Hamile olma ihtimali yok ya belki cazip geliyodur kiminize😄
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılTürk insanının samimi p. ezevenliği dışında bir sorun olmaz, hatta bununla ilgili yaşanmış bir hikaye vardı.
Birbirlerini çok sevmelerine karşın kadındaki bir problemden dolayı Çocuk sahibi olamayan bir çift anlatmıştı. Akrabaları arkadaşları vs bunların soruları ile yormuşken 10:15 senedir görüşmediği bir arkadaşı yolda karşılaştıklarında evlendiğini duyunca ve beş yıldır evli olduklarını öğrenince;
-“çocuk yaptınız mı hani çocuk”
Onlar da düşünüyoruz vs diye geçiştirmişler. bu sefer adam başlamış; -“çocuk iyidir çocuk şöyledir evin neşesidir falandır filandır”
tabii ki bu durumdan ellerinde olmayan Bir sebepten dolayı çocukları olmadığı için üzülmüşler doğrusunu da anlatamamışlar. Nihayetinde kadın sen çocuk istiyorsun ben sana bunu veremiyorum hayatına yük oluyorum deyip deli gibi severken ayrılmışlar. Adamın söylediği şey şuydu;
-“Mahalle baskısı yüzünden hayatımın sonuna kadar birlikte yaşlanmak istediğim kadın Beni terk etti, onu suçlamıyorum fakat Türk toplumunun samimi p. ezevenkliği artık bitmeli…01 Yorumla
Soran+1 yıl:)) Biteceğini sanmıyorum, teşekkürler
En İyi Cevaplar
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılBu cazip gelmez kimseye evlilik yuva kurmak için yapılır zaten yuva da çocuklardan olur diğer yandan böyle bir şey varsa yine de yok demek olmaz olmayabilir çocuk sahibi olunabilir olmuyorsa olmuyordur Allah vermiyordur çocuk bizi kainatı dünyayı herseyi yaratan bize herşeyi dilediginde veren dilediginde vermeyen bizleri her konuda sınayan Allahtır o verirse olur vermezse olmaz bu da bir sınavdır
00 Yorumla
+1 yılOlur, niye olmasın? Gebelik ihtimali olmadığı için cazip gelmesinden dolayı değil, önemli olmadığı için. Ebeveyn olmak için insanın biyolojik çocuğunun olması şart değil, istenirse evlat edinilir, sevgiyle büyütülür, ne var bunda? Çocuğum ille de benim genlerimi taşısın düşüncesini çok ilkel buluyorum. Gebe kalamayacak kadınlar yalnız yaşayıp yalnız ölsün o zaman, olur mu öyle saçmalık?
00 Yorumla
+1 yılÇocuk; çiftlerin isteği ve uğraşları sonucunda dünyaya geliyor. Sevdiğim kadının rahmi yoksa sorun değil. İleri de çocuk isterse evlatlık alırız, olmadı eve kedi köpek alırız. Bir şekil de hallederiz. Kalpler bir olsun, mutluluk ve huzurla devam etsin hayat. Önemli olan bu...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
97Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılRahmi olup hamile kalan bayanlar ne yapsın
Olma ihtimali varken olmuyor Allah vergisi vardır bir bildiği susacaksın yapacak bir şey yok🍀00 Yorumla - Çocuk & Ebeveyn konusunda 11,9b cevap paylaştı.
u +1 yılÇocuk istemediğim için evet
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncelikle geçmiş olsun, neticede bir hastalık. İnsanların yorum yapmadan önce bunu anlaması gerekiyor diye düşünüyorum.. Evlenme konusuna gelince, şeker hastası diye istemedikleri kız duydum, şişman bunun çocuğu olmaz diye istemedikleri bir kız duydum, hatta bir defasında çocuğun tanıştığı kızı esmer diye istemediklerini duydum (haspamlar beyaz bir gelinden beyaz tenli torun istiyorlarmış) bu toplumda kabul görmemek, kaçınılmaz gibi bir şey.. herkes birbirinin açığını arıyor. Eksiklerini yüzüne yüzüne vurmak için an kolluyorlar.. bazen yüzüne vurdukları şey bir eksi bile değil, gayet normal bir şey ama eksiymiş gibi geliyorlar üzerine..
