Sevdiğim kızdan vazgeçmek istiyorum ama bir türlü vazgeçemiyorum, o beni sevmiyor ve nefret ediyor, ben hala onun için ağlıyorum, onun üzülmemesi için uğraşıyorum.
Neden vazgeçemiyorum?
Neden vazgeçemiyorum?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ulaşamadığın için vazgeçemiyorsun. Eğer ulaşmış olsaydın, onun da her insan gibi paçavra olduğunu, sabahları ağzının koktuğunu, onun da sıçtığını, onun da gözlerinde çapak biriktiğini görecek ve hayranlık duyulacak bir yanının olmadığını idrak ederek, ondan vazgeçecektin...
Kafanda kurduğun kusursuz özelliklerin soyut halini, somut hale dönüştürebilmen için bir beden gerekiyordu. Ona bu soyutluğu vererek, somutluğu elde ettin. Bu soyutluğu onun hakettiğini düşündürecek, seni çok etkileyecek bir takım davranışları olduğu için yakıştırdın. Hangi davranışları, sözleri ya da her neyse, o özellikleri tespit ederek, aslında onun o kadın olmadığını analiz etmen gerek. Madem ilişki kurma şansın yok, kendi kendine nasıl başlattıysan, ondan aynı etkilenme hissini çekerek bitirebilirsin. Eğer ilişki kurmuş olsaydın, zaten zamanla onun o olmadığını anlayacak soğuyacaktın. Bunu kendi imkanlarınla yapmak durumundasın...
Kendin söylüyorsunya seviyorsun reis
Bende sevdigim erkekten vaz gecemiyorum ama aslında onu sevmem için bir neden yok öküzün teki bana zarar veriyo ama olmuyo yapamıyorum çünkü aşık oldum senin durumunda öyle işte :(
Yav bide aşağıda takıntı diyen duygusuzlar olmuş siz aşktan ne anlarsınız be kalpsiz şeyler
Adam olduğun için gerçekten sevdiğin için ya başkalarına yönelmeye çalış ya da artık o yok moduna gir umarım unutursun lakin ben 4 senede anca unutuyorum birilerini
Cevap
6Cevap
Bendede aynı durum hakim.
Zamanla alışır ve soğurum diye düşünüyorum ama o zaman ne zaman...
:(
Aşk dediğin iki taraflı olur tek taraflı değil. Sen onu sevebilirsin ama onunda seni sevmesi gerekiyor. Unutmaya çalış hatta unut.
Demek ki zamanı gelmemiş, zamanı gelince vazgeçersiniz elbet.
Takıntı yapmışsın kardeşim. İnsan ulaşamadığı onun olsun ister bazen
Aşkı; tanıyarak yaşamayın.. yaşayarak tanımaya çalışın...
Acı çekmeyi seviyor olabilirsin belki.
Baglandin cunki aliskanliklardan vazgecmek zordur
takıntı resmen unutursun başkan
başkasını bulunca geçer
Değmez.
Takıntı bu
Aşk böyle birşey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar