Uzun süredir bir ilişkim var herşeyi beraber yaşıyoruz. Ailemle evimi ayırmak zorunda kaldım. Maddi manevi sevgilim yanımda aylardır evime gelip gidiyor. Çok kötü şartlar altında yaşıyorum psikolojim inanılmaz bozuldu yemek yediğimde bile direk istifra ediyorum. Sevgilimin benimle ciddi bir adıma girmesini istiyorum lakin uzun süredir bu sadece konuşuluyor ve birdaha konusunu dahi açmıyor. Yanıma gelip gidiyor lakin ben onunla birlikte bir aile kurmak ve sürekli yanımda olmasını istiyorum. O yanımdan gidince ağlıyorum üzülüyorum.
Bu konuda ayrılıkta yaşadık lakin gene bir çözüme kavuşmuyor. Ne yapacağımı bilmiyorum lütfen bana yardım edin. Gerçekten artık intihar derecesine geldim. Çok mu şey istiyorum zaten maddi manevi yanımda karı koca hayatı yaşıyoruz. Bunu neden resmiyete dökmüyor? Neden sürekli beraber değiliz. Bir aile kuramıyoruz anlamış değilim.
Bu konuda ayrılıkta yaşadık lakin gene bir çözüme kavuşmuyor. Ne yapacağımı bilmiyorum lütfen bana yardım edin. Gerçekten artık intihar derecesine geldim. Çok mu şey istiyorum zaten maddi manevi yanımda karı koca hayatı yaşıyoruz. Bunu neden resmiyete dökmüyor? Neden sürekli beraber değiliz. Bir aile kuramıyoruz anlamış değilim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evlenmek istemiyor evlenmez o
Dimi:) bunu bir erkekten duymak ne kadar iyi geldi..
Yoluna bak bence
Dün gece ayrıldım. Bugün sürekli arayıp duruyor. Evime gelir zaten iş çıkışında. Nasıl bir konuşma yapsam sence?
Böyle gitmeyecegini gelecek planları yapmaniz gerektiğini anlat ailem çocuğum olsun istiyorum artık vs biseyler şöyle
Bana şu an mesaj atıyor dediği şey
hiçbir şey bilmiyosun ben ne düşünüyorum ne yapmaya çalışıyorum ne istiyorum ne için uğraşıyorum
Anlat konuşalım de manipülasyon bence bu kandircak seni hahah
Bak bunu yazdı
canım seninle yuva kurmanın planlarını yapıyorum bir sürü şey düşünüyorum nasıl hareket edelim nasıl yapalım herşeyi düşünüyorum.
Kendimi canım gibi hissettiriyorsun ben kendi içimde neyin mücadelesini veriyorum sen napiyosun
Manipüle
Ay bu iyi oldu bak
Neyse sen daha iyi bilirsin senin hayatın ama nereye kadar böyle yaşanır
Bak ben dedim beni manipüle etmene daha fazla izin vermeyeceğim diye oda şey yazdı
Manipüleyi falan geçtim zaten bana güvenmiyorsan bunca zamandan sonra bazı şeyler çoktan bitmiş
İşine gelmedi ayrılma moduna geçti desene
ailene dönebiliyorsan dön
Bunu denedim Keşke insan olsalarda dönebilsem. En son ki aileme gidişimde 14 gün barınabildim şiddet gördüm.
sebep ne peki sen kendini biraz yontsan bir süre
Benim annem alkolik. Ve çevresinde çok pislik insan var. İçer içer hiçbir suçun yokken sarar. Polisler bile kadından uzak duruyor. Babam zaten ağzını açamıyor..
üzüldüm erkek arkadaşının içini de bilemiyorum ailesi nasıl insanlar
Ailesiyle uzun zamandan sonra ilk defa tanıştım. Ve baya iyiler gibi. Yalnız hiçbir şey söylememişler erkek arkadaşıma iyi kötü
acaba ailesi tarafından dolayı mı istemiyor
sen daha çok ağlarsın geçmiş olsun
:( düşünceni paylaş bari
kendini kullandırmışşın paranı yedirmişsin senden alabileceği herşeyi almış kolayca ulaşılabilir bir duruma geçmişsisin. seninle neden evlensin. karşı taraf ise yaprak kurek bir tiptir muhtemelen umurunda bile olduğunu sanmam
Paramı yemedi. Ben onun yedim açıkçası
Param yokki yesin
hahahhaha :) kendine bir iş bul paranı kazan ve kimseye muhtaç olma ne ailene ne bir erkeğe
şu an en çok istediğim şey o biliyormusun ama iş bulamıyorum.
ne iş yapabilirsin kabiliyetin ne
Sorunda o ailem ne üni okuttu ne lise. Açıktan okudum liseyi.
hangi ilde yaşıyorsun
Bursa
bana ulaşssana bu şekil zor oluyor