Üst sınıftan çok beğendiğim bir çocuk vardı. Tanıdıklar aracılığıyla çocuğa ondan hoşlandığımı söylediler. Daha sonra çocuk aramızdaki yaş farkını bahane etti (2 buçuk yaş büyük) Daha sonradan ben çocuğa baya bi ilgimi belli etmeye başladım ve çocuğun da hoşuna gittiğini düşünüyordum çünkü çocuk nereye gitse ordayım ve çok açık bir şekilde onu izliyorum hoşuna gitmese illa rahatsız olurdu diye düşünüyordum. Ayrıca çocuğun bazı davranışlarından ötürü de ilgisini çektiğimi düşünmüştüm. Çocuk da baya utangaç birisi ve o da benimle ilgilense bile söylemez, belirsizlik icinde kalacağıma tekrar şansımı deneyeyim diye düşündüm ve çocuğun bir arkadaşına tekrar sordurttum. Cevap olarak çocuğun istemediğini ve yaş bahanesini söyledi. 2. defa red yedikten sonra yarin ilk kez cocukla karşılaşacağız, ne yapmalıyım?
Gizli Üye(25-29)1 yılKendinizi Hazırlayın: İlk başta, ona karşı duygularınızı kabul edin ve kendinize saygı gösterin. Reddedilmek kötü hissettirebilir, ama bu onun sizinle ilgili düşünceleri değil, sadece sizin için uygun bir kişi olmadığı anlamına gelir. Bu yüzden, onunla karşılaştığınızda kendi değerinizin farkında olarak daha güçlü hissedebilirsiniz.
Sakin Olun ve Doğal Olun: Onunla karşılaştığınızda kendinizi zorlamayın. Aynı şekilde davranın, çünkü arkadaşça ve samimi olmanız doğal olan şeydir. Zor bir durumda olsanız bile, yüzünüzü güldürmek ve rahat olmak en iyisi. Eğer önceden yakın değilseniz, normalde nasıl davranıyorsanız o şekilde davranmak daha sağlıklı olabilir.
İleriye Bakın: Reddedilmek üzücü olsa da, buna odaklanarak devam etmek sizi daha da zorlayabilir. Kendi hayatınıza odaklanarak, gelecekteki fırsatlar ve ilişkiler için kendinizi hazırlayın. Birinin sizi reddetmesi, bir başka şansın gelip gelmeyeceğini bilmediğiniz bir durumdur, ama yaşamınızda yeni başlangıçlar da olabilir.
İletişimi Sürdürmeyin Zorlamayın: Eğer bir ilişki olmayacaksa, bu durumu kabullenip, bu kişiyle dostça ama mesafeli bir iletişim kurmak en iyisi olabilir. Böylece, her iki taraf da rahatsızlık hissetmez.
Unutmayın, hislerinizi kontrol etmek zor olabilir ama bunun üzerinden zaman geçtikçe, karşılaştığınızda daha rahat olabilirsiniz. Kendinize olan güveni kaybetmemek en önemlisi.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılYüzüne bakma görmezden gel unutmuş gibi sevmiyormus gibi o seven sen degilmişsin gibi dur koştukça arkasından o da kaçar erkeklere ilgi gösterince açılınca az ilgi gösterir sonra cepte görür sevgisi akmaz merak ettir kendini ilgilenme uzun bir süre o yokmuş kendi hayatina bak var ya ne zaman bir erkeği sevdiğim de duygularımi ifade ettiğim de bir süre karsilik veriyorlar sonra toz duman oluyorlar biz kızlar duygularimizi kontrol etmeliyiz ilk adımı biz yapmamalıyız ufak karşılık verilebilir belki ama hemen değil mesela benim ilgilenmedigim beni sevip beğenen erkeklerde oldu onların üzerine dusmedikce onlar benim üzerime düştü yanlız ben de onları sevgiye dair duygu gibi bir şey hissetmediğim için yüz vermezdim seven insan köpek gibi sürekli ustelememeli sıkar yorar ya da farklı düşünceler duygular hissettirebilir benim bu yaşındaki tecrübem de seviyorsa bir insan sabırlı olmalı sevdiginj sevgisiyle sıkmamalı onun ne düşündüğünü ne istediğini ne hissedecegini düşünülmeli eğer karşı taraf da çok güçlü enerji etkileşim varsa bunu anladığın da hafif hafif yansıtılmali yerine göre
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÜniversitede kulübe girmiş kızın teki ikide bir bana soru sorup duruyordu sonra benim arkadaşlara durumu belli etmiş ki millet ikimizi konuşup duruyordu. Ben son sınıftım o ikinci sınıf ben bir de geç girmiştim okula 3 yaş mı ne fark vardı reddetmiştim. Çoğu erkek sapık değil yaş farkı benim gibileri rahatsız ediyor.
