Bu olaydan dolayı kurduğum şeyler sizce tamamen saçma ve vesvesemi lütfen 2 dk bakın?

3 ay önce eski sevgilime yazdm napıyosn diye iyi senden bebek dedi ben iyim güzelim sen npyn falan dedim havadan sudan konuştuk işte sonra ben buna sana hediye yollasam sorun olur mu yazdm hayır olmaz ne göndercen donunumu of cok romantik yazdı gülerek espiri olarak neyse bende bebeğim donumu napcan dedim gülerek sonra mesaja bakmadı epey akşam oldu 9.10 civarı bende o donunumu göndercen vs lafından yüz buldum hemde eskiden karşılıklı konuşmamız var tekrar konuşuruz kafasıyla tek gösterimlik özel video attm 3.4 dakika sonra ana bacı küfürler kimsin sen lan seni mahkemeye vericem falan bende küfür ettim ona sonra engelledi öyle ertesi gün ben yazıyorum kıza işte noluyor falan dedim dün baba ana bacı küfür eden senmiydin yazdm hayır babamdı dedi dün senle konuşan neyse bana korku girdi mahkeme falan olmasın yazıyorm bak Seninde bende özel şeylerin var sende rezil olursn mahkeme olursa dedm ama yani hani fotoğraflrın yayarm vs gibi tehdit etmedm kesinlikle sadece Seninde özel şeylerin var sende rezil olursn dedim neyse işte sürekli baban verecekmi mahkemeye falan yazdm cevap yok iyice üsteledim yazdm en son dedi şuanlık bir şey yok falan bende dedim bak olmasın mahkeme falan tamam dedi bir şey olmicak benden uzak dur bende senden durcam dedi ama Gine yazdm 2.3 kere bakmadı 3.4 saat sonra beni bir numara aradı açar açmaz kimsin lan sen nerdesin falan fıstık sen benim karıma nasıl öyle bir video atarsn falan kız evli ya da nişanlı değil kesinlikle neyse sonra bu yarın seni mahkemeye vercem işte bende inkar ettim abi bi karışıklık olmuş bilmiyorum tanımıyorum falan epey bi konuştuk en son ben özür yalvar yakar filan en son dedi sil numarayı falan kardeşim birdaha görmiyim bu kez farklı olur iyi akşamlar kardeşim dedi bende iyi akşamlar dedim kapattık ses genç bir sesti yani kız o videoyu gören babamdı dedi ama babası yaşlı arayan gençti neyse ama galiba korktuğumu çok belli etdim neyse duramadm endişemden 2 gün sonra adamı tekrar aradm ya beni sizmi şikayet ettnz diye kardeşim ben etcek olsam seni niye uyarayım dedi ben sana diyeceğimi dedm falan dedi eyw dedim kapattık olayın üstünden 85 gün geçti arayan soran yok ve bende iletişimi olaydan bir kaç gün sonra tamamen kestim ne aradm ne yazdm bıraktım öylece fakat araştırdım interdenden falan hapis sicil araştırdıkça kafada kurup kurup durum 3 aydır böyleyim yani öyle şeyler kurymki mesela diyorm ya bu kızın resimlerini bir başkası yayarsa ya senin üstüne kalırsa seni şikayet ederse vs bunun gibi nice seneryolar dönüyor Yani öyle bir şey olsa beni Şiakyet etse ama başkası yaysa Bulurlar demi asıl yapanı yani kanıt olmadan ben ceza almam tamamen kuruyorm takıntılı ve kuruntulu biriym yorumlarınızı bekliyorm?

Bu olaydan dolayı kurduğum şeyler sizce tamamen saçma ve vesvesemi lütfen 2 dk bakın?