Kişilik & Karakter Çok pasaklıyım , bu huyumdan nasıl kurtulurum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Odamın hali 🥺🤣 inanın elimde değil psikolojik sorunlarım var bulaşık dahi yıkamak eziyet gibi geliyor. Güncellemeler+1 yıl Niyet ettim yarabbim odamı toplamaya haydi bismillahh Çok pasaklıyım , bu huyumdan nasıl kurtulurum? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u OurangMedan Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bilerek dağıtsan bu hale gelmez oda yeminle. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Bence düzenli olmak için zorlayın kendinizi bu arada resme baktıkça içim daraldı :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bence mutsuzluktan böylesin çünkü bende böyleyim bıktım hayattan zevk almıyom sürekli evdeyim hiç buluştuğum biri yok hayat çok kötü valla 1 6 Yorumla Soran +1 yıl E sen bensinn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yaşın kaç? Yorumla Soran +1 yıl 20 yaşındayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ben 18 küçük mü sence? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen nerdesin? Yorumla Soran +1 yıl Ne için hshshdhd Yorumla
Qwerty13579 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 81% +1 yıl Kız bu ne hal iki kolum olmasa gene öyle bırakmam o odayı ben 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel keşke bende öyle olabilsem Yorumla Papagandukkani +1 yıl Öyle deme kız kötüyü çağırma Yorumla
HasanGökgür Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Samanlıkta iğne aramak gibi bu odanın hali ne böyle. 0 0 Yorumla
Kırıkkahveçekirdeği Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bakarken nefes alamadım.😳Aşırı merak ettim nasıl bu hale geldiğini cidden fjfkf 0 0 Yorumla
Yiğitcan-1907 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Odamı dağıtmaya çalışsam dahi bu kadar dağınık gözükemez 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl O kadar baktım ne bı külot görebildim neden sütyen 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Jsjsjdjd sütyen avizede asılı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahahah giyilmiş mı bu kıyafetler Yorumla Soran +1 yıl Yok hepsi yeni yıkandı katlamak yerine yere fırlattım 😝 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hepsi kiristi mahvoldu ama Benim odam öyle düzgün ki 😀 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. O ne ya bit pazarı gibi 😂 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Babam gibi konuştun hshshshshdh Yorumla Papagandukkani +1 yıl Adam haklı sjsjs orada kedi yavrusunu kaybetse bulamaz shshs Yorumla Soran +1 yıl Daha o ney ki yattığın yatakta it yatmaz a... Kodumun cocu diyooo Yorumla Papagandukkani +1 yıl Oha senin peder olayı abartmış sjsjss Yorumla Papagandukkani +1 yıl Bizde öyle bir şey olmaz yaa shshs Yorumla Soran +1 yıl Yaani böyle bir evladın olsa sende aynı şeyi söylerdin 🤪🥲 Yorumla Papagandukkani +1 yıl O odada kilitlerdim pisliğinle boğul diye 😂😂 Yorumla
cahit4343 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Nasıl burdan aradığınu buluyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bulamıyorum jsjshdh Yorumla cahit4343 +1 yıl Bu odaya acilen el stılmalı jsjsjs Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. normalde erkekler pasaklı olur ama 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Maalesef son anda kız olmuşum jsjsjdh Yorumla aysekaptan +1 yıl ahahaha Yorumla
problem_değil Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Ben kendime dağınık derdim bu oda nee 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bal dök yala mis gibi ne varmış hihhh Yorumla problem_değil +1 yıl Bal bulunsaa Yorumla problem_değil +1 yıl Kaybolur. D Yorumla
ayyıldızgökyüzü Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 437 cevap paylaştı. Kıyafetleri dolaba basmalısın :) 0 0 Yorumla
Sinirlicoksinirli Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl burada olsam herhalde kriz geçiririm. 0 0 Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Pasaklılık yarışmasına girsen birinci olursun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne mutlu bana 😌 Yorumla
Merve1910 Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Her şeyin ortada bu ne kiz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Daha görünmeyen yerlerde var 😂 Yorumla Merve1910 +1 yıl Onlar burada olmaz anladım ne demek istediğini Yorumla
Herhangibiri20 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Bu nasıl oda 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Görenler kafayı yiyor ahahah Yorumla Herhangibiri20 +1 yıl Nutkum tutuldu neye odaklanacağımı bilemedim 😂 Yorumla
peraaa16 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 636 cevap paylaştı. Bukadarda olmaz 0 0 Yorumla
fırlamaadigenc Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl bize ne? 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Her boka maydanoz olmak zorunda değilsin? Yorumla fırlamaadigenc +1 yıl biz de senin pis çamaşırlarını görmek zorunda değiliz Yorumla Soran +1 yıl Bakma zorla mı baktırıyom Yorumla fırlamaadigenc +1 yıl evet zorla baktırıyorsun herkesin göreceği bir mecraya atıyorsun inan kimsenin umrunda bile değil abazanın teki sulansın da mağdur rolu oynayıp atarlı konuşayım triplerine girme ben çok iyi bilirim senin gibileri Yorumla Soran +1 yıl Ulan ne alaka ne alakaaa ruh hastası Yorumla fırlamaadigenc +1 yıl yallah Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bilerek dağıtsan bu hale gelmez oda yeminle.
🤣🤣
Bence düzenli olmak için zorlayın kendinizi bu arada resme baktıkça içim daraldı :D
bence mutsuzluktan böylesin çünkü bende böyleyim bıktım hayattan zevk almıyom sürekli evdeyim hiç buluştuğum biri yok hayat çok kötü valla
E sen bensinn
yaşın kaç?
20 yaşındayım
ben 18 küçük mü sence?
sen nerdesin?
Ne için hshshdhd
Kız bu ne hal iki kolum olmasa gene öyle bırakmam o odayı ben
Ne güzel keşke bende öyle olabilsem
Öyle deme kız kötüyü çağırma
Samanlıkta iğne aramak gibi bu odanın hali ne böyle.
Bakarken nefes alamadım.😳
Aşırı merak ettim nasıl bu hale geldiğini cidden fjfkf
Odamı dağıtmaya çalışsam dahi bu kadar dağınık gözükemez
O kadar baktım ne bı külot görebildim neden sütyen
Jsjsjdjd sütyen avizede asılı
Hahahah giyilmiş mı bu kıyafetler
Yok hepsi yeni yıkandı katlamak yerine yere fırlattım 😝
Hepsi kiristi mahvoldu ama
Benim odam öyle düzgün ki 😀
O ne ya bit pazarı gibi 😂
Babam gibi konuştun hshshshshdh
Adam haklı sjsjs orada kedi yavrusunu kaybetse bulamaz shshs
Daha o ney ki yattığın yatakta it yatmaz a... Kodumun cocu diyooo
Oha senin peder olayı abartmış sjsjss
Bizde öyle bir şey olmaz yaa shshs
Yaani böyle bir evladın olsa sende aynı şeyi söylerdin 🤪🥲
O odada kilitlerdim pisliğinle boğul diye 😂😂
Nasıl burdan aradığınu buluyorsun
Bulamıyorum jsjshdh
Bu odaya acilen el stılmalı jsjsjs
normalde erkekler pasaklı olur ama
Maalesef son anda kız olmuşum jsjsjdh
ahahaha
Ben kendime dağınık derdim bu oda nee
Bal dök yala mis gibi ne varmış hihhh
Bal bulunsaa
Kaybolur. D
Kıyafetleri dolaba basmalısın :)
burada olsam herhalde kriz geçiririm.
Pasaklılık yarışmasına girsen birinci olursun
Ne mutlu bana 😌
Her şeyin ortada bu ne kiz
Daha görünmeyen yerlerde var 😂
Onlar burada olmaz anladım ne demek istediğini
Bu nasıl oda 😂
Görenler kafayı yiyor ahahah
Nutkum tutuldu neye odaklanacağımı bilemedim 😂
Gözüm iç çamaşırı tanga aradı😂
Durum vahim
İç çamaşırların nerede
Bukadarda olmaz
bize ne?
Her boka maydanoz olmak zorunda değilsin?
biz de senin pis çamaşırlarını görmek zorunda değiliz
Bakma zorla mı baktırıyom
evet zorla baktırıyorsun herkesin göreceği bir mecraya atıyorsun inan kimsenin umrunda bile değil abazanın teki sulansın da mağdur rolu oynayıp atarlı konuşayım triplerine girme ben çok iyi bilirim senin gibileri
Ulan ne alaka ne alakaaa ruh hastası
yallah