Nisanlimdan süre istedim çeyiz dizmek için adam bana ben senin tüm çeyizini alırım bir an önce evlenelim dedi bir erkek neden?
Böyle der
Bir hafta içinde tanıştık ikinci hafta nisanlandik bir ay bile olmadan evlenmek istiyor bu da beni korkutuyor
Nisanlimdan süre istedim çeyiz dizmek için adam bana ben senin tüm çeyizini alırım bir an önce evlenelim dedi bir erkek neden?
Böyle der
Bir hafta içinde tanıştık ikinci hafta nisanlandik bir ay bile olmadan evlenmek istiyor bu da beni korkutuyor
Bence çok dırdır bir tipsin sanki sen çok gençsin ben o adam olsam 36 yaşına gelmiş böyle her şeyi didikleyen senle evlenmem. Maddi durumum iyi her şeyim var dır dır öten seni seçmem. Yorumlarına baktım her şeye bir kulp bulmuşsun. Adamı değerlendirirken dönüp aynada kendine de bak biraz. Ben kimim demeyi de unutma. Adam her şeye sahip ben ne bkuma ve ne özelliklere sahibim demeyi unutma. Bir kadın olarak kadınların kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanmaları hoşuma gidiyor lakin gerçekten öylelerse. Kendinizi çeşitli özelliklerle donatmadan sadece çen çen konuşuyorsanız; maddi olanaklarınız yoksa; okumadıysanız, mesleğiniz yoksa, kültürel donanımdan yoksunsanız çok da ötüşe geçmeyin. Kuşun bile çok öteni rengarenk olanından çıkar neden? Çünkü özelliklidir… Hah aynaya bak özelliklerin çoksa ona göre dırdır et yani. Bilmem anlatabildim mi? Benle de tartışma. Seninle didişmeyeceğim….
Bazı şeylere geç kalmış o yaşı biraz geçkin ise. Bizler çeyiz vs gibi şeylerle uğraşmayı sevmeyiz. Oluruna bakmış. Adamda gönlün varsa olur de eksiklerini alsın tamamla evlen
Ama bizde öyle olmaz ki geleneklere göre olmaz ki
Altı aya hayır dedi artık öyle olacak çünkü çeyiz biriktirmedim evlenmeyi dahi istemiyordum ki
Peki neden bu kadar acele eder bir erkek
Cevap
9Cevap
Kafan yerınde mı senın, 1 hafta tanıdıgın kısıyle ne nişanlanması erkek kıtlıgında mısın
Napayım tek yaşıyorum etrafımda erkekler çok bu durum daha çok korkutuyor beni
Var bir sıkıntı bence acele etme gerçek yüzünü saklıyor o
Çok hızlı bence frenle bıraz pısman olma sonra
Kendi ayaklarının üzerinde durabilen biriysen acele etme pişman olursun
Normal değil o ne öyle, yangından mal kaçırır gibi.
Çok erkene getiriyor neden bunu ona bir sor 1 sene nişanlı kal
Çok aşırı acele ediyorsun
Ben acele etmiyorum altı ay istedim hayır dedi
Bilmem sonra pişman olma
Nisan atsam akrabalr kötü bir şekilde dedikodumu eder öyle ki iftira dahi atsrlar
Senin mutluluğun daha önemli millete ne
İşte o iftiralar namusum hakkında olur sonra ağzı sulanan kişiler yaşadığım şehirde tek olduğumu biliyorlar dadanma ihtimali çok yüksek
Umarım mutlu olursun
Neden bir erkek bu kadar hızlı davranır ki
İşte bende orasını merak ediyorum
Hızınız 180, yavaşlayınız.
Bilmiyorum nasıl olacak
O işte bir gariplik var gibi
Ne gibi
Gelmiş kırk kirbes yaşına bu yaştan sonra liseli ergenler gibi orada burada buluşmak istemediğini söyledi
Ne gibi şeyler çıkar
Hiç evlenmemiş yuva kurmak istediğini falan dedi
Bilmiyorum
Bu şehre yeni geldim kendisi ev sahibim hiç evlenmemiş işte ben hiç istemedim ama bir arkadaş biraz ısrar edince olur konusayim dedim sonra aniden nisanlanmis buldum kendimi hangi ara oldu ben bile sasirdim
Napcam bilmiyorum o yüzden burada sormak istedim
Daha birbirinizi tanımamışsınız bu ne böyle
bırakmak istemiyor
Neden ki
Ben tanımıyorum ki ama sanırım o ticaret ile uğraştığı için hemen anliyor
O kırk dört ben 34 yaşımdayım
Azmış
Babam izin vermiyor zaman lazım de salla
yaşlarınız kaç
34 ben 44o
bak bende o hatayı yaptım
sanırım daha tanışalı 1 ay olmadı
Evet beş gün sonra bir ay olcak
Yazamam
Saygı duyarım
neden acele ediyor
İlk evliliği değil sanırım
İlk evliligi hiç evlenmemis
Bu yaşa kadar neden evlenmemiş
Bende evlenmedim nasip denen şey var
o adamın acelesi artık yatağa yanlız girmek istemediğinden
Hmm ama zengin birçok kız para için yatar
sadece sen olacaksın ama bundan
ayrıca düzen istiyordur
Evi barki hazır düzeni var evinde hizmetçileri bile var
e o zaman evinin kadını mı eksik
Ben erkek olsam maddi durumum olsa evlenmem ki neden evlenmek istesin ki bir erkek
çocuk istiyordur
Hmm çocuk çok mu önemli erkek için çünkü erkeklerde annelik gibi bir duygu yok sonradan öğrenir babaligi
önemli olmaz mı?
kendinden parça ister erkekde
Ben istemem çünkü doğum zor hamilelik zor gözüm kesmiyor zaten apar topar evlenmek istiyor bu konuları konuşmadan
evlenme istemiyorsan
Evlenicem
seni ona götüren para mı
Evet
Mutlu olabilecek misin peki
Parayı seviyorum evet para olursa ben mutluyum demektir
nasibini bulmuşsun o halde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?