İş yerinde bi adam gelmiş cep telefonumu arka cebime koydum diye bana plakalı kız diye lakap taktı sinirlerimi bozdu amacı ne bunun?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sende deseydin götüme mi bakıyorsun?
Haklısın ya ben bazen insanlara böyle cekinik cevap veriyorum aslında demek gerekiyo ters bi sekilde bende böyle bi huy var hemen sinirlenince içime cekiliyorum iş sahibinin arkadaşıydı biraz çekindim sanki ama haddini bildirmek gerekiyodu
Aynen öyle hayırdır abi demek ki senin popon odaklanmış. Dışarıda kızlar telefonunu arkada cebine katıyor biz şey mi diyoruz plakalı kız. Yani taciz gözle de olur bu yüzden de seni kimse işten çıkaramaz.
Bide karışmayın falan istediğimi yaparım gibisine bişey dedim ismimle hitap et diyorum plakada yazmıyor diyo tam pislik utanmadan benimle konusuyo gelmiş bende ona abi diyorum şu an kendime kızdım yerli yerince cevap veremedim diye 14 günün kaldı falan dedi sonra beni işten atttilar duymuş mu sence
Duymuştur. Ama keşke deseydin tacizciye. Neden işten ayrıldın
Plakalı dediğinde cevabını veremedim diye mi deseydin diyosun yoksa neden cikarilicegimi mi ben değil onlar çıkardı yani kovuldum
Aynen plakalıya cevap verseydin. Neden kovdular?
Karışmayın falan dedim ama yeterli değildi dediğin gibi haddini tam bildirremedin içimde kaldı bide ona abi diyodum iğrenç biri içimde kaldı hata yapiyosun sürekli defdiler arkami toplayamazlarmis benimle ugrascaak vakitleri yokmuş
Bütün iş yerleri öyle be. Bir insan 3 defa yapar öyle öğrenir başka bir insan 13 defa yapar öyle öğrenir. Ama bizim Türkiye de böyle değil kamu da bile artık sözleşmele personel olarak başlıyorsun. Dönüp arkasına kadro ya veya işten çıkarıyorlar
Aslında bende öyle bişey var hata yaptıkça daha da dikkat etmeye başladım ama ilerlemeyoruz seninle 20 gün oldu hala deneye başladılar
İş kur deneme süresi 3 ay. Tabi ceplerinden çıkıyor ya para çıkmazsa 3 aya çalıştırıp güle güle çekerler sana
Oda var 20 gün ne ya bir ay bile değil hemen unutuyorsun hata yapiyorsun demeye başladılar
Aynen öyle. İnsanlar artık acımasız oldu.
Yani aldıkları insanı da huy olarak begenmiyokarfi almışlar hemen
Yapacak bir şey yok bende işsizim. Ne yaşadıklarını biliyorum
Aynen yoruldum ama biliyomusun çünkü birkaç yerde benieboye böyle çıkardılar aileme artık sen işte tutunamiyoaun demeye başladı
Dertleşmek istersen yardımcı olurum
Özleden konuşalım daha rahat edersin
Senin açık değil
Açtım istek atabilirsin
Hadini bil desene
İnsanların karışmayın dedim bi daha dedi ismim var diyorum yazmiyo plakada diyo
Sert bir dile uyar
Bana sen işte 15 günün kaldı deyip duriyodu niye diyodum bi baktım işten çıkardılar
şu an çıktınmi ordan
Adam bana plakalı diyodu sonra geldi senin 14 15 günün kaldı diyodu 12 gün sonra kovuldum
boş ver ozaman tartışmaya gerek yok 🙂
Adamla mi
Evet
Aslında içimde kaldı bu benim kovukucagimi duymuş mu sence bana 14 günün kaldı deyince cevap vermiyo bi anda gece vakti çık dediler öylece kaldım
Önemseme insan degilermiş nerde çalışıyordun
Kasiyerlik yapiyodum
boş ver deymez bulursun yeni iş
Bilmem ordaki bazı insanları seviyodum başarısız gibi algolanip kovulmak zoruma gitti sen hata yapiyosun dediler sürekli bulur muyum bilmem
Bulursun gerçekten hata yapiyormuydun
Yapiyodum ama yeni başlamıştım
Dertleşmek istermisin
Senin açık değil ki
Biz senle konuştuk ya eyyy
Aa kusurw bakmayın
😂
Bu soran beyni merak ediyorum
Beni mi
Evet
Neden terbiyesiz olan birine kötü niyetle bakmadığım için mi
Yoo onun için delgil
Sebep bide hakaret etmeden yorum yapsan keşke herkes seninle aynı fikirde veya düşüncede değil diye hemen hakaret kısmına geciyousuz bence hiç hoş değil saygısızlık
Ben sana hakaret etmedim ki nerende uyduriyon
Beyni merak ediyorum diyosun
Etmediysen niye böyle diyosun o zaman
Merak etmek hakaret mi oluyor
Ne bilim sanki bana öyle geldi hani igneleme gibi
O senin zihniyetin
O zaman tam anlamıyla neyi merak ettin zihniyetimi sorgulayan kişi
Nasıl bir zihniyetin oldugunu
Açık konuş ite
Dünyayı anlayış biçimini merak ediyorum
Bana göre çok art niyet aramadım dediğinde o adamın ama erkeklerin yorumu cokta temiz olmayan yönde insnalardan tiksinmeye başladım böyle
Bunu degil
Ee ne o zaman
Düşünme yapini
Kardeşim tek tek yaziyosun duusnme yapım masumca olur iyi niyetle yaklasirim hep
Bu değil of
Nedir
Plaka ns iyice bakmış bence
Popoma demi terbiyesiz
Yani bakmasa görmez idi yaş kac senin büyük mü o
Büyük benden iş sahibinin arkadaşı ilk yanlış anlamdim dedim şaka yapıyor sonra terbiyesiz dedim icimden ama karışma falan dedim hala yusuwuz gelip konuşuyor du 15 günün falan kaldı diyodu bi baktım beni işten çıkardılar
Senin yaş kac sana göz koymuş o adam iyi kurtul muşsun
Pislik demi hahah seni köşeli sıkıştırıriz sezonda bi hanimla dikkat et falan diyodu iş açısından sonra işte az zamanın kaldı diyip duuryodu bi baktım ben buna haddini fazla bildiremeden kovdular beni
Yaş kac 3 oldu soruyorum
Yaşim 28
TLF u sürekli orada mi taşirsın
Yemeğe giderken elimde tutmamak için yapiyodun bunu niye kötüye yordu anlamadım bide utanmadan bana ben dalga geçerim diyo
Boy kilo kac senin fixik nasıl dikkat çekiyorsun demekki
Boy kısa 45 kiloyum 1.58 boyda
Güzel olmalısın bence bende kısa seviyorum ufak tefek ,😊
Manyak bu bence kenidne göre var hanimhanicik giyinmissin bu yakisyomu telefon diyo bide terbiyesiz
Terbiyesiz miş canım o belli evli misin bekar mi
Bekarım
Rica etsem yazar misin lütfen bana
Neden ki
Lütfen rica ediyorum
İşte neden
Konuşmak istiyor kırma beni lütfen
Sağol konuşmak istemiyorum
Lütfen pişman olmazsın lütfen
Bekliyorum lütfen
Plakalı kız
şu an ayıp ediyosun şurada dertlesiyoruz bana onun dediğini diyerek sinirlendirneye calisiyosun çok terbiyezce
Estağfurullah özür dilerim kırdım ise ama ne olursun gel hadi
Ya gelmeyecek misin
Plaka ne alaka. "Sus dingil" desene
Ya bu çalıştığım yerin sahibinin arkadaşı fazla sert konuşamadım gidip isime mani olur diye aşırı sinirlendim ama pek iyi cevap veremedim
Sahibine soyle. Ondan cesaret alıyodur
15 günün kaldı falan diyodu şimdi de beni işten çıkardılar ahlaksız adam
İştn çıkarılınca laf soksaydın sen de
Göremedim gece söylediler bunu çıkmadan önce gördüm ama abo falan dedim şimdi pişmanım ona bişey diyemeden gönderdiler
Meslek neydi
Kasiyer
Yine bulursun ya üzulme. Ona denk gelirsen laf da sok. Bu arada benceme baksana bi sjsjsj
Yani orayı sebiyodum kovulmak ve başarısız gibi gosterilmek hoşuma gitmedi üzüldüm neye bakayım anlamadım
Korku Filminde Hayatta Kalma Rehberi! ↗
Buna. Keyfin yerine gelir belki
O plaka popon mu
Telefonu oraya koyuyorum arka cebime diye plakaliymisim güya
Sen o adama ne dedin peki terslemedin mi nerene koycan telefonu adamın şeyine şok yani sinir oldum
Büyük mu popon
Dedim insanlar a karışmayın falan diye ama çok yeterli değil galiba bencede onu çok terslemem gerektirdi değil ya aksine popon küçük derler
Aynen tersle hiç acıma
İşte bende o huy var bianda tıkanıp kalıyorum fazla tersleyemiyoeum gelip hala kinusuyodu demeliydim ama diyemedim sonra da işten çıkardılar
Sonra için içini kemiriyor dimi
Sorma ya şimdi buda dünden gonulluymus falan der hâlbuki hiç öyle bi insna degiliyom
Takip edermisin
Neden
Konuşuruz diye
Tabi istersen iyi olur konuşuruz