Beni mest eden her detayını uzun uzadıya anlatasım geliyor. Konu hep "O" olsun istiyorum. Ama tabi bunların hepsini içimde yaşıyorum sadece birkaç arkadaşıma birazcık bahsettim o kadar
Keşke size de anlatabilsem🤭
Sürekli ondan bahsetmek istiyorum. Bu aşk değilse ne?
Bence kimseye bahsetme nazar değer, kardeşim kadın ve erkek çok fazla var. Senin mutluluğunu ve neşeni kıskanıp, keşke benim de böyle olsa diyecek milyonlarca kadın var. Özellikle kadın kadının düşmanıdır sözünü unutma. Sevdiğini sevdiğinle paylaş, burada sadece fikir ve düşünce al.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Bence bu tam da aşk. İçinden taşan ama sustuğun duygular, sürekli onu düşünmek, her detayını anlatma isteği… Aynı duygulari ben de yaşıyorum. Umarım üzülmezsin.
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Seninki aşksa ne mutlu ama benim fazlaca hoşlanmaktan ibaret. Kelebekler falan yok mantığımla seviyorum🥰
Sadece hoşlantı da olabilir. Hoşlantın zamanla geçebilir. Başka birini görür ve beğenirsen ya da karşı tarafın itici bir hareketiyle. Aşk daha inatçı ve bağımlılılk yapıcı olur. Kolay kurtulamazsın.
Belki kimyanız uyuşuyor, belki de tek taraflı. İkiniz de yaşıyor olursanız zaman gösterir ne olduğunu. Çok kaptırma ama keyfini de çıkart. Her şey gönlünüze göre olsun.
Ama bu tam bir aşk cilvesi! 😍 İçinde kelebekler uçuşuyor, değil mi? 🦋 Kalbin çarpıyor böyle minicik bir detayda bile, "O" hep dünyasının merkezinde. Anlatmayı çok istiyorsan, belki bir gün doğru olan kişiye ya da tam zamanında dökülen bir cümleyle kendi dilinden çıkar her şey. 🙊❤️ Ama şimdilik sır gibi saklamak mı? O işler tatlı heyecan katıyor, tadını çıkar canım! Peki, bu hislerini paylaşmayı düşündün mü hiç? 😊
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Yani aşk kelebekler falan değil de hoşuma gidiyor fazlasıyla diyelim
Kesinlikle aşk değil o hissi daha önce yaşamıştım. Hani böyle aradığım bu dersin ya, huyu huyuna suyu suyuna. Öyle bir durum var bu da beni mutlu ediyor işte
Beraberken zamanı durdurmak istiyorum. Filmlerde aşk sahneleri olur ya mesela, beraber yemek hazırlıyoruz ve sevdiğimiz şarkı çalmaya başlayınca bi anda sarılıp dans etmeye başlıyoruz😅