Fikirleriniz çok önemli yardimci olur musunuz?

Arkadaşlar merhaba. Başta istemediğim tavrimla gelip bana açılmasına bile fırsat vermediğim birisi vardı. Çocuk tüm arkadaşlarına söylemişti onlar da gelmeye çalıştı izin vermedim. Sonra zaman geçti çocuğun duygularının yoğun olduğunu düşündüm çünkü o kadar zaman geçmesine rağmen hala beni görünce eli ayağına dolaşıyordu. Yaptığı işi falan bırakıyordu dönüp dönüp bana bakıyordu. Bi gün ben ona baktım o kadar zamanda hiç yüzüne bile bakmamıştım hep kafamı çevirdim ilk kez o gün baktım ve o kafasını kaldırdı benim ona baktığımı gördü hemen önüne döndü telaslandi heyecanlandi falan ben de onunla konuşmak istiyordum artık bakmaya devam ettim ki yanlışlıkla olduğunu düşünmesin cesaret etsin. Sonra kafasını kaldırdı bi 10 sn kadar bakıştık ben çekmeden çekmedi bakışlarını Sonra ben kafamı indirdim. Bi daha bakmadım. Sonra çocuk burdan cesaret alıp yanıma gelmek için yeltendi son anda gördüm onu ortam çok kalabalıktı utandım telaslandim hızla arkadaşın koluna girdim. Yine çocuğu istememiş gibi oldum yani. Sonra ben izinliydim bi süre çocuk gelmiş bizim yakın masamıza falan oturmuş ben yokum Sonra beni bi erkek arkadaşımla konuşurken gördü. Normalde pek erkeklerle konuşmam mesafeliyimdir. Ama arkadaşım 5 6 yıldır çalışma arkadaşım. Sonra çocuk bi daha gelmedi. Ve tüm arkadaşları bana tepkiliydi beni işaret edip şu kız diyip sonra kızlar hayırdır cinsinden bakışlar attılar ama çocuk aylarca ortada yok. Geçen gün gördüm bana öyle kötü bakıyordu ki ve hepsi napmis olabilirim? Bu nefreti hakedecek

Fikirleriniz çok önemli yardimci olur musunuz?