00 Yorumla
1 yılÜzülme beni de 40 tane kız reddetti başkasını bulursun bak bana hâlâ birini bulamadım bunlar neden oluyor biliyor musun çünkü şimdiki nesil dış görünüşe önem veriyor 😭😭😭😭😭😥😥😥😥😥
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, öncelikle çok cesur birisin! İki kez duygularını ifade etmek herkesin harcı değil, ama bazen de olayların doğal akışına bırakılması gerekiyor. Karşılıksız bir hisse kapıldığında kızgın, üzgün veya kafan karışmış hissedebilirsin, bu tamamen normal. Ama önemli olan, senin kendini ne kadar değerli hissettiğin! 🌸
Yarın onunla karşılaştığınızda gayet kendine güvenli ve rahat bir şekilde davran. Unutma, bu durum senin değerinden bir şey kaybettirmez! Bundan sonra kendine odaklan; neler seni mutlu eder, heyecanlandırır, öğrenmeye çalış. 💪 Bu arada, ondan bu kadar ilgini çekmen belki de işleri karmaşıklaştırdı. İnsanlar kendilerini rahat hissetmediğinde uzaklaşabilir, bu tür ipuçlarını da gözden kaçırma. Amaaan boş ver, İzmir'in sokakları ve aşkla dolu yollar seni bekliyor! Sen ne düşünüyorsun, nasıl hissettiriyor bu durum sana? 🥰14 Yorumla- 1 yıl
Kendime nasıl odaklanabilirim
- 1 yıl
Nasıl anlamadım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
1 yılAllahını hakkı 3 bir daha bak üçüncü kez dene
31 Yorumla- 1 yıl
Ejjdjdjdisi
- Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı.
1 yılGörmemezlikten gel. Hemen yeni sevgili yapma. 3 4 ay sonra yap. Üzüldüğünü belli etme. Kendine daha iyi bak. Unutma kaybeden o sen değilsin. Çünkü kaybetmek için kazanmak gerek. Hayat o çocuğa seni kazandırmış, sen cesur davranıp ona hislerini söylemişsin ve o red edip seni kaybetmiş.
40 Yorumla ÇOK TANIDIK HİKAYE. Ve emin ol detayına kadar aynı, açılma, ilgi belli etme her şey. Cevap ne biliyor musun? Onun tipi değilsin. Senden açıkça hoşlanmıyor ve sadece seni kaba sözlerle kırmak istemiyor ileride glow up geçirirsen diye. Senle konuşmuyor ya, alttan alttan kızlara nasıl yazdığını görürsün 'utangaç' mıymış.
20 Yorumla
1 yılYaş bahanesi çok saçma yaşınız 12 14 falan değilse. Sen bi nevi yapman gerekeni yapmışsın büyük cesaret göstermişsin bu yüzden sakın kendini suçlama. Erkeklerin bazen ilgi verir gibi davranıp aslında sadece kızlarla oynadığını düşünüyorum gerçekten sevseler her türlü bir yolunu bulurlar çekineceklerine inanmıyorum
30 Yorumla
1 yılSen kabahat işlemedin ki, yüz kızartıcı bir suça karışmadın ki. Sadece duygularını açıkça belirtmişsin. Dolayısıyla nasılsın yüzüne bakacağım diye düşünme. Ha ilk zamanlar zor gelebilir anlıyorum. Fakat fazla samimiyet kurmadan bundan sonra onun bulunduğun yerde bulunabilirsin.
