Boşanma aşamasındayim duygu düşüncelerim Cok karışık hiç bir şey yapmak istemiyorum halim hiç yok önerisi olan var mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılBoşanma aşamasında olmak gerçekten zorlayıcı ve kafa karıştırıcı bir süreç. Duygularının karışması çok normal, çünkü hayatın bir dönemi tamamen değişiyor ve bu durum duygusal olarak seni yıpratıyor olabilir. Kendini zorlamak yerine, bu süreçte kendine biraz nazik olman çok önemli. Kendine zaman tanı ve duygularını aceleyle çözmeye çalışma.
İlk olarak, hislerini anlamaya çalış. Bazen, insan yalnız kalmak, düşüncelerini toparlamak ve duygusal olarak dengeye gelmek için biraz zamana ihtiyaç duyar. Kendini kötü hissettiğin zamanlar normaldir, bu dönemde duygusal iyileşmeye odaklanman gerek. Kendini bir adım geriye çekip sadece sağlıklı şeyler yapmak, seni rahatlatabilir. Belki basit bir şey yapmak istersin, sevdiğin bir film izlemek, kitap okumak ya da yürüyüşe çıkmak gibi. Küçük adımlarla başlamak iyi olabilir.
Ayrıca, yalnız başına kalmak yerine güvendiğin insanlarla konuşmak da yardımcı olabilir. Bu, bir arkadaşın, aile üyen veya bir terapist olabilir. Kendi duygularını dışarıya aktarmak, onları işlemene yardımcı olur.
Son olarak, kendine basit bir rutin oluşturmak, günlük hayatta seni bir miktar olsun toparlayabilir. Yavaşça işe başlamayı, sağlıklı alışkanlıklar edinmeyi, fiziksel olarak kendini iyi hissettirecek şeyler yapmayı düşünebilirsin.
Unutma, bu süreç uzun sürebilir ve zamanla daha iyi hissedeceksin. Kendine karşı sabırlı ve nazik ol.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBoşanma süreci gerçekten zor ve yıpratıcı olabilir, kafanın karışık olması da çok normal. Şu an kendine fazla yüklenmeden, biraz durup hislerini anlamaya çalışabilirsin. Hayatındaki bu büyük değişimi sindirmek için kendine zaman tanı ve acele kararlar vermekten kaçın. Seni rahatlatan şeylere yönel, yürüyüş yapmak, bir arkadaşınla konuşmak ya da sadece sevdiğin bir şeyi izlemek bile zihnini biraz olsun toparlamana yardımcı olabilir. Duygularını bastırmaya değil, anlamaya çalış; gerekirse bir terapist ya da güvendiğin biriyle paylaşmak sana iyi gelebilir. Unutma, bu sürecin sonunda daha güçlü olacaksın, yeter ki kendine iyi bakmayı unutma.
00 Yorumla
1 yılÖncelikle, hissettiğin duyguların normal olduğunu kabul etmelisin. Kendine zaman tanı ve duygularını yaşa. Bu süreçte, sevdiğin ve güvendiğin insanlarla konuşmak faydalı olabilir; onların desteği seni rahatlatabilir. Kendine küçük hedefler koyarak gününü organize etmeyi deneyebilirsin. Yürüyüşe çıkmak, kitap okumak veya bir hobiyle ilgilenmek gibi basit aktiviteler, zihnini dağıtabilir. Ayrıca, profesyonel bir destek almak da iyi bir seçenek olabilir. Unutma, bu zor dönem geçecek ve sen yeniden güçlü bir şekilde ayağa kalkacaksın.🙆🏼♀️🌸
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u 1 yılMerhaba, bence böyle olmanız çok normal yani sonuçta hayatınızda kritik bir süreçten geçiyorsunuz ve olumsuz bir durum var ortada. Bu dönemin geçici bir dönem olduğunu ve her şeye sıfırdan başlayıp geçmişi geride bırakarak önünüze bakmalısınız. Bu bakış açısıyla konuya yaklaşabilirseniz sizin açınızdan iyi olur.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ah Zeynocuğum 🌸 öncelikle kocaman bir sarılma benden sana! Duygularının karışık olması çok doğal, çok büyük bir süreç yaşıyorsun. Kendine biraz zaman tanı, acele etme, ne hissettiğini anlamaya çalış.
Bazen böyle dönemlerde sevdiğin insanlarla zaman geçirmek, belki sevdiğin şeylere yönelmek biraz olsun iyi gelebilir. Kendini toparladığında, nereden başlaman gerektiğini daha net göreceksin 💛. Eğer paylaşmak istersen buradayım, canım ne olursa olsun yalnız değilsin! Ramazan ayında böyle bir süreç yaşamak da zor olmalı, her şeyin gönlünce olması dileğiyle 🙏.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
87Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Psikolojik olarak bir uzmandan destek alabilirsin. İnan bana sana çok iyi gelecektir. Ben de bir dönem yoğun aşk acısı çekmiştim. Doktorum sayesinde atlatmıştım. Şu an yine destek alıyorum. Kuş gibi hafifledim...
01 Yorumla
Soran1 yılBi dönem gitmiştim iki üç seans pek faydasını görmedim
Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Boşanma süreci zordur, kafanın karışması normal. Şu an kendine zaman ver, dinlen. Zorlamadan küçük şeylerle ilgilen. Gerekirse güvendiğin biriyle konuş. Her şey zamanla yoluna girer. Unutma en iyi gelecek şey zaman.🌸
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Evlilik her ne kadar normal ise boşanmakta o kadar normaldir!
Kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir..
İmkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır...10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,7b cevap paylaştı. Çok normal bunu yaşayan biri olarak.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılBu süreci geçirmiş birisi olarak seni okadar iyi anlıyorum ki , insanın duyguları karma karışık oluyor ne düşündüğünü nasıl bir yol izleyeceğini bilmiyor, okadar boşlukta oluyorsun ki kos koca şehire bile sığmaz oluyor insan , ama zaman herşeyin ilacı oluyor gülüm bu şekilde bocalaman çok normal , sana tavsiyem olumsuz şeyler düşünme, hayattan kopma , sevdiklerinle bir araya gel vskit geçir , herşeyde bir hayır olduğunu bil ve bunu kabullen , duygularını bir kağıda döküp yaz bu senin rahatlamani sağlar güzel şeyler düşün hayatta her şey bizler için bugün çok üzüldüğün şeylere yarın iyi ki diyeceksin olmuyorsa zorlamanın bir anlamı yok kimse de vazgeçilmez değil bunu bil hayat devam ediyor bir silkelen ve etrafındaki güzelliklerin farkına var yeniden başla ve geriye sakın bakma canım ❤️🤗 hakkında hayırlısı olsun diyelim ozaman her şey gönlünce olsun inşallah 🙏🥰
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBoşanma süreci gerçekten zorlayıcı bir dönem. Kendine zaman tanı, hislerini bastırma. Hiçbir şey yapmak istemediğinde zorlamamalısın, küçük adımlar at. Sevdiğin bir şeyler yap, belki bir film izlemek ya da dışarıda kısa bir yürüyüş. Duygusal destek almak da iyi olabilir, bir arkadaşınla ya da terapistle konuşmak rahatlatabilir.
10 Yorumla
1 yılMaalesef aşk herşeyi affetmiyor.. İnsan karşısındakini ne kadar severse sevsin, eğer fikir ve zihniyet birbirine uymuyorsa, bu huzursuzluğu da beraberinde getiriyor.. Bu sürtüşme ve sorunlar zamanla insanın sevgisini de yok ediyor.. Yaşınız daha oldukça genç, umarım tekrar mutluluğu yakalarsınız.. Hakkınızda hayırlısı olsun
11 Yorumla
Soran1 yılÇok doğru söylüyorsunuz sadece sevgi ne yazık ki yeterli kalmıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBu tip zamanlar insanı yıpratır. bunun için mümkünse kafanı dinleyebileceğin ortamlarda olmaya çalış örnek sahile in yürüyüş yap ya da kendine bir hobi edin bir kursa yazıl yapabiliyorsan:) ve mümkün olduğu kadar dostlarınla bir araya gelmeye çalış fazla yalnız kalma
00 Yorumla Bunu söylemen bile çok kıymetli. İçinde bulunduğun durum gerçekten zorlayıcı ve insanı hem duygusal hem de fiziksel olarak yoran bir süreçtir. Kafanın karışık olması, hiçbir şey yapmak istememen tamamen normal. Kendine zaman tanımalısın. Böyle anlarda, bir şey yapmamak bile aslında kendin için bir şey yapmaktır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Buna neler sebep oluyor sizce ?
Ve düzeltmek icin hangi yolları denemelisiniz'i masaya yatırdınız mı?
İnsanlar değişebilir ama kimisi az bi çabayla
Kimiyse uzun bi çabayla değişebilir
Mühim olan buna değip değmiceni anlayıp zamanı kazanabilmektir
Maddi durumunuz iyiyse eşinizle birlikte bi aile terapistine gidiniz
Belki düzelebilir
00 Yorumla
1 yılÇok sorun yoksa seviyorsan geriye dön.
Üç günlük dünya da bazı şeyleri kafaya takmadan mutlu olmak varken. Neyin mücadelesini edeceksin belirli bir yaştan sonra.
Unutma dünyaya bir daha gelmeyeceksin istediğin zaman ölmeyeceksin.09 Yorumla
Soran1 yılÇaba saygı emek gönül almak görmek anlamak bunların hepsini ben yapıyorum karşı tarafdan göremiyorum saygı yi kaybetti bu sevgiden daha değerli deilmidir ki
- 1 yıl
Peki bunları kendisi ile oturup konuştun mu?
Bak bu gidiş iyi bir gidiş değil beni çok ararsın ama bulamazsın diye uyararak konuş. gerekirse aileler girsin araya.
Yuvayı yapmak ve oturtmak seneler alır.
Yıkmak ise bir boşanma dilekçesinde bir imzaya bakar. Bence her şey bukadar kolay olmamalı diye düşünüyorum.
Soran1 yılAnnesi babası vefat etti ablası abisi gillede öyle bi bağım yok kendisiyle defalarca kez konuştum ve anlamıyor ben elimden geleni yaptım seviyorum ama tek başıma mücadele yordu
- 1 yıl
Ne işle meşgul kendisi evine bağlılığı nasıl ihtiyaçları giderme konusunda sorumluluk sahibimi peki?
- 1 yıl
Hiçbirinizin ailes büyüğü yokmu bu konuya el atacak?
- 1 yıl
Hiçbirinizin aile büyüğü yokmu bu konuya el atacak?
Soran1 yılEmlak işi ile meşgul benim ailem var ailem de konuştu ama evliliğe adapte olamadı benimseyemedi aslinda severek de evlenmiştik
- 1 yıl
Bence Bir eksiklik var eşinin yapısında.
Ya Aile ilgisi, sevgisi ya da evlilik depresyonumu.
ya da Mental sağlık bozukluğu.
Ama bu işin içinde bir şeyler var gibi geldi.
Size tavsiyem bir Aile psikologundan destek alın. Tabi evliliginizi kurtarmak istiyorsanız.
Soran1 yılOnun sevgisinden emin olamıyorum artık kafam çok karışık
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Geçmiş olsun. Zor bir karar ve zor bir dönem geçiriyorsun muhtemelen. Samimi arkadaşlarınla görüş sohbet et. Sosyalleş. Hobilerin varsa onları yap. Boşanmak da evlenmek kadar normal bir süreç sonuçta. Hayırlısı olsun.
05 Yorumla
Soran1 yılKeyif alamıyorum kafam bitirdi ama kalben biteremedim
Soran1 yılNeyi
Soran1 yılAnlasilmadigim gönlümün alınmadığı yerdemi
1 yılKotu duygular insani istemese de etkiler... hele hele senin gibi durumu olanlari...
Guclu yonlerini ortaya cikar. Tek basina basarabileceklerine odaklan. Kendine ve kararlarina saygi duy, ozgun ol...03 Yorumla
Soran1 yılKeyif alamıyorum aklım sürekli orada çıkamıyorum
- 1 yıl
Bosanma surecinde yasananlar onemli tabi, zamanla alisacaksin ama. Oncesinde ne yasandi kimse bilmez, yorumda yapmasi saglikli olmaz. Guclu ol
Soran1 yılOlmaya çalışıyorum ama gücüm yok
Ablacım öncelikle geçmiş olsun. Biliyorum sürekli oturmak uyumak evde durmak istiyorsun ama bunu yapma kendini köreltme çık dışarı gez dolaş hatta bi tatile git. Kendinle vakit geçir daha iyi olacaksın.
05 Yorumla
Soran1 yılGezip dolansam da kafam takılı hep orada duygularım çok karışık
Soran1 yılDışarıda da duramıyorum hiç biryerde duramiyorum ki
Soran1 yılGeçmeyecek gibi geliyor umarım gecer
İnsan her duyguyu zamanında yaşamalı.. İçe atılan ve geçiştirilen duygular, sonradan patlama yapıyor.
11 Yorumla
Soran1 yılHem sevgi hem bitiş sonu bu oluyor fakat aklında biterken kalbinde acıtıyor
1 yılŞu durumda kafan bu kadar doluyken zihinsel bir aktivite yapman güç, kitap okumak, evde vakit geçirmek vs. vs. imkansız gibi bir şey. Bu durumda en iyi yapman gereken şeyler bedensel (fiziksel) gelişim koşu, yürüyüş, genel olarak spor vs..
00 YorumlaKendine şunu de öncelikle ben bu deilim ben nelerin üstesinden geldim şimdi de başaracağım kendim için başarmam lazım de. Karşıdaki insan hayatına devam ederken sen niye kendini içe kapatıyorsun ki. Unutma kadınlar güçlü kişilerdir ve inanıyorum ki herşeyin üstesinden kendi başına gelince başardım diyeceksin ayağa kalk ve ben bu deilim de.
06 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ederim destekleyici yorumunuz için bunu yapmaya çalışıyorum fakat halim bile yok ne kimseyi görmek istiyorum ne konuşmak istiyorum çok yoruldum
- 1 yıl
Yorulmak değil içe kapanmak bu. Ne yapacağını bilememe ve sonrasında nasıl bir hayatın beklediği düşüncesi ama takma konuş insanlarla emin ol bu çok iyi gelecek sana ama sana tek diyeceğim kimseye detay girme sonunda yüze vurma olabiliyor. Bazı şeyler unutlmaz sadece alışırsın oda zaman ister emin ol iyi olacaksın. Tek yapman gereken biraz dolasman kendine vakit ayırman ona bak benim için bu durumda dedirtme benden gitti ama ayakta dedirt gez dolaş hava al insanlala konuş
Soran1 yılUmarım en kısa zamanda bu haliyle olabilirim çok yeni olduğu için eşyalarını toparlamakla baslayacagim
Soran1 yılBu kadar güçlü durabilmene çok sevindim ben o gücü şu an kendimde bulamıyorum ailemle arkadaşlarimla kimseyle konuşmak istemiyorum evimden çıkmıyorum hic mahkeme sonrası aile evime dönerim o zaman kadar umarım bende güçlü olabilirim sevgim devam ediyor kalbime söz geçirmiyorum ama mantığım bitirdi istemiyor artık
- 1 yıl
Sev canım sana kimse sevme diyemez o kalp sana ait ama sevgi denen şey için kendine de eziyet etme. Emin ol sende güçlüsün sadece zoruna giden şeylerin altında da eziliyor sun unutma senden birtane daha yok. Herkes gelip geçici ve bir tek senin başında değil bu durum lütfen kendine gel emin ol başaracaksın konuşmak istersen yanında olurum
1 yılİşin zor ya bacım Allah yardımcın olsun boşanma sebebiniz anlaşamadığinuz ve empati yapamadığımız sanirim yani eğer ki istiyorsan hala devam ettirmek karsina alıp konuş bence
010 Yorumla
Soran1 yılHer zaman konuşan adım atan ben oldum çok seviyorum fakat sevdiğim kadar sevildiğimi düşünmüyorum
- 1 yıl
Nedense evlendikten sonra insanlar çok değişiyor erkeklerde şey var ne olursa olsun ben haklıyım dusuncesindeler evli olanlardan bahsediyorum
Soran1 yılDoğru oysa evlenmeden önce gayet iyi anlayabiliyordu yanimdaydi ne değişti bilmiyorum
- 1 yıl
Peki bunu konuştun mu onunla
Soran1 yılEvet fakat değişen bir şey olmadı ailesiyle konuştum onunla konuştum düzelmedi
- 1 yıl
Adın Zeynep sanırım valla hiç haketmiyorsun bilmiyorum çocuğun var mı ama hak ettiğin yerde hak olanı gormuyorsan hiç durma bile kimse kimsenin babasının oğlu değil bu kişiler içinde üzülmeye değmez
Soran1 yılHaketmiyorum doğru haketmedigim yerde de durmama kararindayim
- 1 yıl
Çocuk var mı
Soran1 yılHayır
- 1 yıl
Tm en sağlıklısı
Zor bir süreç. Allah yardımcın olsun. Sakin ol. Fevri hareket yapma. MoralİNİ YÜKSEK tut. yürüyüş yap. film izle. arkadaşlarına takıl. Bu da geçer ya hu...
00 YorumlaBu duruma çok üzüldüm o süreçten geçmiş biri olarak öncelikle sakın ol bırak biraz zaman geçsin kimseye derdini sıkıntını anlatma çok güvendiğin biri olmadıkça çalışıyorsan işine odaklan çocuk var mi
00 Yorumla
1 yılYeni yaşamış biri olarak asla saygını yitirme kendini biranda baskalastirma onun gözünde biranda aklinasoru işaretleri sokma çelişki bırakma karşı tarafta ki sana ilk günkü gibi gösterdiği ilgi saygı devam etsin ve free ol kimin ne konuştuğu ne söylediğine aldırış etme araniza başkalarını koyup başkaları için aranizdaki ilişkiye zarar verme kısacası boşanıyorsanız edebiyle basar
00 Yorumla
1 yılBiraz dinlen bazı şeylere ara ver. Kitap oku doğayı seyret... Zamanla zihnin boşalır yenilenir. Karışıklık geçmiyorsa biraz boşa almak iyidir kafayı
02 Yorumla
Soran1 yılZaten şu an hicbirsey yapasim yok evden çıkmıyorum kimseyle konuşmuyorum
- 1 yıl
Bir süre güzel ama bunu çok da uzun yapıp kendi yabanıllaştırma bence
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Zor bir dönem, belirsizlik ve bir çeşit de savaş psikolojisi. Sana tavsiyem sakşn ve mantıklı kalan kazanır her zaman
02 Yorumla
Soran1 yılSessiz kalmayı tercih ediyorum
Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Aile terapisi için adım atın birlikte terapi almak belki sizin bu durumu düzeltebilir. Eğer bu mümkün değilse mutlaka siz bir terapiye başlamalısınız
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yıleminden kararından vazgeçme
değilsen acele etme
çocuğun annen bile olsa kimsenin hatrına kararını değiştirme
01 Yorumla
Soran1 yılDuygularım karışık 🙄
- Aşk İlişkileri konusunda 571 cevap paylaştı.
1 yıluzucu bır durum bosanmak ama mutsuzsan deger gormuyosan senle ılgılenmıyosa yapcak bısey yok maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılZor bir süreç hatalar olabilir dikkat edin aile danışmanı olarak size tavsiyem sakin olun düşünün öyle adım atın ve sizi mutlu edecek şeylerle uğraşın bir çok çözüm yolu var ama detay önemli..
01 Yorumla
Soran1 yılNedir çözüm yolu
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılYani bu bir süreç bu şekilde olması hala içinde bitmeyen şeyler varsa normal bazı şeyler zaman ile tedavi edilir sanırım senin de zamana ihtiyacın var
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 843 cevap paylaştı.
1 yılyeniden de sevebilirsin. ama kendine değer ver. güzel giyin süslen püslen.. salma kendini.. sen değersiz biri değilsin belkide.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılBazen kestirme yol olmaz. birtakım zorluklarla yüzleşmen gerekir. Yinede Allah kolaylık versin.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Biraz kendini dinle, kafanı boşalt. Böyle insanları dinledikçe iyice kafan şişecek, karışacak..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
1 yılKesin kararını verdiysen artik evliligini aklinda bitir ve mutlu ol
09 Yorumla
Soran1 yılAklımda bitti ama kalbime söz geçirmek te zorlanıyorum
- 1 yıl
O zaman iste bunu sonlandiramazsin ve ne yaparsan yap hayatında kalır bu da bosanmakdan daha çok yorar
Soran1 yılYoruyor bitirmekteyiz ama emeğim çabam bilmiyorum çok yıpranıyorum bu surecte
- 1 yıl
Ne emeği ne cabasi boyle bakılmaz birlikteliklere:) kaybettirir :) o bir insan ya oldugu gibi kabul edersin ya da yapamadık dersin
Oyle ben cok emek verdim sunu yaptim bunu yaptım değişmedi diye düşünen kaybetmeye mahkumdur
Tek yapması gereken karşısındakini olduğu gibi kabul etmektir bu kadar basit
Soran1 yılGüzel bir düşünce ama işin içine duygu girince öyle olmuyor
- 1 yıl
Yok öyle bir duygu :)
Kedi besle oleyse :)
Hayat çok kolaydır insan zorlaştırır
Soran1 yılVar kedimiz ama onun hayla bende
- 1 yıl
:)))) iste bak kedisine bakabiliyorsun ama kendisine tahammül edemiyorsun cunku kendi yemini suyunu ver seni dinliyor :)
Bol sans :)
Soran1 yıl👏 tahammül edilemez hale getirttirmemeli kimse kimseyi teşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılTakma kafana düşünme başka şeylere odaklan boşandıktan sonra herşeyin daha güzel olacagını düşün
011 Yorumla
Soran1 yılDüşünemiyorum
- 1 yıl
Düşğnmen lazım ama
Soran1 yılAklım sadece orada ama
- 1 yıl
Seviyomusın hala
Soran1 yılEvet ama adım atan hep ben oldum bir kere onun gelmesini istiyorum gurur yapıyor ya da sevmiyor bilmiyorum
- 1 yıl
Tamam işte sen elşnden geleni yapmışsın vijdanın rahat en azından
Soran1 yılVijdanim rahat ama kalbim değil 🫤
- 1 yıl
Oda alışcak
Soran1 yılGeçer mi zamanla
- 1 yıl
Tabiki geçecek iyi degil kötü yanlarını düşğnüp içini rahatlatman lazım şimdi senin
Soran1 yılAnlık daralma boşluk hissi özlem yaşıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 730 cevap paylaştı.
1 yılDepresyonda gibisin sanki. Bu durumda yapacağın şey psikiyatriye muayene olmaktir
06 Yorumla
Soran1 yılPek bi faydasi olacağını düşünmüyorum çok nasihat dinliyorum yoruldum sanırım mecalim kalmadi
- 1 yıl
Nasihat vermeyecek antidepresan verecek büyük ihtimalle
Soran1 yılİyice hayattan koparir ki sürekli uyumak beyni uyuşturuyor antidepresan ilaçlar
- 1 yıl
Hayir yeni nesilde sürekli uyumak diye bir şey yok ki. En fazla iki hafta sıkıntı çekersin sonrasında uyumadan dinç şekilde hayatına devam edersin
Soran1 yılVücut alışkanlık kazanmıyor mu
- 1 yıl
Tolerans gelişmez kolay kolay. Belli bir süre kullanırsın sonra doktor eşliğinde yavaş yavaş azaltarak keserler
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılBoşanma aşamasındayken kafa karışık olur ama duygular düşünceler farklı oluşur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÖncelikle neden boşanıyorsun eşini seviyormusun eşin seni seviyormu çocuğunuz var mı ki çocuğunuz varsa bence boşanmayın çocuk 15 yaşına falan geldiğinde boşanın illa boşanacaksanız
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılÇok zor bi süreç. Tüm hayallerinin yıkılmış olması…
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 518 cevap paylaştı. Özgürleşeceksin ilk zamanlar sıkıcı düşündürücü gelir ama hayat şimdi başlar
00 Yorumla
1 yılBu raddeye gelmişsin dönme, tekrar eskisi gibi olmazsınız
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yıldinlenecek kafa dinleyecek bir alan oluştur kendine
00 Yorumla
1 yılBir şey yapmak zorunda değilsin üzüntünü yaşa ve içinde hallet
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılDerdini dinler seninle dertlenir bir fikir verilecekse veririm
05 Yorumla
Soran1 yılEvet abi alıyım düşünceni
- 1 yıl
Cok bir şey yazmadığın icin detay bilmeden ezbere bir şey demek istemem
Soran1 yılBoşanma psikolojisi
- 1 yıl
Dinlerim diyorum ya
Soran1 yılMevzu dinlemek değil dayı o psikoloji den nasıl çıkılır sen olaya hakim değilsin boş ver
Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Ülkede dul kadın patlaması yaşanıyor boşanan boşanana ikinci el piyasası
01 Yorumla
Soran1 yılBu şekilde düşünmen üzücü kimse keyfinden böyle bir karar almıyor ki
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBence aynanın karşısına geç ve kendine övgüler yağdır <3
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Seni heyecanlandıran hayata bağlayan birşeylere tütün
015 Yorumla
Soran1 yılKeyif aldığım hiç birşeyden keyif almıyorum ki
Soran1 yılKafam sürekli orada takılıyken heycanlacagim bir şey olur mu ki
- 1 yıl
Bu süreç akıp ilerleyecek elbetteki aklından cikaramazsin ama sürekli kafanda kurman da bir işe yaramayacaktir normalde bu süreçten ayrı akan zamanı ve mekanı hossetmeliyin elbette zordur ama mümkündür mesela gelecekte kurmak istediğin hayatı düşün seçenekleri değerlendir gozlemle ve mümkünse oralarda bulun kafanın içindeki mahkeme alanjni hayal kırıklıklarını bırak bunun faydası olacaktir
Soran1 yılDeniyorum fakat başaramadım daha
Soran1 yılÖzlüyorum ne yaptığını merak ediyorum nerede kiminle oda düşünüyormu seviyormu üzülüyor mu biter mi gelir mi gelse affetmelimiyim
Soran1 yılBu kaygı dan nasıl çıkacağım ı bulamıyorum
- 1 yıl
Seni bu yalancı bağımlılıktan korkulardan seni bu sürece iten nedenleri anlayarak ve neyi neden yaptığını bilmek kurtarır sanmiyorumki boş bir nedenden evliliğini yikasin bu süreç olumlu ya da olumsuz biter ama o nedenler tekrar deneseniz yine karşına dikilecek o zaman suandan daha yıkıcı etkiler seni
Soran1 yılDuzelirmi düşüncesi var çok haklısınız fakat alışkanlık bağlılık sevgi bu duygulardan sonra birden bitemiyor kalbinde insanın
Soran1 yılSanırım erkek daha az hasarla atlatıyor bu sürecleri
Soran1 yılDoğru
1 yılŞiddet (fiziksel, ruhsal) yoksa biraz daha gayret et. Yine önün çöl ise dewama gerek yok. Hayat kısa. Olasılık her şeydir.
14 Yorumla
Soran1 yılAnlamıyor beni adım atmıyor çok gururlu küsme huyu var bunlar bunalttı beni
- 1 yıl
Kişilik mücadelesi gibi görünüyor. Bir gemide iki kaptan olmaz gibi. Simetrik olarak sizde de oluşuyor.
Mücadele uzun sürebilir. Gurur galibiyetin ve başarının tacıdır, arkadaşımız nerenin prensi.
Kısa süreli ayrılık deneyebilirsinız.
Soran1 yılO aşamadayım şu an ve bitiredebilirim direk duygularım karışık
- 1 yıl
Yolun devamı görünmüyorsa dönemece gelindi demektir.
Gizli Üye(30-35)1 yılhiçbir şey düşünme
Bu dönemler böyle oluyor
Bende boşandım
Bir süre sonra kafa rahat oluyor
029 Yorumla
Soran1 yılNe kadar süre sonra
Cevap sahibi1 yıl1 sene burnumdan geldi
Boşan 2 hafta sonra stres biter
2 ay sonrada aşırı mutlu olursun
Soran1 yılErkekler daha mı kolay atlatıyor
Cevap sahibi1 yılKişiden kişiye göre değişir
Yaşadığın baskı duygusallık vs ile alaklı bir kavram bu
Soran1 yılOlabilir
Cevap sahibi1 yılKendini üzme
Duygusallıkla baş edemiyorsan mantık üzerinden ilerle
Relax ol
Soran1 yılMantığım da sorun yok duygularımla problem yaşıyorum
Cevap sahibi1 yılÇok fazla düşündüğün için
Daha çok çabalayacağım diye düşünüyorsunun
Soran1 yılDüşünceme engel olamıyorum
Cevap sahibi1 yılKendine saygın olsun
Kendini önemde
Biraz uzak durursan o senin üzerine düşecek
Cool insanlar dikkat çeker
Bu şekilde olunca yapıştı diyorlar
Soran1 yılDoğru diyorsun bunu yapmaya çalışıyorum ama yapıştı değil de sevgi bence gerçi sevginin bı anlami kalmamış ki
Cevap sahibi1 yılDetaylı dinlemek isterim
Cevap sahibi1 yılSana göre sevgi
Böyle yapınca şımartmış oluyorsun ego kasıyorlar ve değerin bilinmiyor
Sonrada değersiz hissedip üzülen sen oluyorsun
Her ne kadar doğruda olsa bu işin mantığı bu şekilde ilerliyor
Soran1 yılSevgiyi gostermedikten sonra bunu ona hissettirmedikten sonra sevgi sevgi mi ki kaçan kovalanır evet bu böyledir ama sevgide kaçmak kovalamak olmamalı diye düşünüyorum
Cevap sahibi1 yılSen adil oynuyorsun
Karşındaki senin gibi değilse yenmen için taktik yapman lazım
Bende bunu diyorum
Soran1 yılNe yapmalıyım peki arasa acmayimi gelse kovuyumu bitirse bitiriyimi boylemi binecem kiymete
Cevap sahibi1 yılİlk başta çok meşgul ol
Ev işleri ve iş gereği
bir şey yok gibi davran heyecanlı güzel muhabbet olsun sonradan yoğunsun ya beklet onu
Bu şekilde yap hep
Sana ulaşmak için fazlasıyla kovalayacaktır
Soran1 yılGitti ama heryeden engellemiş bende onu engelledim dönmez artık sanırım
Cevap sahibi1 yılEngeli kaldır
Yazar sana 2 hafta sonra
Hep böyle oluyor
Soran1 yılşu an engeli kaldırmam sence benim dayanamadığım gibi olmazmi
Cevap sahibi1 yılPozitif bak
Katil öldürdükten sonra cesedini merak eder tekrar gelip bakarmış bir süre sonra
O hesap seninkiside
Soran1 yılBence kaldirmamaliyim ulaşacak bana çünkü kedisi ve eşyaları burada henüz
Cevap sahibi1 yılSen bilirsin
Görmemezlikten gelmek daha iyi olurdu
Soran1 yılGörmezlikten geliyorum ulaşabileceği yolları engelliyorum
Cevap sahibi1 yılEngele gerek yokki
Önemsemiyorsan onun için engelleme zahmetinde bulunma çabalama
Sadece görme yeter
Soran1 yılNe yaptığımı görmesin diye merak etsin biraz
Cevap sahibi1 yılMerak etmesi için komple kapılar kapatılmaz
Aralık bırakılır
Soran1 yılDoğrudur
Cevap sahibi1 yılHayırlı ramazanlar
Ben uyuyum artık
Gizli Üye(30-35)1 yılYakun olsam gelip aliym seni sahilde dertleşelim derdim.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılFazla düşünme 20-30 yıllık evliler bile boşanıyor.
Eziyet çekmektense boşanmak daha rahat.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yıl1 sene kendini toparlayamazsın
belki farklı bakış açısıyla biri çıkarsa karşına00 Yorumla
1 yılBiraz yalnız kal dınlen şu an ne karar versen yanlış olur
04 Yorumla
Soran1 yılDoğru
- 1 yıl
Aynı yoldan geçtim bilirim
Soran1 yılNe kadar sürede düşünceleriniz rahatladi
- 1 yıl
Boşanma bitsin 3 aya düzelirsin
1 yılKafa dağıtmaya ihtiyacın var, minik bir tatil iyi gelir
02 Yorumla
Soran1 yılDağıtılacak kafaya sahip değilim
- 1 yıl
Neden ki? Başka türlü oturduğun yerde sürekli düşüneceksin bunları
Bazen uzaklaşmak kafanı dinlemek isteyebilirsin bence gidip rahat olacağın bir yerde bulunmalisin
014 Yorumla
Soran1 yılDuramıyorum ki biryerde
Soran1 yılDoğru
Soran1 yılDeniyorum..
Soran1 yılUmarım geçer hep kalacak gibi bir duygu
Soran1 yılUmarımm
Soran1 yıl🙏atlatacağım inşallah
Soran1 yılUmarım
Gizli Üye(36-45)1 yılSakin kalıp, mantıksal açıdan yaşananları değerlendirmen gerek.
00 YorumlaSeviyor musun neden karışık
110 Yorumla
Soran1 yılSeviyorum fakat anlaşamıyoruz çok gururlu biri
Soran1 yılHem adım atan ben oldum o olsun istiyorum
Soran1 yılDoğru aklımın kabul ettiğini kalbimin de kabul etmesi gerekiyor
Soran1 yılİyi huylu fakat alıngan gururlu ve küsme huyları yordu
Soran1 yılBaşak yükseleni aslan
- Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı.
1 yılBuyukmu sorunlar yasadiniz
08 Yorumla
Soran1 yılKüçük sorunları büyüttük anlamadı beni ben çok değer verdim
- 1 yıl
Zaten seni anliyamaması büyük bir sorun senin verdiğin değeri goremiyo ondan şuanki neden sanirim
Soran1 yılDoğru
- 1 yıl
İnsallh düzelir diyecem ama insan bir kere sorunlar yaşamaya baslayınca sonrası hiç duzelmiyo iste hep aynı şeyleri yaşamaya devam ediyon
Soran1 yılÖyle hayırlısı...
- 1 yıl
İnsallh topalrlarsin hemen kendini
Soran1 yılİnşallah
- 1 yıl
Asma yüzünü bı gül bakalım hadii..
1 yılSakin ol öncelikle konu ne aşılamayacak bir şey mi
014 Yorumla
Soran1 yılGecinemiyoruz anlamıyor gönül alamıyor düşünemiyor
- 1 yıl
Belki de iletişim seçeneklerini değiştirmen lazım yuva bozmak kolay değil
Soran1 yılAnlamiyorsa ya da adım atamiyorsa ben kendi kendime ne yapabilirim ki
- 1 yıl
Hayır bir ilişki karşılıklı ayakta kalır
Soran1 yılKarşılık olmadığı için Bitiste Şu an
- 1 yıl
Ama tekrar konuşmayı denesen
Soran1 yılHer defasında ben gittim o emin gene benden bekliyor ama aklım bitirdi kalbime de söz gecirebilirsem davayi ben acicam
- 1 yıl
Çocuk var mı
Soran1 yılHayır
- 1 yıl
Neyse en azından o yok buda iyi bir şey
Soran1 yılYani
- 1 yıl
Hakkımda hayırlısı olsun inan bir şey diyemiyorum zor
Soran1 yılAmin Allah yardımcımız olsun🫤
- 1 yıl
Amin canım ya 🤕
1 yılBen tatile gitmiştim 1 hafta kafa dagitmaya
05 Yorumla
Soran1 yılFaydası oldumu
- 1 yıl
Evet denemeni tavsiye ederim bayram da 1 hayata uzaklaş telefonu herseyi kapat
Soran1 yılKafamdaki düşünceleri aklımın orada oluşunu nasıl kapatacam
- 1 yıl
Onu sen başaracaksın bu hayatı sen yaşıyorsun
Soran1 yılTeşekkürler deneyeceğim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılÖnce ordan kurtulmaya bak
02 Yorumla
Soran1 yılO gitti kalan ben oldum
- 1 yıl
Iyi bilirim. Kalan ceker aciyi. Anlatmak istermisin, paylasalim bence
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
9 ayKitap okumanı tavsiye ederim.
00 Yorumla - Devamını Gör (35)
Devamını Gör(80)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Boşanma aşamasındayım, kafam karışık. Hiç bir şey yapmak istemiyorum, ne önerirsiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler