Merhabalar sizin de fikrinizi merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim?

Merhabalar günaydın ilk öncelikle herkese pazar günü eşimin kuzeninin oğlunun nişanı var Bunlar Normalde memlekette oturuyor ama burada da evleri var arada gidip geliyordu oğulları Çünkü burada kalıyor Biz de nişanı Davet ettiler biz Kocaeli'nde oturuyoruz nişan Büyükçekmece İstanbul'da Benim de oğlumun Ekim ayında 2022'de sünnet düğünü olmuştu davet etmiştik özellikle Hani gelmelerini istedik Hani çocuklarının tamam dediler ve gelmediler ama takısını yollamıştı annesi ama gelmediler oğulları buradaydı gelebilirdi Pazar Günüydü 1 ile 5 arasıydı hem de şimdi de o oğlunun nişanı var Pazar günü bize kart atmış bekliyorum muhakkak Gelin sizce ne yapalım takısında asla değilim Ben diyordum ki düğünü olduğunda takısını yollarım Hatta annelerin de çok severim yani eşimin kuzenini sevmediğim insanlar da orada olacak ve biz de hiçbir şans yok şöyle diyeyim Biz kendimizi öldürürüz gideriz ederiz Benim eşimin diğer kardeşleri hiçbiri gitmez aralarına bile girmez Onlar daha şanslı oluyor bir yandan diyorum gitsek bir yandan diyorum Pazartesi sabah da iş var bayağı yorucu olur nişan pazar akşamı olduğu için yolda uzun olduğu için bir yandan da diyorum ki Kim bana Geldiyse ben de ona giderim Benim oğlumun en mutlu gününde herkes hainlik yaptı Sizce gidilmeli mi dediğim gibi annesini çok seviyorum asla O aileden hiç zarar gelmedi ama benim de oğlum bir tane sünnet düğünü yaptım takılarını yollamışlardı gelmediler bir yanım diyor ki Git bir yanım diyor gitme onlar da gelmedi diye değer mi bu kadar yol gitmek Sizce ne yapmalıyım
Merhabalar sizin de fikrinizi merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim?