Herşeyin altında birşey arıyorum. Yardım edin bu huyumdan nasıl kurtulucam ? :(

arkadaşlar benim 1.5 yıllık bi ilişkim var .. zamanında sorunlar yaşadık ama hepsinin üstesinden geldik birbirimizi çok seviyoruz asla yararlanma gibi bi durum yok çok şükür bi çok kez yalnız kalmamıza rağmen bana dokunmaz etmez çünkü dokunursa kaybediceğini bilir onun ailesi biliyor benimkiler biliyor babam hariç yani herşey tam tıkırında ama benim bi huyum var herşeyin altında bişey arıyorum o kadar kötü kii.. mesela sevgilim 30 dk yazamıyor o an öyle üzülüyorum onu kaybettim hadi bidaha gelmezse diye düşünüyorum o zaman hiç bi sorun yok gibi anlıyomusunuz ama o gelince aslında herşey çok güzelken ben hemen bi sorun çıkarıyorum kafamda hiç bişey yokken bile ... arkadaşlarım herkes diyor biraz değer bil böyle seni çok seven birini bulmuşken herşeyin altında bişey arama falan kendi kendini bitiriyorsun özenilen ilişkiniz var dha istiyosan emin ol ayrılırsanız çok pişman olucaksın diyolar sevglme hissettirmemeye çalışıyorm ama herşeyde bi kötülük düşünüyorum ne olacak benim bu halim :( ?
Herşeyin altında birşey arıyorum. Yardım edin bu huyumdan nasıl kurtulucam ? :(