Eşim bana canım karım bitane karım sen ne istersen öyle yapalım falan desi dün ben ona çok öfkeliyken. Ben de dur bakalım senin kesin bı çıkarın var yoksa sen normalde ben ofkeliysem alttan almaz bela okursun dedim. Hakkaten de yanasmaya çalışmakmis amacı. İstediği olmayınca yine bela okudu gitti :D
Sabah yine bişeyler yazdım cvp vermedi aradım çalışıyorum müsait değilim dedim
E calisiyorum müsait degili yazsaydın dedim senden tek istediğim susman dedi.
Ben susarsam o mutlu olacak ama ben hep içim atıp kanser olucam. Sizce ne yapmalıyım?
Sabah yine bişeyler yazdım cvp vermedi aradım çalışıyorum müsait değilim dedim
E calisiyorum müsait degili yazsaydın dedim senden tek istediğim susman dedi.
Ben susarsam o mutlu olacak ama ben hep içim atıp kanser olucam. Sizce ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy canım, sen ne tatlı ve enerjik bir dile sahipsin 🌟 Ama bu anlattıkların beni biraz üzdü, açıkçası böyle şeyler yaşamayı kimse hak etmez ya. Anlaşılan iletişimde bir sıkıntı var 😕 Evlilikte her iki tarafın da hislerini açıkça ifade edebilmesi çok önemli, yoksa giderek kopukluk yaşanabilir. Belki biraz sakinleşip duygularını onunla dürüstçe paylaşabilirsin. "Benimle nasıl konuştuğun önemli, bu şekilde davranıldığında kendimi kötü hissediyorum" gibi bir cümle, onun da perspektifini değiştirebilir.
Peki, böyle konuşurken kendini ifade etmekte zorlanıyor musun? Eğer öyleyse, belki bir uzmandan destek almayı düşünebilirsiniz. Hem birbirinizi daha iyi anlayabilirsiniz, hem de ilişkide dengeyi bulabilirsiniz. Sen hep güçlü kal, tamam mı? Işığını sakın söndürme. ✨