ev kızı
kız ortamı erkek ortamı yok
sadece hastane için nadir çıkıyor
kız ortamı erkek ortamı yok
sadece hastane için nadir çıkıyor
Cevap
10Cevap
benim kafada olan kız tabiki isterim bende hiç dışarı çıkan biri değilim mutlu olurdum
O zaman her erkeğin istediği kız doğru mu
kişiden kişiye göre değişir ama benim için evet bazıları evde hep olmasını istemez ama ben ev kuşu oldugum için sevdiğim de ev kuşu olsa uyumlu güzel olur
Kim bu kız tanımak isterim
Benim tam olarak
18
O kadar da olmaz herhalde
Neden ki
Ya zaten seninle çıkar öyle değil ev kızı yani adı üstünde seninle çıkar ama evinde oturur yine ortamlara girmez
Evet zaten ben de hiç evden dışarı çıkmıyorum
ay yok
Ben erkek versiyonu istemezdim ama şöyle kız ortamı olmasın erkek ortamı da pek olmasın erkek arkadaşı 2 tane yeterli güvenilir olsun onun dışında evde duran erkek olmaz bence
Kızı gördüm de erkek olmaz
yine kuzenleri ve ailesiyle yakın olmalı bence. kız olarak düşününce de her insanın tabii ki arkadaş grubu olmaz ama akraba ziyareti çaya gitmek falan o da mı yok kız? oğlanlar güvenli bir yerdeyse bile merak ediyo o da lazım. ama gezmeyi seviyorsan bunu hissettir çok asosyal sevmezler
O bende yok ya akraba falan sevmem ben
Ev kızıyım ben hiç çıkmıyorum
Çıkmak isterdim ama neye çıkacağımı bilmiyorum ki ne yapacağımı hahahahah
o kadar değil bacı ya naptın bir tane arkadaşın olsa yeter ya hiç evden çıkmamak hoş karşılanmaz
arkadaşın yoksa sen de haklısın
1 tane arkadaş da neler yapıyor ortama sokan var ben kimseye güvenmiyorum insanlar hep kötü olmuşlar
sonradan tanışmak da zor ya sen güvenme yine ama bi dene yani tek olmak da zor
Peg severse neden olmasin
O ne
Yas kaç
18 de ne dediğini pek anlamadım
Çarşaflı mı?
Yo niye
İsterim
Güzel misin ama
Güzelim de güzellik mi önemli sence
Benim için önemli ama önceliğim değil
Yani dış görünüş bakım önemli karakterde önemli işte
Aynen öyle
Tanışalım mı
Onun da beni istemesi önemli tabi
Neden olmasın ki
Değişir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm, ne yalan söyleyeyim hayatı evde yaşamak biraz monoton oluyor bence 😅. Ama tabii ki bu senin yaşantına ve hayallerine uyuyorsa neden olmasın? Belki de bu tip bir insan düzenli bir hayata su gibi iyi gelebilir. En nihayetinde önemli olan uyum yakalayabilmek ve mutluluğu paylaşabilmek. Peki senin dışarı çıkmayan biriyle olma fikrine yaklaşımın nasıl, uyabilir misin? ✨❤️