Cinsel olarak zevk almada problem oluyor mu bilmiyorum neticede rahim yok ama klitoris var.. Bunun cevabını sadece sen biliyorsun. Bir erkek için seks yapmak bebek yapmaktan daha öncelikli diye düşünüyorum. Evliliğinde çocuk istemeyen çocuklardan hoşlanmayan bir sürü erkek var. Çocuğu bırak cinsellik bile istemeyen erkekler var yaşayarak öğrendim. Adam sanalda aslan gibi ama bir araya geldiğimizde ben sanalcıymışım galiba yapamıycam demişti.
Yani herkese göre birileri var cinsel olarak zevk alıp almadığını da sen biliyorsun.. ona göre tanıştığın insanla açık açık konuşmalısın diye düşünüyorum. Anlaşılır evlenilir, bal gibi de yaşanır. Anlaşmadan, durumu gizleyerek evlenirsen o zaman sıkıntı olur işte. Buna da değinmek istedim.13 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 😊
Cevap sahibi+1 yılZevk almaya engel oluyor mu?
Soran+1 yılOlmuyo
+1 yılYorumları okuyunca dehşete düştüm.
Öncelikle geçmiş olsun, çocuk sahibi olmak bir mecburiyet değil, bir tercihtir. Ayrıca hala yumurtanız varsa çocuk sahibi de olabilirsiniz.
Sorunuzun cevabına gelince, kişisel olarak karşımdakinin üreme yeteneğinden ziyade kişiliğine bakarım. Uygun buluyorsam gerisi anlamsız kalır...14 Yorumla
Soran+1 yılAz bile yazmışlar:) daha once sorulanlari okudum da bence olumlular eskiye göre
- +1 yıl
Kullanıcı adında dr olan biri bile abudik gubidik yorum yazmış...
Soran+1 yılOrada drnin doktor olmadığını ümit ediyorum 😄 sordum bakalim cevap verirse
- +1 yıl
Bir ihtimal tıp doktoru değildir, ancak hangi branştan doktora sahibi olursa olsun, paçalardan akan bir cehalet... =(
evlenirdim nie evlenmim sonuçta karşılıklı sevgi saygı varsa anlasabiliyorsak olur, aksine sağlık sebeplerinden dolayı geçirdiği operasyonlardan kaynaklı sağlık sorunları benim için eksiklik sayılmaz evlatlık alırız ama anlaşabilmek daha mühim benim için
00 YorumlaBu normal bir durum kendin böyle olsun istemedin sonuçta sadece çocuk isteyen biri olmasın gerisi normal eksi yönü olduğu gibi artı yönü de var tanıştığın kişi bunu bilsin yeter kendini kötü eksik suçlu hissetme
00 Yorumlaseviyorsam evet evlenirdim ama rahmi için değil kalbi için evlnirim ben biriyle. ayrıca çocuk seviyorum. bu benim için olumsuz bir özellik olmasına rağmen umursamazdım.
10 YorumlaEvlenirdim evlat edine biliriz
Birde şöyle sormak lazım kısır olan bir erkekle evlenmek ister miydiniz04 Yorumla
Soran+1 yılBana fark etmiyo zaten kısır olup olmaması 😄 sen de oyle sorabilirsin😊
Soran+1 yılYok estağfurullah üzülmüyorum 🤗
+1 yılGeçmiş olsun, her koşulda seveecek birileri vardır eminim 😊Mesela;bir akrabımızında öyle ama eşi pamuklar gibi bakıyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Rica ederim 😊
Kimseyle çocuk yapmak için evlenmem zaten yani benim bakış açım bu. Gerçekten seversem bunu bir sorun olarak görmem bile..
00 Yorumla
+1 yılo senmisinn ihtimali olmayan 😂peki sen bile biriyle olurmuydun 🙂
06 Yorumla
Soran+1 yılOlurdum ne fark eder🙄
- +1 yıl
sordumm merak ettimm yanlis anlama bende olurdumm 🙂
- +1 yıl
gecmis olsunnn uzdummu seni
Soran+1 yılYoo😂
Soran+1 yılSag ol
- +1 yıl
bian uzdum sandimm🙂
+1 yılHamile deyi rahmi yok zaten içeride erkeği uyarıcak hiç bişey yok sadece dudakalr var içerisi boş torba
00 Yorumla
+1 yılBen cocuk iin evlenmem. Onunla bir omur gecirmek icin evleniri. Hem Soruyu soruyon sonunda gulucuk ekliyon. Komik bir sey mi vsr. Cok mu hosuna gitti korunmasiz iliski
00 Yorumla
+1 yılRegl olmamak ve anne olmak belki bunlar ne kadar da ğüzel olabilirse..
Gerçek hoş değil çok geçmiş olsun 🖐️00 Yorumla
+1 yılİsmim Rahmi ve soruyu görünce ne diyo bu dedim jfjgkfmgm
04 Yorumla
Soran+1 yılYazarken düşündüm kac kisi öyle anlayıp espri yapacak diye 😂 ama kimse yapmadi
- +1 yıl
Yaşayan 3 tane Rahmi kaldı yapmazlar tabi😂
Soruna gelicek olursam, birini sevdiğim için ve onunla bir ömür sürmek istediğim için evlenirim çocuk için değil.
Soran+1 yılAdamsın köle 😂
- +1 yıl
eyv sugargirl
Mükremin gibi ben doğururum sorun değil. (Tiktok izlemiyorum youtubeda gördüm)
016 Yorumla
Soran+1 yılO kim ya😂 ameliyat olan cocuk mu
Soran+1 yılKızın birini 😂😂sen bos ver edinme evlat
Soran+1 yılTamam 😂
Soran+1 yıl😂😂😂 cok komikti kusura bakma
Soran+1 yılBenim rahmim yok😢
Soran+1 yılÜzülmüyorum daha önceki soruları da okudum:) benden cok var konuşmak istemiyolar sadece. Ben de konuşmuyorum kendimi bildim bileli tanıdığım arkadaslarim bilmiyo bu durumu mesela. Neyse ki cocuk sevmiyorum yine de kendi tercihimle dogurmamak isterdim 😅
Soran+1 yılİyi geceler veya sabahlar😄
+1 yılİsterim neden olmasın. Duygular önemli aslında, içine boşalma ihtimali değil.
00 Yorumla
+1 yılÇocuk istemiyorsam cazip gelebilir veya gerçekten seviyorsam aşıksam zaten o zaman hiçbir önemi yok
00 Yorumla
+1 yılCazip gelmez kimseye … ama evliliğe engel olamaz bence
00 YorumlaBir kadın için zor bir durum. Her insan Anne olmak ister. Allah'ım bir takdiri
00 YorumlaÇocuk yapmak gibi bir düşüncem olmadığı için sorun olmazdı
00 YorumlaÖncelikle olmayabilir bunda gülecek bı durum yok ama evlenilir niye evlenilmesin
00 Yorumla
+1 yılÇok seversem evlenirim, ayrıca çocuk istemeyen insan var.
00 YorumlaGözümle deyil kalbimle bakarım
Böyle şeyleri sorun eden biri deyilimdir00 YorumlaÇocuk istemiyorum benim için iyi olurdu öyle bir eş
00 Yorumlabu karşımdaki insanı sevmemle alakalı aslında seviyorsam her yola giderim ben
00 YorumlaBilmiyorum ama sevgilin için iyi bir şey, kondoma para vermez herif 😂😅
00 Yorumla
+1 yılİlkinde düşünmem çocuk isterim. İlk çocuktan sonra kesinlikle isterdim
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 334 cevap paylaştı. Üzme kendini Antalya devlet hastanesinde kadavradan rahim nakil ediyorlar bir araştır derim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYengem de aynı dertde seni en iyi ben anlarım geçmiş olsun canım
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılRica ederim konuşmak istersen yazabilirsin
Soran+1 yılCok sag ol
Neden cazip gelsin, o anca tek gecelik ilişkilerde cazip gelir söyliyim 😐😂
01 Yorumla
Soran+1 yılKalpsiz
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok çocuk meraklısı değilim kafalar uyuşuyor ve güzel bir kişiliği varsa neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılBence senin Rahmin yok
Yoksa niye insan böyle bir soru sorsun16 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Enteresan nasıl gitti
Merak ettim vallah
Soran+1 yılBöyle doğdum
- +1 yıl
Suphanallah
Bende olsaydı sana verirdim
Benim süt annemin var ama çocuğu olmadı sorun hocada
30 yıldır evli çocuk hasretiyle
İnşallah sende çocuk sevgisi isteği çok yoktur.
Soran+1 yılHayır yok çok şükür 😂
- +1 yıl
İyiyi bari
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasipse olur ama rahmi olmayan biri nin cinsel isteği olur mu onu bilmiyorum
00 YorumlaErkek olarak düşüncem seversem engel olmazdı benim için
00 YorumlaBen isterim olabilir yani çocuk büyük soeumlıluk stres
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstryerek aldırdıysa evlenmem ama konu hastalık falansa sorun yok
00 YorumlaNeden gülücük emojisi var
Komik bir şey mi01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
+1 yılseninde kafa nerelerde
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂 fesatim ben
+1 yılen iyisi ha kafa rahat
03 Yorumla- +1 yıl
neyse şimdi kalkar yorumu
Soran+1 yılSakin sakin😄 adamda inanilmaz bi öz güven var ya hayrete düştüm hâlâ ısrar ediyo
- +1 yıl
Hiç olmazsa lavabo temiz kalır 😂
Rahim değildir o, yumurtalıklardır
012 Yorumla
Soran+1 yılYumurtalik var
Soran+1 yılYok artik😂
- +1 yıl
Nerden mi işiyorsun? Kardeş sen rahimden işediğimizi mi düşünüyon cidden
Soran+1 yılNeyse benzer soru cok fazla soruluyor oralara yazmaz artık boyle garip şeyler 🙄
Soran+1 yılŞaka gibisin🤦🏻♀️ mullerian agenezi yaz bak bi googledan
- +1 yıl
Ben senin cahilliğini yüzüne vuruyorum. Herhangi bir taraf tutmadım idrak edebildiysen (sanmıyorum ama). Tabii kan beyninde toplanmadığından sağlıklı düşünemiyorsun. Ayrıca sen benim zekâmı sorgulayabilecek kapasitede bir insan değilsin. İnsanların üstünü örtemeyecek kadar büyük olan cahilliğini fark etmemeleri için cinsellikten başka bir şey düşünemeyen o fındık beyninle böyle başlıklara girmemeli, senin gibi sazanların avlanıldığı o müstehcen başlıklara yönelmelisin.
Sana o fındık beyninle idame ettirmeye çalışacağın hayatında bol şans diliyorum (çok fazla ihtiyacın olacak)
Garip garip sorular hdkdkdk
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye yahu😄
+1 yılBulursun ama düşük ihtimal
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
Genelde evlenenlerin çoğu çocuk için evleniyorda türkiyede ondan
Pozitif düşünce bu olsa gerek. Neden olmasın
00 YorumlaOo buradaki erkekler dünden razı olur 😂😁
01 YorumlaÇok cazip geldi şimdi
00 Yorumla
+1 yılHem kocası hemde çocuğu olurum napim
00 YorumlaSevgi olursa karşılıklı tabii ki de evlenirim.
00 Yorumla
+1 yılEn kötü evlatlık alınır ne olacak
00 Yorumla
+1 yılÇocuk takıntın yoksa no problem.
00 YorumlaIstemem, baba olma duygusunu yasamak istiyorum.
00 YorumlaÇoçuk sahibi olmak istemeyenlerin aradığı modeldir
00 Yorumla
+1 yılEvlenmem çocuğum olsun istiyorum
00 YorumlaÇocuk istemeten biri evlenir.
00 YorumlaEvet bana cazip geliyor
00 Yorumla
+1 yılRahat rahat bosal icine mis gibi😅
00 Yorumla
+1 yılKendi tercihi benim illa çocuk diye bir derdim yok
00 Yorumla
+1 yılÇok seviyorsam evlenirim
00 YorumlaHe cazip geliyor çokta 🤦🏻♂️