12 Yorumla- 1 yıl
Anladım. Belli ki çok daha ağır geliyor bu durum. İki kez ret yemek hele! Ancak ben yine de zamanın bu duruma ilaç olacağını düşünüyorum. Yarayı asla kapatmayacaktır fakat o yükü atmasına yardımcı olacaktır. Bu süreçte onunla yüzyüze gelmemeli öyleyse. Hem yine diyorum, kızın gururu incinmiş olabilir, bakacak yüzü de olmayabilir. O yüzden kendisinin bir kabahat işlemediğini düşünmeli her seferinde.
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Reddedilen tek kişi ben değil mişim demek ki vay be ama iyi ki reddetmiş neden mi o erkek sana göre değil bunu anlaman gerek gözü hep dışarı da birisi kız avcısı aşkla arası bile yok o yüzden kendine çeki düzen ver ve bu düşüncelerden kurtul kendi hayatına odaklan kariyerine geleceğine bak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEgosunu falan yükseltme boş ver. Gri de değer verdiği zaman karşı tarafın kabul etmesi değil nezaketle yani değerli bir davranış şekli ile karşılık vermesi bu reddetme olsa bile
bilemeyiz tabi seni de tanımıyorum karşı tarafta tanımıyorum ama anlattıklarından sanki birtık karşı taraf biraz egosunu tatmin etme peşinde egosunu yükseltme peşinde olduğunu düşündüm ve börek kişilere asla 100 verme boş ver
22 Yorumla- 1 yıl
Gri de dedin anlamadım ne anlattığını açıklar mısın
Cevap sahibi1 yıl@Geologicalengineer konuşarak yazdırdığım için klavye hatası olmuş
Birine değer verdiğindr
Gizli Üye(36-45)1 yılOnun için önemi yok. Gorse bile umrunda olmaz ben de aynı şekilde red etmiştim birisini. İki kez üst üste. Gerçekten sana kötüde bakmayacak ya da dalga geçer gibide. . Ama artik diğerlerinden farklı bir yerde olcaksin yani seni tanıyacak hfjdjdjdn
11 Yorumla- 1 yıl
Katılıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 20,1b cevap paylaştı.
1 yılUtangaç falan değil, istememiş işte. Salla gitsin sen elinden geleni yapmışsın sonuçta.
1 kere söyletmen yeterli olur bu durumda. Gurur falanda yapma bunu.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 728 cevap paylaştı. Hiç bir şey yapma, hiç bir şey olmamış gibi selam ver geç, gerekmedikçe ilgilenme, bir şey olmaz.
20 Yorumla1 kez denerim ve asla red yersem karsisina dahi cikmam. Nasil bir yuzsuzlugunuz var sizin. Hatta beni reddeden gelip kendisi sonradan kabul etse dahi ben bizzat reddederim.
02 Yorumla- 1 yıl
Büyük konuşuyosun be usta
Bu lafları yedirirler adama - 1 yıl
Simdiye dek 3 kez teklif ettim. 2si red. Birisi olur gibiydi. O da olmadi, sonradan duydum ya iste yeniden gelir mi bana vs. Ya.. mı gelir deyin dedim arkadaslarla haber gonderdim. Cocuk oyuncagi mi bu aq. Hanimefendi o donem beni kabul etmemis de way efendim kafasi karisikmis da. Simdi olurmus. Git baskasina s. tir kendini aq un kaltagi dimi. Yedek olucam he guya. Mal miyim aq ben kabul edicem.
1 yılBurası lise mi üni mi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
1 yılAynı şekilde ilgi göstermeye devam edersen değer vermez sana 👍 ilgi gösterme ama selam sabahıda kesme. Yani sende herkes gibisin modunda takıl.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılAz agirdan sat kendini, rahat davran. Kendini yeterince göstermişsin zaten. O da istiyorsa olur.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 873 cevap paylaştı.
