Bunun adı ne? Ondan vazgeçememe nedenim ne?

( narsist özellikleri taşıdığını düşünüyorum )4-5 yıllık bir ilişkim vardı. Dün bitti, bugün kendi evime döndüm. Ailemi her zaman karşıma aldım, çok sevdiğimden. Onunla yaşadım, onun kötü şeylerine maruz kaldım yine gitmedim, kötü şeyler işittim gitmedim, sinirden dedi düzelir dedim. Kısacası kendimi hep avuttum. 5 ay aynı evin içindeydik, bugun eşyalarımı alıp geldim. Bana yine iyi davranmadı çünkü yine belirsizlikte bırakıp benim tepki verince benim üstüme geldi. Plan yapıp aynı evin içinde olmamıza rağmen, planı ekip başkalarını bizim planımıza dahil etti. Bir gün böyle bir gün böyle. Üstüne, bu tartışma yaşanırken beni her yerden engelledi, aracı olan çalışanı sayesinde iletişim kurduk ısrarla engelini açmadı. Açması lazımdı evime dönecektim eşyalarımın yarısı ondaydı. Bunca şeye rağmen kendisi benden ayrılıp, beni evden kovup, beni engelledi. Benim içinde bulunduğum durum ne ben bilmiyorum. Vazgeçememe nedenim ne, bilmiyorum. Neden vazgeçemiyorum? Okadar acı çekiyorum ki… yine döndüm kendi evime ve yine yalnız bir şekilde
Bunun adı ne? Ondan vazgeçememe nedenim ne?