7-8 senelik bir arkadaşlığım var son zamanlarda daha çok yakındık tabi. Bu arkadaşım sayesinde 1-2 sene önce biriyle tanıştım ve o kızı da ilk başta sevmemiştim tavırlarından ve hareketlerinden dolayı gerçi o da beni sevmemiş sanırım arkadaşımı iyice sahiplendiğinden dolayı olsa gerek. Sonrasında biz yakınlaşmaya başladık onunla aniden oldu ve bu böyle ilerlerken bir gün üçümüz de aynı dershaneye gidelim dedik yakın arkadaşım gelmedi ve bende diğeriyle gitmiş oldum o ortamda da beni sürekli diğer insanların yanından çekmeye çalışırdı benim orada arkadaşlarım vardı ve sürekli yüksek ses tonuyla konuşur patavatsız davranırdı ama her insanın kusurları olabileceği gibi bunları görmezden gelerek iyi yanlarını seviyordum ama bir süre sonra tak etti ve bazen ağız ucuyla konuştum onunla ben de çok dik başlı olduğumdan sinirlendiğimde çıkıştım ona aynı şeyi yakın olduğum arkadaşıma yapamazdı bence ama benimle olunca yükseliyordu yakın olduğum arkadaşım da sorunu çözmekten tartışmaktan korkan biri onunla gerçi benimle de öyle ama ben sakin konuşabiliyorum en azından.
neyse 3-4 hafta önce kadar rahatsız olduğum şeyleri dile getirmiştim ve yakın arkadaşım bunlara cevap vermeye bile tenezzül etmezken diğeri en azından cevaplar verdi kendini haklı çıkartacak şeyler dedi yardım almak istediğim konu ise şu: daha öncesinde masada otururken yakın arkadaşım diğer arkadaşıma bir sürü hediyeyle beraber geliyor ve ben şaşırıyorum çünkü daha önce bana öyle bir şey yapıldığını görmemiştim bile hep ondan senin için aklımda bir şey var gibi şeyler duymuştum. Hediyesinde değilim ben de ona hediye almamıştım bu konuları biraz saçma bulurum içimden gelirse o anda mutlu etmek tercihim ya da herhangi bir gün verilen güzel bir hediye de olabilir bunun karşılığını tabiki görmek isterim ama maddiyat olarak olması şart değil maneviyat olarak iyi hissettirmesi tercihim. Sonrasında gözüme bakarak sen almadın o almış diyerek gülmüştü bunu hoş karşılamadığımı ona söylediğimde ise cevabı: ben Yakın arkadaş olduğumuzu sanıyordum alınmazsın diye düşünmüştüm yanlış düşünmüşüm dedi. O an ben de gülmüştüm zaten ama sonra düşününce altında bir şey aradım daha sonrasında da hep aynı şeyleri almaya başladılar birbirlerine de bir şeyler almaya başladılar vs.
neyse ben bu arkadaşımla ilişkimi koparabilir miyim bilmiyorum hayatımda insanlardan çok kazık yedim kötü bir insan olmayabilir belki o kadar da şey yaşadık birlikte ama ben üçlü bir arkadaş ortamında daha öncede bulunduğum için aynı şey yaşamıştım endişeleniyorum herkesle ilişkimin yeri farklı olması lazım ve bu 3. kişilerin de bunu anlaması gerekir ama olmuyor işte. 28 Mart doğum günü ve bana kar küresi almıştı büyük ihtimalle benim de ona alacağımı düşünerekten almıştı ve ben sonrasında bir şey almamıştım şimdi diyorum ki adresine bir hediye yollayıp düzgün bir dille arkadaşlığımı bitirmek istediğimi mi söylesem? yakın arkadaşım o tartışmanın üstüne bir şey yazmadı hala ama onun yazmasını bekleyeceğim.
asıl sorum dediğim gibi yukarda.
neyse 3-4 hafta önce kadar rahatsız olduğum şeyleri dile getirmiştim ve yakın arkadaşım bunlara cevap vermeye bile tenezzül etmezken diğeri en azından cevaplar verdi kendini haklı çıkartacak şeyler dedi yardım almak istediğim konu ise şu: daha öncesinde masada otururken yakın arkadaşım diğer arkadaşıma bir sürü hediyeyle beraber geliyor ve ben şaşırıyorum çünkü daha önce bana öyle bir şey yapıldığını görmemiştim bile hep ondan senin için aklımda bir şey var gibi şeyler duymuştum. Hediyesinde değilim ben de ona hediye almamıştım bu konuları biraz saçma bulurum içimden gelirse o anda mutlu etmek tercihim ya da herhangi bir gün verilen güzel bir hediye de olabilir bunun karşılığını tabiki görmek isterim ama maddiyat olarak olması şart değil maneviyat olarak iyi hissettirmesi tercihim. Sonrasında gözüme bakarak sen almadın o almış diyerek gülmüştü bunu hoş karşılamadığımı ona söylediğimde ise cevabı: ben Yakın arkadaş olduğumuzu sanıyordum alınmazsın diye düşünmüştüm yanlış düşünmüşüm dedi. O an ben de gülmüştüm zaten ama sonra düşününce altında bir şey aradım daha sonrasında da hep aynı şeyleri almaya başladılar birbirlerine de bir şeyler almaya başladılar vs.
neyse ben bu arkadaşımla ilişkimi koparabilir miyim bilmiyorum hayatımda insanlardan çok kazık yedim kötü bir insan olmayabilir belki o kadar da şey yaşadık birlikte ama ben üçlü bir arkadaş ortamında daha öncede bulunduğum için aynı şey yaşamıştım endişeleniyorum herkesle ilişkimin yeri farklı olması lazım ve bu 3. kişilerin de bunu anlaması gerekir ama olmuyor işte. 28 Mart doğum günü ve bana kar küresi almıştı büyük ihtimalle benim de ona alacağımı düşünerekten almıştı ve ben sonrasında bir şey almamıştım şimdi diyorum ki adresine bir hediye yollayıp düzgün bir dille arkadaşlığımı bitirmek istediğimi mi söylesem? yakın arkadaşım o tartışmanın üstüne bir şey yazmadı hala ama onun yazmasını bekleyeceğim.
asıl sorum dediğim gibi yukarda.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yavaş yavaş çık hayatından zaten arayıp soracağını sanmıyorum en fazla “yaa beni niye sramıyosun artııkk bozuk muyuz” falan der asla hatayı kendinde görmeyip. Hepimiz geçtik bu yollardan tavsiyem konuşmadan uzaklaş konuşursun seni haksız çıkarmak için bin dereden su getirir gibi ama tabii ki her olay ve her insan farklıdır daha önce çok benzer şeyler yaşadığımdan onlardan yola çıktım ben
doğum günü konusunda ne yapmalıyım? hediyeyi yollayıp nota arkadaşlığımı bitirmek istediğimi ve bunun da bana aldığı hediyeye karşılık olmasını istediğim için yapıyorum aslında arkamdan bana bir şey almamıştı ama ben aldım denmemesi için ve bir de saygılı bitirmek istiyorum
Saygılı bitirmen konusunu çok iyi anlıyorum şahsen ben de öyle bitirmiştim en son doğum gününü kutlamıştım. Tabii ki eğer arkandan böyle konuşup yorum yapmasını istemiyorsan al ve yolla not konusunda ben olsam yazmazdım. Çünkü dediğim gibi benimki hatayı asla kendisinde aramazdı her boşta kaldığında daha da yakınlaşır başka biri olduğunda arayıp sormazdı. Yani eğer yazarsan konuşup halledelim diyebilir ama halletmek istese bu şekilde davranmazdı diye düşünüyorum fakat tabii ki önemli olan senin fikrin
Imkan varsa hediye al. Arkadaşlıgini bitirdiğini söylemek sacma. Sevgili değilsiniz ki. Hoşlanmıyorsan yavaş yavaş uzaklas
ya tamam sevgili değiliz ama olay o değil ki. uzaklaşmak yerine doğum gününde bana almış olduğu hediyeden dolayı ben de almalıyım diye şart koşuyorum kendime bunu yaparken de saygılı olmak isteğimden nota bitirmek istediğimi söylemeyi düşünüyordum.
direkt o zaman doğum gününü dahi kutlamayayım mı?
Bi şey deme diyorum. Konuşmak istemiyosan sessizce bitir. Ama bunlar sacma geldi bana. Nys hayatta hiç bi zaman kapıları kapatma