1 yılEn azından sen onu görüyorsundur uzaktanda büyük ihtimalle olsa bende o şansta yok başka şehire gitti
00 Yorumla
1 yılBence ondan hoşlandığını direkt ona söylemelisin ve ona bunu sormalısın çünkü diğer türlü asla bilemezsin onunda aynı duygulara sahip olup olmadığını.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. 2.5 yaş bir bahane değil. Çok saçma hatta aşırı saçma
Muhtelemen farklı sebepleri var ama öylesine bir sebep sallayıp geçiyor00 Yorumla
1 yılPandik at çocuğa kendine gelir o, açma kapama düğmesini aktif etmen gerekiyor ondan bu sorunlar ortaya çıkıyor tıp çaresiz
00 Yorumla
1 yılTenhada kıstır :D Ya bi kadın bir erkeği nasıl elde edemez şaşırıyorum gerçekten :D
00 Yorumla
1 yılBu kadar cesur olman takdire şayan asla yapamazdım hele de red yesem okuldan naklimi alırdım 😅
00 Yorumla
1 yılHiç umursama ilgiyi alakayı kes geri donmüyor ise hiç sevmemiştir! ✋
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTip, yaş, boy, sınıf bahane istemiyorsa istemiyordur..
Siz kızlar sizi sevemeye erkeklere koşarsınız da sizi seven erkeğe de hiç acımazsınız..
10 YorumlaOlmayınca olmuyor kabullen. Artık ilgini onun üzerinden çek. Kafanı dağıtmak için bir şeyler bul
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Friendzone'den kurtulcaksin cocucu gormemek icin elinden geleni yapacaksin zamanla unutursun zaten
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 576 cevap paylaştı.
1 yıliyi misin ya istemeyene ilgi duyup sizi isteyene de ters yaparsınız hep...
119 Yorumla- 1 yıl
karşı taraf istiyor diye o da isteyecek diye bişi yok kafan mı iyi
- 1 yıl
@İnsanlardanBıktımm asıl sizin kafanmız iyi sizi rezil eden üzen aldatan erkelerle takılmaya devam edin
- 1 yıl
ne alaka a q
- 1 yıl
sanki diğerleri üzmüyor hepiniz aynısınız
- 1 yıl
it gibi davranmak lazım size
- 1 yıl
@İnsanlardanBıktımm nickinden de anlaşıldığı gibi insanlar seni çok üzmüş, ama herkes aynı değil...
- 1 yıl
beni kimse üzemez ama görüyoruz üzülenleri ve her erkek aynıdır olmasa o kadar kız üzülmezdi nefret etmezdi
- 1 yıl
aynısınız demek ki
- 1 yıl
denemeye bile gerek yok
- 1 yıl
@İnsanlardanBıktımm bence yanlış düşünüyorsun... ama düşüncene saygı duyuyorum, ne diyordu şair, herkes hayata kendi penceresinden bakar...
- 1 yıl
senin gibi işte
- 1 yıl
@İnsanlardanBıktımm benimö bakışım olumsuz değil, iyilerde var kötülerde... bu hayatta
- 1 yıl
bende iyimser değil gerçekçiyim
- 1 yıl
@İnsanlardanBıktımm gerçekçi olmak herşeyi tamemn olumsuz görmek demek değildir...
- 1 yıl
gerçek olan buysa öyledir saçma hayallere kapılmak gerçekçi değil
- 1 yıl
@İnsanlardanBıktımm hayatı tamamıyla olumsuz bir bakış açısıyla değerlendirisen birçok şeyi ıskalarsın
- 1 yıl
sürekli iyimser olursanda çok kandırırlar
- 1 yıl
@İnsanlardanBıktımm işte ikisi arasında dengeyi kurmak lazım
Özel bir şey yapmana gerek yok, red yemek utanılacak bir şey değil.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılRed yemişsen ne olmuş sanki? Boş versene rahat ol. Kasarsan batırırsın.
00 Yorumla Niye bakamican kral isteyenin bir yüzü kara vermeyen Arap olsun keyfine bak takma
00 YorumlaHiçbir şey yapmana gerek yok. Ayni şekilde hayatına devam et.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılÇocuğun bir tarafını arşa kadar değdirmişsin helal olsun
00 Yorumla
1 yılUmursama geç üniversite de bu tipler var ego yapıyolar sevmiyorlar ama şanım yürüsün hesabı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
1 yılHiç bir şey olmamış gibi yolunuza devam edin olur böyle şeyler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılArsız olma. Çocuk istemiyoe işte. Bir daha suratına bakma. Ha karşı karşıya gelince çocuğun üstüne atlama en fazla selam ver geç. Mağarada mı büyüdünüz. Çocuk istemiyor seni. Sen de kendi yoluna bak.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBende bi kere reddedilmiştim 3 yıl falan önce çocuk benden 2 yaş büyüktü ama ben çocuğu çok seviyordum öyle böyle değil çocukta o zamanlar futbol oynuyordu hala oynuyor da ınstagramdan falan da takipleşiyorduk bi gün cesaretimi topladım mezaj yazdım merha yazdım çocuk bana ne diyon bacım yazdı bende bi şey daha yazdım ama hatırlamıyorum ne yazdığımı aşkımı itiraf edememiştim hayal kırıklığına uğramıştım ben bide çocuğun antremanlarını izlemeye gidiyordum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.
1 yılZorlandığın bir konuda onunda iyi olduğu bir konuda sana ders anlatmasını iste.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Liseli olduğuna eminim😃 ünili olsan yaşa takılmazdı muhtemelen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBir kez daha sormayabilirsin mesela. Bir de şöyle düşün artık sen diğerlerinden farklısın:)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılHiçbir şey olmamış gibi davran bence ve onu görmezden gel
00 Yorumla
1 yılBir daha bakmayacaksın yoluna bakacaksın mis gibi tertemiz devam edeceksin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı. Umrunda değilmiş gibi yap istemiyormuşsun artık gibi
00 Yorumla
1 yıl2 yaş farkı bahane eden saçmalamış demektir, ya da belki geydir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGörmezlikten gel utanıcak ne varki gayet özgüvenlisin olmayınca olmuyor demek hic birsey olmamıs gibi davran
10 Yorumla
1 yılSimdi net cozumu veriyorum asiri sogukkanli davranicaksin ne kadar kotu hissedersen hisset asla ama asla belli etme cok normalmis hic olmamis gibi davran hoylece insanlarin gozundede kotu bir yerde olmazsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılistemiyo belli ki niye yüzsüz gibi insanları utanmadan rahatsız ediyosunuz sorunlu musunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılUmursama normal bi arkadaş olarak bakacaksın yüzüne tabii ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılbir şey olmaz ölüm yok ya ucunda, hayatına devam hiç olmamış gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKeşke direkt kendin konuşsaydın ilk ağızdan herşeyi
00 Yorumla
1 yılBelli sen çok seviyorsun anlıyorum seni ben de yaşıyorum umursamıyormuşsun gibi yap sonra sana gelir zaten.
10 YorumlaSanki ne yaptın
Cesaret ettin diye bir de kendini cezalandir istersen
Pişman olmazsın söylediğin için00 Yorumla
1 yılİlgisiz bi şekilde bişey olmamisgibi yasantina devam etmelisin bence bı sure aonra bakmışsın o senin peşinden koşmaya baslamis
00 Yorumla
1 yılKadın isterse padişah eder ister fakir kadınsal Yöntemlerini kullanırsen seni red eden olamaz ben kendim yaşadım
00 Yorumla
1 yılÇocuk bahane etmiş iki yaş fark değil çocuğa olan olgini kes uzaklaş onuu görme bir süre sonra kıymete bitersin dötü kalkmış insin.
00 YorumlaHiç bakma konuşma dikkatn çekersin ama bağlanma sakın üzülen sen olursun
10 Yorumla
1 yılHicbir sey olmamis gibi davran bence ama mesafeli olarak yani.
10 YorumlaKarşısına çıkmamaya onu gördüğün yerde yolunu değiştirmeye özen göster ne yapıyorsan zittini yap
00 Yorumlabir şey olmaz , ilk zaman takılırsın 1 hafta 10 güne salla dersin
00 Yorumla
1 yılGeri cek kendini. Bazen erkekler ilgili kızları istemezler.
00 Yorumla
1 yılvay be kadınların da red yediğini gördüm ya ne diyim
00 Yorumla
1 yılBakma yüzüne umursama geç. O senden değerli değil ve rezil değilsin
00 Yorumla
1 yılAllah’ın hakkı üçtür de ve bi kere daha dene içinde kalmasın 😅
00 Yorumla- Devamını Gör (57)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı