Yardim. Aşkla ilgili?

Arkadaşlar, şimdi benim sevgilim bir gün çok soğuk davranmaya başlamıştı 2 gün sonra da benden ayrıldı ve sebebi de çok saçmaydı. Sonra bu baktım başka bi kızın videosunu repostlamis tiktokta ve yorumlarda kalp koymus. Neyse ben işkillendim bu durumda ama çok ta takmadım. Ayrılık beni çok üzmüştü, zor unuttum onu. Neyse bu gün de ne göreyim tiktokta o kız eski sevgilimle video paylaşmış. O videoya birden denk geldim. Ex’im kızı kollarına almıştı videoda o an da sevgili olduklarını öğrendim hatta ayrıldığımızdan 2 gün sonra olmuşlar birlikte. Duygularımla oynamış resmen, kendimi okadar aptal hissediyorum ki şu an anlatamam size. Ben onu öyle saf ve temiz duygularla sevmiştim ki, her şeyimi verdim ona, hayatımın anlamıdı, çok ama çok sevmiştim onu, beni öyle mutlu ediyordu ki anlatamam. O kız dan çok daha iyiyim ben, hem dış hem de iç güzellik olarak. Neden beni bırakıp ta onu seçti? Arkadaşlar sizce doğru kişi ben olduğumu anladığı zaman pişman olur mu? Sizce geri döner mi? Ne yapmalıyım sizce?

Yardim. Aşkla ilgili?