Bu yaşadığım şeyin adı ne ve neden silemiyorum?

Şubat 2020 de bir sosyal medyada bir Özel harekat polisi ile tanıştım. Birkaç hafta konuştuk kısa sürede güzel bir bağ oluştu güven varı ailesi yaşadığım şehirdeydi izne gelecekti görüşecektik. Bir anda Suriye’ye ittiler bir gecede bıraktı beni bekleme dedi mutlu ol sev sevil benim yarınım belli değil dedi. Bekleyeceğim dedim yok dedi. Vedalaştık sabah uyandım engellemiş. 2 hafta yaşayan ölü gibiydim 2-3 ay yolunu gözledim gelmedi. Yazın yeni bir instagram açınca hesabını tekrar buldum ama hiç bişey yapmadım. İşte 1 yıldan fazla oldu bağlantıyı koparalı dün ekledim ve yazdım. Tanıdı beni öyle bi selamlaştık. Hala Suriye-İstanbul arası mekik dokuyormuş. Ona o yokken yaşadıklarımı anlattım nasıl perişan olduğumu. Çok üzüldü resmen kahroldu beni böyle üzdüğü için. Kendinden vazgeçmiş sevmeyi sevilmeyi erkek olmayı unutmuş operasyonlar teröristler ölüm kan... Yaşamak için umudu kalmamış adeta. Keşke ben de öğretmenlik mesleğimi yapsaydım senin gibi de mutlu olsaydık ama ben bu davadan vazgeçemem yarınım belli. Sadık iyi kalpli çok güzel bir kızsın benden adam olmaz benim duygularım alınmış yoluna bak dedi. Saatlerce konuştuk aramızda güven ve farklı bir çekim var yıllardır tanıyor gibi oysaki hiç görüşmedik bile. İnstagramda ekli şuanda bu işin sonu ne olur bilmiyorum biz yaşayalım diye askerimiz polisimiz kendi hayatından geçiyor. İstanbul’a geleceğim yazın görüşelim dedim istemedi görüşürsek alt üst olmaktan korkuyor. Nasıl gideceğim yoluma? Ne yapmalıyım? Sanki sevmeyi sevilmeyi herkesten çok hak ediyor keşke birlikte olabilsek...
Bu yaşadığım şeyin adı ne ve neden silemiyorum?