil. Bence net şekilde hem kendi ailenize hem sevgilin olacak o kişinin ailesine net şekilde durumu, olanları anlatın ve nişanı atın derim. Aldatan birisi bunu ileride gene yapabilir. Konu farklı bir durum olsaydı derdim ki ya insandır hata yapmış olabilir ama aldatmanın hiç bir şekilde affı olamaz.
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet bnde onu diyorum ama ona göre bu aldatma değilmiş çünkü ben onu kadının üstünde yakalamamisim bide böyle dedi
+1 yılKötü etkilemiştir elbet fakat, belki senin için hayırlıdır. Belki kurtuldun. Evlendikten sonra görseydin gerçek yüzünü daha kötü olurdu. Bunun devamı gelir. Üzülüyorsun biliyorum ama inan bana zor da olsa gerçeklerle yüzleşmen gerek. Bunu unutamazsın sineye de çekemezsin. Ve o embesil de, bana şans verdi demek yerine, kabul etti diye düşünür devamı gelir daha ağır olur senin için. Sakinleş ve senin için doğru olan kararı ver. Hakkında hayırlısının iyisi ne ise onu nasip etsin inşallah rabbim sana. Üzülme. Sadece gerçekten şunun farkına var Bi an önce ki: bazen şer dediğimiz durumlar içerisindeki hayrı göremiyoruz. İyi düşün. Rabbim yar ve yardımcın olsun
Mutlu kal.
00 Yorumla
+1 yılzor bir durum eğer sizinle beraber iken bunu yaptıysa nişanlı iken yaptıysa eğer zaten bu durumun işi bitmiş demektir demektir bana göre..
yani artık onu hayatınızdan çıkarmalısınız.. net şekilde olması gereken bu11 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef bide hala beni kandırmayı deniyor
Hayal kırıklıklarıyla zihnin dolup taşar, boğazına şarapnel parçası saplanır, kalbinin çatırdama sesleri beyninde zonklar. O öğrendiğin an rengarenk hayatın kararır, böyle birini nasıl sevdiğinin pişmanlığıyla için içini yer. Umarım kimse yaşamaz. Zaten bu hissi yaşayanlar tekrar eskisi gibi olmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben bidaha nasıl guvenicem
Allahın sevgili kuluyumussunki olay patlamış yani bide evlendigini düşün çoluk çocuk falan Rabbin seni uçurumun kenarından almış herkesle olur ama karektersizle asla olmaz. Bence kalk bir abdest al iki rekat şükür namazı kıl emin ol ki Allah senin karşına daha iyisini çıkaracaktır
10 Yorumla
+1 yılAffetme zaten ağla zorla Çok yaşa sonra da unutursun. Seni sevseydi hak etseydi bunu yapmazdı yolun başında bunu yapan sonrasında neler yapar mantıklı düşün
10 Yorumla
+1 yılHayat her zaman sürprizlerle dolu. Nişanlısın ayrılmamak olur mu. Güçlü ol ve sana bu yanlışı yapan kişiye şans verme. Kendi değerini bilmelisin. Sen kendi değerini bil ki başkaları da bilsin
00 Yorumla
+1 yılGülüm bak görüyor musun Allah'ın işini sen evlenmeden onun gerçek yüzünü görmüş oldun ne dersen de sen Allah'ın sevgili kulusun... bunu yaz bir kenara..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 633 cevap paylaştı. Verilmiş sadakan varmış ki evlilik öncesi öğrendin. Sakın taviz verme 1 kere yapan 2. Kere de yapar. Yüzüğü at ve mutlu ol. Mutlu ol ki o kudursun senin mutluluğunla
00 YorumlaDevam etmen yanlis olur o bunu hep yapar yarın obur gun soz hakkı bırakmaz sana "sen zaten bunu biliyordun bile bile evlendin şimdi sus ve otur oturduğun yerde " der iyi düşün hayat senin...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yaptığım masrafları ödemesi karşılığın da rezil etmeden ayrılırdım ama ödemezse sülalesi duyardı neler yaptığını
03 Yorumla
Soran+1 yılKaraktersiz işte
Soran+1 yılO tabi
+1 yılMerhaba
Geçmiş olsun Allah kimseye yaşatmasın nasıl yakaladınız özürmü diliyor yaşınız kaç napmayı düşünüyorsun
07 Yorumla- +1 yıl
Seni ekledim ama yazamadım
Soran+1 yılMesajları gördüm telefonda ben konuşmadım arkadaşım yazmis diye inkar etti
Soran+1 yılBitirdim tabiki
- +1 yıl
Yaşlar kaç
Soran+1 yıl30 ben 36 o
- +1 yıl
Seni ekledim ama yazamadım yazar mısın
- +1 yıl
?
Iyi tarafından bak evlenipte başına gelebilirdi çocuğun falan olurdu bu adamdan ama şimdi nişanlıyken kurtuldun
Her şerde bir hayır vardır03 Yorumla
Soran+1 yılAma çok zoruma gidiyor o kadar hayal ümit hepsi Bi anda gitti
Soran+1 yılHaklısın unuturuuminsallah Allah kolaylık versin kalbime
Ben neden olduğunu sorardım sadece zevk için aldattıysa affederdim ama duygusal bir bağ kurmamış olması lazım o kişiyle
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl affedebilirsin sevdiğin adam sözde o da seni seviyor nisana az kala başka Bi kadın
Soran+1 yılFiziksel olduğunu bilemem mesaj var
+1 yılTerk edeceksin tabiki istediği kadar af dilesin yalvarsın, 1 kere yapan 1 daha yapar, başka erkek mi yok?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben olsam nişanı atarım hiçbir kelime söylemem ne de dinlerim ya seven kişi zaten yok bu dünyada unutmayın bunu evlenmek için evlenilmez
10 Yorumla
+1 yılBence olumlu tarafından bak ya evliyken fealn öğrenseydin Allahımın sevdiği kuluymuşsun ki seni kurtarmış o karaktersizden Allah bahtını açık etsin
10 Yorumla
+1 yılBu sana bir işaret. Öğrenmeseydin nişanlanacaktın bir de onla. Değmeyen biri için üzülme. En azından az üzül))
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı. İyi olmuş bence. Evliyken aldatsa daha mı iyi olacaktı? Hem evlenip balayına gideceğine bekar kal alayına git.
00 Yorumla
+1 yılYa Belki bir anlık hatadır ama insanı aldatılmak çok zor geliyor yani bence sen bu tarafa yatıramazsın
00 Yorumla
+1 yılBunları görünce gel de birine güven şimdi Allah belaa. nızı versin siz ne sevmeyi bilirsiniz ne sevilmeyi Allahin cezaaları
00 YorumlaHerşeyde vardır hayır
kendini sev ve tekmeyi bas git
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı. Ya yuh ne rezil bir insan o erkek seni daha çok aldatır asla affetme ve sert davran.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Allah’ın sevdiği kulluymuşsun. Haberin olmuş daha henüz birşeyler başlamadan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. yapılacak şey o kişiyle yollarını ayırmak olmalı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Araştırmadan bu işlere kalkışmayacaktın değilmi insan araştırır Allahın sevdiği kuluymuşun göstermiş gerçek yüzünü
00 Yorumla
+1 yılZor bir durum, o pislikle iletişimi kes ve doğaya çık kafan dağılsın.
00 YorumlaEvlenmeden toptan döndüğün iyi olmuş. Bir yandan da sevinmen gerek
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evlenmeden görmüşsün gerçek yüzünü şükret ve hayatına devam. et
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılAffetme.
Zamana bırak.
Şu aşamada üzülmenden daha doğal ne olabilir
00 Yorumla
+1 yılYa evlendikten sonra öğrenseydin böyle düşün bence kurtulmuşsun
00 Yorumla
+1 yılBenim gibi tertemiz adam dururken, pisliğin birini bulmuşsun desene
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı. Peki yuzlestin mi? Ayrilacak misin kesin olarak? Konusmus mu yoksa seks var mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşına gelecekmiş öyle düşün binlerce insan yaşıyor bunu sebebi sadece onun karaktersiz olması bunu kabul etmen lazım ve Allah korumuş ya evliyken öğrenseydin
11 Yorumla
Soran+1 yılTek tesellim o zaten ama madem bunu yapacaktı Nisan arefesine kadar gelmeseydi keşke olay
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle düşün ya evlensen ve öyle öğrensen ne olacaktı iyi kurtulmuşsun o pislikten öyle biri evliyken hep aldatırdı seni
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılTam bi yıkım gerçekten
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet gerçekten şu an o durumdayım
Bosversene sana da çok onada bırakan utansın adaletsiz dünya bu
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapman gereken şey belli kanka üzülüyorsun evet ama evlenince de yqparlar düşün iyice
00 Yorumlaİlk 3 ay iğrenç geçer yavas yavas toparlarsın bu gerçeği bir sürekli bişeylerşe meşgul ol kendine odaklan bunlar çok ağır şeyler unutulmuyor ama hatırlamamak için yöntemler bunlar işte
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun hemen bitir hemen yalvarirsa affet diye hayir evlenince ayrilmasi boşanması daha zor evlenip bosanirsan evlenmen 1 tik zorlaşıyor ama dindi önünde çok seçenek var hemen bitir onu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Şunu düşün, bütün bunları evlendikten sonra öğrenseydin ne olurdu?
00 Yorumla
+1 yılAffetme zaten 1 şık senden sıkılmış olmalı ki daha evlenmemissiniz bile
2 şık sevgilin hovarda evlendiğinde evde tutamazsın onu00 YorumlaZor mesele acı da mutluluk kadar insansı bir duygudur yaşa. Yaşaki aşabilesin zaten aştıktan sonra rahatlayacaksın. Ama yaşaman lazım..
00 Yorumla
+1 yılGerçekten zor durum neyse ucuz atlatmışın yinede bu adamla evlenseydin ne olurdu o zaman olayları zamana bırakmakdan başkada çare Yok.
00 Yorumla
+1 yılBenimde anlatmak istediklerim var acaba karşılıklı saygı içerisinde d m lesebilirmiyiz
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok üzgünüm şu an
- +1 yıl
Olsun bende sabah ağladım
Soran+1 yılHep üzülmek zorunda Mıyız
- +1 yıl
Yufya yürekliler sonu bu maalesef
- +1 yıl
Sana elimi uzatıyorum
+1 yılKuru iftira Atma O seni değil Sen onu aldattın demi çakal 😏
00 Yorumla
+1 yılbi uzmandan yardım alırsan bu süreci atlatmana yardımcı olur diye düşünüyorum
00 Yorumlabu site beni evlilikten soğuttu
13 Yorumla
Soran+1 yılBenim yaşadığım bu olay şimdi tekrar nasıl güvencem çevreme karşı rezil oldum
Soran+1 yılHaklısın Allah kurtarmis
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir de affetmek mi istiyosun ne demek affedemiyorum? Sevse yapmazdı ne derse desin inanma bununsindir ve ders al.
00 Yorumla
+1 yılnasıl öğrendin
06 Yorumla
Soran+1 yılMesajları gördüm telefonda inkar etti arkadaşım konuştu dedi
- +1 yıl
Ne gördün? kadını tanıyor musun
Soran+1 yılHayr tanımiyorum karşılıklı konusmalar
- +1 yıl
Sakin kalmayı dene.
Soran+1 yılNasıl kalayım sinirden deli oldum
- +1 yıl
Bende tatsız tecrübe yaşadım. Gece denk gelirsek anlatırım
- Aşk İlişkileri konusunda 876 cevap paylaştı.
+1 yılaffedemezsin zaten affetme de lutfen gecmis olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama çok zor
Ayrilmalisin ihanetin affı olmaz
00 YorumlaGördüğüne, bunu öğrendiğine sevinmelisin.
00 Yorumla
+1 yılAllah kurtarmış
00 Yorumla
+1 yılYolları ayırmanın vakti gelmiş.
00 YorumlaÇok üzücü affetmek zor bende eşimi affedemedim
00 Yorumla- Devamını Gör (32)
Devamını Gör(77)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Nişanıma az bir süre kala aldatıldığımı öğrendim, toparlanamıyorum. Ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler