Ben evliyim genc bir kayinvaldem var kendisi istedigi gibi davranir istedigini olcmeden tartmadan pat diye konusur kendisi tahammulsuz biri oldugu icin bazi zamanlar bagirir insan azarlar cogu kez esimi yanimdada azarlamistir hatta annemin yanindada yapti cogu seylerini gotmemezlikten geldim ses cikarmadim anne oguldur girmedim ama en son yine ayni davranisi annemin yaninda esime yapinca dayanamadim girdim araya bunu bir guzel benzettim hatalarini vurdum yuzune ve hicbirsekilde iletisime dahi gecmedim simdi bayagidir ne evime geliyor nede ariyor gecen gun esimden birsey almak icin apartmanin kapisina geldi aldi gitti o degil saygisizlik yapan kendisi ben haddini bildirincede suclu olan ben bana tavir aliyo ne yapmam gerekiyo boyle biri icin dersini anlamasi icin
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Zaten yapacağını yapmışsın daha bir şey yapmana gerek yok eşin ile aranibtut yeter fazlada abartma eşin annesi ile konuşması gerekli aslında
Konusmus hatalisin demis bana dedi nerden biliyorsun konusmadigimi ama yine ayni gelip bana kusura bakma kizim yanlis davrandim ozur dilicek yerine bide suclu beni cikariyo bazen boyle insanlarin sacindan tutup duvara carpasim var
Haklısın bende çok yaşıyorum bu durumları ama duracagin yeri bil yeterli yani bir çizgi çek ve oda duracağı yeri bilsin öyle herkes herkese istediğini diyemez bu resmen yobazlık maalesef bunu anlatmak yerine kırmak zorunda kaliyorsun
Ben esimin annesidir diye saygimdan cogu seyini alttan aliyorum o kafasina gore herkese davraniyo lafini esirgemiyor bagirip cagiriyo bide annemin yaninda yapiyor bende dayanamadim niye bagiriyorsun dedim ne hakla bana diyorki sen yabancimisin ogluma bagiriyorum ben yabanci degilsem dedim sende bana yabanci degilsin dedim ozaman agzima geleni soyluyeyim sana hazirmisin nasil olur sustu bunlari soyledim diye ben kabahatli oldum nasil bir zihniyettir anlamadim ama bir laf vardir dogrular insanin hosuna degil zoruna gider yuzude tutmadigi icin karsima gelemiyo hatali oldugunu bal gibi biliyor burnundan da kil aldirmiyo boyle tipler
Kesinlikle öyle ama eşinde senin yanında dursun çünkü egerki ailesinin yanında durur ise ki eşim gibi aranızda çok sürtüşme çıkar
Yok benim yanimda annesini azarlamaz ama yanlizken soyleyecegini soyler yapiyordurda
Ne güzel o zaman hicbirsey olmaz ama tabi o kadın düzelmez en iyisini yapmışsın
İsine geldigi gibi davraniyo onun isteklerini yap senden iyisi yok ama yapma agzina geleni soyler dusunmez catar insana saati saatine uymuyo ama bana sahsen yapamiyor cunku yerden yere bir vuruyorum o manyak tarafimi gordugu icin bana uymuyor uyamiyor sesini kesiyo boyunun olcusunu aliyo bu aklinca su zamana kadar herkesi elinde kontrol etmeye alismis her istedigini yapmis ya da yapmislar karsimdaki herkese istedigim gibi davranirim lafimi esirgemem lafimi sokarim sirasi gelir catarim bagiririm cagiririm hesabinda ama benim tersimle karsilasinca bana yapamiyo siniyo susuyor uymuyor istedigi gibi hareket edemiyo bana
Eşin ile aranı iyi tut bence dış faktörler herzan yuva yıkmaya hazırlar
Cok sukur iyiyiz baskalarinin lafiyla sozuyle hareket etmeyiz esimde oyledir hakliyi haksizi ayirt eder ona gore konusur muamele eder
Ne güzel ne mutlu size inşallah Allah banada öyle zaman getiririz
Gtiriri
Amin insallah rabbim sizede nnasip etsin
Aminnn